Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sancho P.

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem mindenki arra számított a szocialistáktól, hogy látványosan elkezdik egymást lecsákányozni, majd saját sírjukat kiásva belehullnak az örök feledés homályába. Igazából az MSZP-nek nincs más lehetősége, mint keményen megdolgozni a választók bizalmáért, ezért is…..
Csalódott vagyok. Mélyen csalódtam a magyar társadalomban és a politikai szereplők nagy részében. Előre leszögezem, itt nem azon fogok keseregni, hogy miért szerepelt ilyen rosszul az MSZP, (sőt ez determinált volt) Vagy miért nem lépte át az 5%-os küszöböt az MDF, vagy miért…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Az Ember, Aki Sohasem Hazudott immár a 12. alkalommal értékel. Nagyon megy az idő... Négyet mint miniszterelnök tartott, hetet mint az ellenzéki párt elnöke. Most jön a nyolcadik. A Tét nagy, kétharmad vagy őszinteség? Az origo / virgo közös fejlesztésének köszönhetően…..
Volt már sokszor arról szó, hogy az elfogyó sávban szabad-e és illik-e előremenni, ha a másikban szép libasorban gurulnak előre az autósok. Erről megoszlanak a vélemények, sokszáz kommentben feszültetek már egymásnak. László most egy érdekes dologra figyelt fel. Amikor egy…..
Sancho P. 2009.07.23 01:22:25
@kispista2: Na, beszélj még hasonló jókat, hallgattjuk, igaz semmi értelme de legalább lenyugszol, írj csak írj...
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..