Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atomantal

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tűzbefagyva         András arcából kifutott a vér, meg kellett kapaszkodni az asztal szélébe, nehogy rongybaba ként hulljon a földre. A kijelzőn jól látszott ahogyan a bomba visszaszámlálója a három perchez közelít. A többiek egy kicsit lassabban fogták fel amit…..
atomantal 2012.10.01 11:50:54
Az élet a legjobb forgatókönyvíró, és lehet, hogy ezt a hétfőn este induló Hacktion újratöltve írói is tudják. Az első rész tartalmából: "Mátéffy Gréta első munkanapján máris a mély vízbe kerül a Kiemelt Ügyek Osztályán. Egy blogger kétértelmű bejegyzései egyetemi…..
A hazai sorozatgyártás több sebből vérzik, mindenki látja a kínálatot, ami gyagyi szappanoperákból és Szomszédok-utánérzésből áll, a monotómiát néha ugyan megtöri egy-egy jobb próbálkozás, mint például a Tűzvonalban, ami három évad után távozott az m1-ről, (de a…..
Az ilyen írásokat a művelt svédek unauthorised fan fiction-nek hívják. A műfaj célja semmiképpen sem az eredeti alkotók kenyerének elvétele, hanem a tiszteletadás előttük. Meggyőződésem, hogy ha a kreatív elmék ezen csapata pár ezer kilométerrel nyugatabbra talál egymásra, ma nem Bauer ügynökről…..
A legfrissebb hírek szerint a Tűzvonalban harmadik évadának záró epizódjával nem csak a legújabb szezon, de a sorozat története is a végéhez érkezett. Kár érte. Sokkal több ez, mint szomorú hír egy szűk, de annál kitartóbb rajongótábornak. Kórkép, vagy ha úgy tetszik,…..
Van az a hülye mondás, hogy akinek halálhírét keltik, az hosszú ideig él. Már pár hónapja felröppentek bizonytalan pletykák arról, hogy a Tűzvonalban nem jön negyedik szériával, és sajna ezen a héten kiderült, hogy tényleg nem. Az utóbbi évtizedek egyik legjobb - ha nem a…..