Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cheeky

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy színész reklámszereplésre adja a fejét, nemcsak azt kockáztatja, hogy a filmekben eljátszott szerep rajta marad (Képzeld, tegnap láttam az Ügynök halálát az állati dokival!), hanem a hitelességét is kockára teszi. Különösen így van ez akkor, ha valaki nem egy…..
Update: Akkor jöjjön az igazság pillanata! A nyertesünk (továábra is a random.org-nak köszönje) a nem mindennapi nevű fattyúhióka nickű olvasónk, aki mostantól egy virtuális Hell-csomag (egy tálca Hell és egy Forma1-es kulacs) boldog tulajdonosa. Kérem, küldje el az…..
Az elmúlt időszakban nem lehetett nagyon dicsérni a Microsoftot a reklámjai miatt. A Laptop hunters sorozat ugyan egész sikeres lett, de ezekkel a minimál testimonial reklámokkal sokat nem dobtak a cég megítélésén. Ezekhez képest különösen nagy a kontraszt, ha a legfrissebb, az…..
addict F ING Magyar Nagydíj 2009.07.06 11:40:00
Van ugyebár a Formula 1- nek egy jól bejáratott, jól ismert logója, ami egy egymásba szerkesztett F betűből és egy egyesből áll. Ezzel nincs is baj, amíg nem kezdjük tovább bonyolítani, és mondjuk az egyes mellé pakolni az aktuális verseny nevét. De még ezzel sem lenne komoly…..
Torbay város megelégelte az utcákat ellepő kutyaszart, és egy drasztikus lépésre szánta el magát. A szokásos jópofáskodó hirdetések helyett egy irgalmatlanul undorító képpel indultak harcba a szó szerint meindent leszaró kutyatulajdonosok ellen. A dologban az a szörnyű, hogy ez…..
Update: A reklámrejtvény megfejtése - mint ahogy azt sokan sejtették vagy éppen tudták - egy kutyaledelt gyártó cég, a Nutri Balance volt, amely a Bad food, bad dog. All the vitamins, all the flavor. sorral futó print hirdetésekkel a kutyák bosszújától óvta az esetleg csirkenyakkal…..
Már egész elszokhattatok a hazai reklámok megvitatásától itt az addicton, olyan rég volt reklámszemle. Ennek egyik oka a cégek azon gyakorlata, amellyel ezekben a viharverte időkben költségtakarékossági okokból előszeretettel élnek. Sok megbízó ugyanis régebbi filmeket vágat…..
cheeky 2009.06.05 18:30:47
@Hara Mati: :D Hát kb ilyen figuráknak képzelem el azokat, akik ezt csinálták!
 Feltételezett ügyfél: Siklósi TakarékFeltételezett Brief:Sziasztok!Egész éves kommunikációs stratégiára várnánk tőletek javaslatot. A lényeg: mint nyilván tudjátok, válság van - valahogy erre (bizalomvesztés az ügyfelek irányából) kellene reagálni,…..
Update: A térdelő hölgy mögött álló fekete alakos print nem más, mint a nálunk a per óta már Metropol néven futó ingyenes napilap megbízásából készült, és azt hivatott demonstrálni, milyen az, ha mások irányítják a véleményedet. A képre kattintva előbukkan az eredeti…..
Vajon 2009-ben tényleg azt gondolja egy grafikus, hogy ha átszínezi pirosra a twitter kismadaras illusztrációját, akkor azt már boldogan használhatja a pécsi fesztivál hírlevelén díszítő elemként?  Update: Mint kiderült, ez egy szabadon megvásárolható illusztráció. Ettől…..
cheeky 2009.05.29 12:56:36
@phoebia: az iStock-on több ilyen madaras-ágas illusztráció van
ôk pontosan ezt használták:
http://www.istockphoto.com/stock-illustration-3412146-eco-sing-song.php
Szóval csak az a fura véletlen, hogy pont ugyanazt választották a több hasonlóból.