Regisztráció Blogot indítok
Adatok
echolls

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre-valahára hazaértünk a világ (majdnem) végéről, a 3,3 fő/négyzetkilométer népsűrűségű észak-Svédországból. Azoknak, akik nem követték Facebook-oldalunkon a történetet, elmondom, hogy a sztori ott ért véget, amikor is Vida Jani idejével a remek második helyre…..
echolls 2011.02.25 21:31:12
Itt van a link: babetta.postr.hu/mazda-mx-5-ice-race-video
a videóról, melyen Vida Jani "Haladásra ösztönzi a német szupersztárt". Ha jól sejtem a szöveg is tőle származik.
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
Valójában mindent megtudhatott, ha sikerült végignéznie mai Totalcar-mozinkat, van azonban valami, ami nyomja a lelkem, engedtessék meg, hogy elmondjam. Az Origós Gulyás Petivel bandukoltunk az autó felé (hivatalosan mi ketten vettünk részt a rekordkísérletben), reménykedve, hogy az…..
Két órányi repülőút, majd a Charles de Gaulle reptér (tudják, a Déesse nagy szerelmese) és Párizs. Ha Róma az örök város, akkor Párizs a nővére, a zsizsegő, folytonosan lüktető Szajna-parti metropolisz. A reptéren már feltűnt egy furcsaság, ám egyelőre még nem…..
  Egy hétig voltunk távol, minden megtörtént velünk. De az öreg Mercedest elhoztuk a sarkkör alól, és már tett önerőből egy kört Kareszéknál, az utcában. Utólag már el se hisszük az egészet. Vélemények az azonos című írásunkról. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész,…..
Belsőség Utolsó vezető masina 2010.02.08 07:53:33
  Evolúciókutatói szemmel a Bayerische Fünfer agresszív közegben élő ragadozó, amire a természetes szelekció egyre több izmot, vaskosabb páncélt és a nőstényeket vonzó látványos bőrredőket pakolt. Vélemények azonos című írásunkról...
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
echolls 2010.02.05 09:14:46
@orbán cigány takarogggyyyyyy:
Nem, én nem ezt mondtam!
Azt mondtam ne legyen több adónem! Ne legyen újabb adó a gépjárművekre!
Szerintem így is eleget fizet mindenki az autója után, nem újabb adónemekre van szükség, hanem a beszedett sok pénzzel gazdálkodni kell tudni.
Amit írtál: "neked kéne kifizetni az x százezer Ft-os kivonulási díjat a tűzoltóságnak, az lenne az igazságos"
Én nem erre gondoltam, ez teljesen más téma, ezért kell adózni. De újabb adókra nincs szükség mert így is elég sok pénz van a közösben, csak ezt el is kell tudni költeni megfelelően. Ezért:

Ne legyen több, újabb gépjárműadó!!!
Úgy tűnik, amikor a Bende Tibby szerez végre szponzort, hogy a feneketlen mélységű, nagy-britanniai autómanufaktúra-szcénát feltérképezzük, valahogy mindig összeomlanak a dolgok. Tavaly azzal kezdődött a dolog, hogy a reptértől harminc kilométerre bezártuk a kulcsot a bérelt…..
Biztonsági szintje becsukva megegyezik a hagyományos zárt sisakokéval Láttak már feledékeny barmot? Ha nem, képzeljenek el engem, és nyugodtan hozzanak fel gyermekeik előtt intő példaként: így jár, aki szétszórt, így jár, aki nem figyel. Csak saját magamat hibáztathatom, hogy…..
echolls 2009.09.23 22:14:00
@RCH: Ajánlanám: Shark Evoline vagy Openline. Ezt 70-80 ezerből meg tudod venni. És tudja, amit kell. Ez is Made in France. Szerintem jobb minőségűek közé tartozik.

Nem értem Árpád miért nem gondolt erre a választásnál. Azt tudja mint az övé, hátracsapható állú, van benne beépített napszemüveg is. Egy hátránya a két kilós súly de az megszokható, engem robogón legalábbis nem zavar.
És becsukva is kevésbé lezárt mint egy Nolan/Schuberth. Azokban meg lehet fulladni...

És nem utolsó sorban a Talmácsi is ilyet használ. :))
Zsolti fejlődik: nemhogy felveszi a telefont, de egyenesen magától jelentkezik. Igaz, a Cougar már olyan régóta van nála, hogy az idejét se tudom – az biztos, hogy amikor Komáromba mentünk, és hengerfejet kerestünk, már javában nála volt. Azóta ugye megrendeltük Amerikából…..
A legtöbbjüket a teszteléskor nem is utáltam. Lehet persze, hogy csak mert valami miatt különlegesek voltak, és örültem, hogy egyáltalán vezethettem őket. Ezért az eredeti tesztben néha nem is borzadok el rajtuk igazán. Aztán az ember alaposan megrágja a dolgot, és azt mondja: na,…..
Egy hibrid száz bajt csinál. Talán a szerkesztőség történelmének eddigi legkomolyabb, vérre menő vitáját indította el a Honda Insight. Lassan két hete már, hogy nálunk járt, de még ma is egy harmincperces vitát hallgatott végig az egész harmadik emelet. Bende kontra Papp, Papp…..
Ma reggel történt velem, hogy megpróbáltam munkába jönni. Mondjuk ez minden reggel így van, viszont nincs mindennap árvíz. A múlt héten elővigyázatosságból nem jártam a rakpart közelében sem, hétvégén meg nem követtem a vízállást. Reggel megkérdeztem a feleségemet, nem…..
echolls 2009.07.06 18:24:54
@Grifter: Én inkább a hosszú távú épitkezés mivoltjára gondolok. A háromsávos részen már lehetett 130-al menni, és nem állt meg a forgalom egyszer sem nullára, és még csak nyolcvan alá sem lassított. Ott egyértelműen gyorsabban lehetett haladni.

A leállósávot pedig ne nyissák meg, mert szűk és a hétvégi vezetők így is problémákkal kűzdenek, hát még úgy...
echolls 2009.07.06 20:59:58
@Grifter: Hát igen... A digitális táblákra csak az volt kiírva, hogy: Követési távolság/Abstand halten/Keep distance. Amit 30-al haladva nem nehéz betartani. Semmi érdemi információ, hogy miért nem halad a forgalom, vagy hogy egyáltalán mi van.
Belsőség Audi 2009.07.03 02:47:29
  Meglepő kijelentésnek tűnhet, de korántsem az. A Volkswagennél összedugták fejüket az elemzők, az eredményt itt láthatják. Hogy mondják spanyolul, hogy több legyet egy csapásra?  Vélemények az azonos című írásunkról...
echolls 2009.07.03 13:34:49
A vasárnap délelőtt sosem egyszerű. Ha előző nap Zoli barátoméknál vagyunk, akkor mindig alaposan beborozok vele, nehezen megy hát az ébredés. A Kati is ilyenkor piheni ki, hogy hét közben öt órákat alszik éjjel. A gyerekek meg nőnek, nekik szintén óriáscsipa hízik a…..
Vagy a világ üzlete, vagy pedig egy óriási bukás lehetősége rajzolódik ki egy internetes aukción, amely pár napon belül véget ér. Minden reggel kapom a levelet kedvenc netes aukciós portálomtól, a vatera.hu-tól, benne a nekem érdekes témakörökben előző nap, frissen feldobott…..
Van ilyen? Zöld versenyautó robbanómotorral? Egyáltalán, definiáljuk a zöldet! A BASF-nél kőkemény profik dolgoznak rajta. Ezek szerint sikerrel. A BASF PremAir(r) katalizátorával pedig a földfelszíni ózont is elnyelik A katalizátort az USA-ban már 3 millió személyautóba…..
echolls 2009.06.17 21:34:49
@Nancsi: Hehe ez jó volt.
Belsőség Aréna, csak nagyoknak 2009.06.09 01:46:00
Két dolgot kell leszögeznem mindjárt az elején. 1. Mindenről Schwarzenegger és a kertévék tehetnek. Ha ugyanis nem szombat éjszakára ütemezik be a remek Conan, a barbár 2 – A pusztító-t, akkor semmi gond nincs, Vályi úr reggel frissen kipattan az ágyból és a korai wellness…..
echolls 2009.06.09 09:05:12
@maydayray: Az hiányzik csak, hogy szívjam a port, meg megsüketüljek. De a videókat elég részletesen tanulmányoztam, mert a rallycross.hu oldal szerkesztője, "tulajdonosa" nagyon közeli ismerősöm, sokat beszélgettem vele a sportágról. Már két és fél éve követem vele együtt a versenyeket, de hogy elmenjek egyre, arra sajnálom az időt.
echolls 2009.06.09 09:17:33
@Szkotti: Azért az F1-ben nem törnek ennyire az autók.

Természetesen minden sportot meg lehet közelíteni a primitív oldaláról is, de én az olyanokat kedvelem, amiben a fizikum, szellem, és technika egyszerre szerepel. Tehát ha az F1-nél maradunk: ott nagyon komoly taktika van a háttérben. Nem csak a "nyomjad öcsi" aztán ha nem sikerül lökd ki az előtted levőt taktika.
echolls 2009.06.09 10:04:25
@Wizardus86: Köszi, szavadon foglak. :))
Mióta érvényes a műszaki és kezemben az új, minden átalakítást hivatalosan tartalmazó forgalmi engedély, nem nagyon lehet kirobbantani a Corollából. Örjöngve imádom, de persze metrófúrópajzs átmérőjű lyuk tátong az oldalamon a kíváncsiságtól, hogy mit gondolnak róla a…..