Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giana

58 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lil redhead's blog Hello 2011 2011.01.02 15:25:00
Először is BUÉK minden kedves olvasónak! :) "Megértéssel gondolj a múltra, bizalommal tekints a jövőbe, és szeretetben élj a jelenben." - az egyik ismerősöm írta ki Facebookra és megtetszett.                  …..
modell karrier Akkor és MOST 2010.08.04 11:06:00
A munka, a vállalkozó szellem,és a profi hozzállás eredménye! AKKOR ÉS MOST    ..
Portfólió vagy színjátszás? Sokszor felmerül a kérdés, hogy miről lesz jó egy portfólió? Vajon mi számít igazán? A modell, az ő karaktere, a fényképész tehetsége vagy mi? Mik azok a tulajdonságok, amikkel az adott fénykép csoportnak rendelkeznie kell. Több kép adja el a…..
Tetszik a blog? Szívesen lennél egy dinamikusan fejlődő blog tagja? Vonz a divat és a csillogás világa? Megvan a saját véleményed? Rendelkezel heti 3 óra szabadidővel? Akkor lehet, hogy pont TÉGED keresünk.  Divat, smink, életmód Online cikkek/rovat beindításához keresünk…..
modell karrier A nő, ha egyenes 2010.06.28 16:50:00
Továbbra is ejtünk pár szót a széken-ülésről. Bár trónon trónunk, manapság már csak a vécén. Pedig milyen mennyein néz ki, amikor Őméltósága kihúzza magát és kezében a jogarral, élet és halál ura lehet. Te is elérheted a hasonló hatást, ha megtanulsz, méltósággal…..
2010. Május 2.-án összejött két ember, hogy közösen alkosson valamit. A cél egy nagyszerű fotósorozat volt, azonban más témát nem ötöltünk ki. Sminkesre, stylistra nem volt igény. Ennek a napnak a beszámolóját olvashatjátok most, és eredményét tekinthetitek…..
modell karrier Céltudatosság 2010.06.28 16:41:00
A célEddig sorra vettük a menedzser, a Te menedzseri képességeid alapjait. Az önismeret, melyből az önbizalmad fakad, a kezdeményező képességed és kreativitást. Mindezek alap emberi tulajdonságaid melyeket fejleszthetsz. A céltudatosság sem tér el ettől, bár manapság kiveszőben…..
 Ki ne szeretne egy zene csatornán szerepelni, ahol több százezren ismerhetik meg, találkozhat a zenei világ népével? Van, aki nem, de mégis sokan igen.   Többek között ezért is: meghosszabbították a Viva műsorvezetői jelentkezést Július 5.-ig. Még Neked is esélyed…..
modell karrier A héten 3 új cikk 2010.06.24 12:01:00
Kedves Modell karrierekesek!Elnézést kérünk a hosszú hallgatásért! Kárpótlásul három vadonatúj cikket is olvashattok már Hétfőn! Pózok, tippek, trükkök. Minden amire vágytok! Plusz egy felhívás, amire néhányan nem fogtok tudni nemet mondani!Maradjatok velünk!..
Kérdések és válaszok,hogyan építs nagyszerű portfóliót…  Milyen nagynak kell lennie a fényképeknek? 8x10, 8.5x11, 9x12, 11x14? A megfelelő válasz ennél sokkal speciálisabb. New Yorkban 9x12 és 11x14 –sek a modell albumok és gyakran ezt a méretet kérik. Pontosan…..
modell karrier Modell marketing (3) 2010.05.29 12:07:00
Szegmentálás, célzás és pozicionálás  Most már ismered a piacot, amint szeretnéd magad „értékesíteni”. Értékes munkát végezni modellként. Nagyszerű. Itt az ideje, hogy megismerkedj a szegmentálás, a célzás és a pozicionálás modell marketingjével.…..
modell karrier Kreativitás 2010.05.20 10:11:00
Kreativitás   A kreativitás szó, ma már trend. Bárhol és mindenhol kreatív lehetsz. Miért pont a modellszakma lenne kivétel. A kreativitás az újdonságok, szokatlan ötletek gyűjtő fogalma. Ami kreatív, az lehet új vagy újszerű, mindenképpen egyedi. A kreativitás…..
Ugyan ma már nem divat, legalábbis ritkán találkozik a modell székkel a portfólió fotózáson, mégis fontos, hogy amennyiben kelléket kell alkalmaznunk, akkor is elegánsak maradjunk. A következő 5 póz tökéletesen bemutatja, hogyan lehetünk elegánsak egy széken trónolva.  …..
modell karrier Modell-szótár (2) 2010.05.07 11:44:00
A modell fogalmak összefoglalása (2) Clean-Clean avagy Tiszta-Tiszta Amikor behívnak egy munkára, akkor találkozhatsz ezzel a kifejezéssel. Azt jelenti, hogy a munkára, a fotózásra vagy a bemutatóra tiszta arccal és tiszta hajjal kell érkezned. A tiszta azt jelenti, hogy semmi,…..
Van néhány ISZONYATOSAN fontos dolog, amire feltétlenül érdemes odafigyelni, még mielőtt és mialatt összeállítod a portfóliód: -          Mindig emlékezz, hogy ez az üzlet, igazán az első benyomásról szól. Ismerjük a mondást: Csak…..
modell karrier Modell marketing 2010.04.28 14:45:00
Modell- Marketingkutatás   Miért és mit is kellene kutatnunk, amikor önmagunkat szeretnénk érvényesíteni, eladni? A világunk nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Akár hiszed, akár nem, szinte minden nap információt gyűjtesz (öntudatlanul). A piac (az ügynökségek…..
modell karrier Alkossunk együtt! 2010.04.26 10:13:00
Épülőben van egy igazán hatékony esemény, mely a kezdő modelleknek nagy segítség lehet!Azonban, hogy mi segíthessünk, nekünk szükségünk van RÁTOK!Kérlek szánj egy 5 percet egy rövid online kérdőív…..
modell karrier ¾ még egyszer! 2010.04.21 14:54:00
Folytatjuk az igazán érdekes és fontos cikksorozatunkat, melyben bemutatjuk Nektek, milyen pózokat érdemes kipróbálni, betanulni, és gyakorolni egy portfólió fotózásra!   Az 1. kép: Mit gondoltok mi a hibája ennek a póznak? Mi látszik a lányból és mi nem? Mik az előnyös…..
modell karrier Kezdeményezés 2010.04.21 14:34:31
Kezdeményezés és készség A kezdeményezés, azt jelenti, hogy valamiben te teszed meg az ELSŐ LÉPÉST. A karriered építésében és általában az életben, neked kell megtenned a második lépést. Nem várhatsz arra, hogy valaki majd kiszúr az utcán és egy hatalmas milliókat érő…..
modell karrier Modell-szótár (1) 2010.04.19 15:37:00
Reklám ügynökség/ Advertising Agency Egy cég, aki arra specializálódótt, hogy reklámokat készítsen nagy márkáknak.  Ügynökség/Agency Az a cég, aki modelleket, színészeket, és tehetséges embereket és gyerekeket képvisel. Egy modellügynökség felelős azért, hogy…..
modell karrier Önbizalom 2010.04.19 12:11:00
Mi az önbizalom?  Előző cikkünkben megvitattuk, mit is jelent az önismeret, melynek része az ÖN-BIZALOM. Úgy gondolom, hogy ha valaki, MAGA-BIZTOS, akkor rendelkezik a megfelelő önbizalom szinttel. Az önbizalom kulcsfontosságú az élet minden területén ezért fejleszteni és…..
modell karrier A titkos ¾ 2010.04.08 09:25:00
Nincs portfólió ¾-es képek nélkül.Ezek a képek nem mutatják meg az egész tested, legtöbbször a fej, a felsőtest kap szerepet benne. Így ezekre a testrészekre kell kifejezetten figyelni. A ¾- es kép, nem portré. Közeli kép, mely leginkább a kisugárzásodra…..
Hatodik lépés  Bizonyosodj meg róla, hogy mindent összecsomagoltál mielőtt elindulsz a fotózásra. Biztosan nem felejtesz el semmit? Moss hajat - ha csúszós a hajad, akkor egy nappal előbb, ha nincs fodrász, akkor neked kell elkészítened a hajadat, vagy kezdj korán reggel a…..
modell karrier Napló 2010.04.01 13:16:00
Aloha!Csak röviden írok. A március eltelt, minden mással foglalkoztam, csak azzal nem, hogy a modellkedést komolyabbra fordítsam. Na de ennek vége! Jelentkeztem két fotózásra, melyekre azért van esély. Nos kiderül. Mindenképpen értesítelek benneteket mi történt.…..
modell karrier Áprilisi előzetes 2010.04.01 13:14:00
Áprilisi előzetes  Várható cikkek és bejegyzések a teljesség igénye nélkül:Sziszi és Gina naplójaPortfólió készítés, tippek és trükkökGyakorolható pózok 5. 6.A modellvilág szakszavaiÖn-Management 3.4.5.Ön-Marketing Maradj velünk és szólj a barátnődnek…..