Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zöcskei

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csíky Antal Feloldozás 2011.01.26 16:07:22
Feloldozás   (filmnovella)    Lekötött lélekkel   A hegy tetején valami égvalami lángol minden esteés hív  A tűz kibontja szirmaitillatától megremega könnyűvérű levegő Ha elmehetnék csak megülnékés nézném…..
 Első rész              Az I. csakra fejlesztése először (7 éves korig): mészáros – pilóta – tanító  A következő sorokat ugyancsak nem kell hinni – de több,  mint   ötezer…..
 Bevezető  Namasté – az Olvasó köszöntése  A bennem élő Isten köszönti a benned élő Istent – ez a namasté hevenyészett ezoterikus fordítása-értelmezése.Ám értelmezhetjük így is:Halhatatlan lelkem köszönti az Olvasó halhatatlan…..
zöcskei 2010.01.22 16:48:10
@pákász: Szia, Pákász! Ha mond Neked valamit, megéreztem, hogy lépjek be a blogba - láthatod a Te üzeneted óta eltelt időről is. Köszönöm azt, amit írtál. Felteszem az első folytatást. Kérlek, mondd másoknak is. Tárgyalok kiadókkal - de ne tudd meg, hogy mikről és hogyan. Anti
Csíky Antal Hogyan tanuljunk? 3. 2009.10.12 13:17:00
Így jutottunk el a tanulási folyamat legproblematikusabb részéhez: a felidézéshez. Olvasóink is tanúsíthatják, hogy hiába érti valaki, és hiába jegyezte meg az anyagot - ha nem tudja reprodukálni, visszaadni, "bizonyítani a tudását", nem sokat ér vele.A felidézéssel…..
  Először a két harmadik szem: akét hatos csakra kapcsolódik össze,s mert mindkettőnknél ez a csakra a lélek székhelye, mikortesti szemünk tekinteteis összekapcsolódik és kutatva, de önnön lényegét is felmutatvaa másik szemébe merül,  bennünk, köröttünk és…..
Csíky Antal Hogyan tanuljunk? 2. 2009.09.25 13:56:00
 A következő teendőnk a megértett anyag megjegyezése.Ehhez azt tanácsoljuk, hogy minél több érzékszervi csatorna legyen bekapcsolva a tanulás során. Vagyis ne csak nézzük a szöveget, de olvassuk hangosan, és húzzuk alá vagy más módon emeljük ki a számunkra fontos részeket…..
Villám-lazításSok embernek nincs arra három hónapja, hogy megtanulja az autogén tréninget, mert most, azonnal oldania kellene a benne lévő feszültséget. (Ahogy a nagyon éhes ember sem áll neki sütni-főzni, hanem csak úgy bekap valamit, hogy elmúljon a gyomorkorgás, a szédelgés.)…..
Csíky Antal Hogyan tanuljunk? 1. 2009.09.17 14:17:13
 Hogyan tanuljunk?  1. „Itt van az ősz, itt van újra”… Nemcsak a gyerekek, a felnőttek is megkezdik vagy folytatják a tanulást (nyelvtanfolyam, továbbképzés, stb.) a 3L: a Life Long Learning (élethosszig tartó tanulás) jegyében.  S ahogy a…..
    Életvezetési kiskátéÉrtékek, önelfogadás. Akár megfogalmazzuk, akár nem, mindnyájunkban van, működik egy értékrend, és vészhelyzetben, amikor nincs időnk vagy lehetőségünk mérlegelni a teendőket, tudattalanunk e belső értékrend szerint dönti el,…..
   Szexuális szerepeink szerveződése  Hányszor lerágott csont! És mégis, milyen kevesen tudunk higgadtan, tárgyilagosan, érzelemmentesen beszélni róla! De miért kellene így beszélni a szexről? Miért tagadnánk, hogy megérint maga a szó is?OSGOOD tanulmánya…..
 „Most ez esőről mondom el  Először azt hadd mondjam, Édes,hogy a nyáreleji napokfülledt melege nemcsak születés-szag,halál-szag is:halottak csontjainnyílnak merengve amindent-tudó virágok –  s csak ez után mondhatom el,most az esőről, amit évek…..