Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martin_f

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A versenyszerű testépítés egyik lényege a minél nagyobb izomtömeg összehozása, ami nem kicsi feladat és hosszú évek keserves munkája szükséges hozzá. A szervezet próbál idomulni a terheléshez és felvenni a tempót, de amint egy kis szabadidőt és leállást kap, azonnal bontani kezdi az izmokat, mivel…..
Srácok, az van hogy nagyon kikészített már a Win10. Eleve nekem csak egy 2 GB RAM-ot tartalmazó Acer laptopom van, és ehhez alapból hozzá volt a 8.1-es 64 bites Windows. Első bekapcsolás felemésztett vagy 5 percet mire minden rendesen felállt. Aztán mire épp kezdtem megszokni a csempés kinézetet meg…..
Movie Tank Egyiptom istenei (2016) 2016.02.27 14:15:26
A gigászi mitológiai csaták, rémisztő szörnyetegek, és férfias párharcok ígérete mindig előhozza a nézőkből a kalandra és látványra vágyó gyermeki ént, ám ezt a belső érzelemegyüttest mégis meglehetősen ritkán sikerül meglovagolniuk a készítőknek. Most egy látszólag grandiózus fantasy-kalandfilm…..
Egészen különleges helyre kalauzol el minket Ági, aki egy katari (egészen pontosan dohai) iskolában tanít testnevelést. Tapasztalatai még akkor is érdekesek, ha az intézmény nem egy klasszikus arab suli, hanem egy nemzetközi hely, ahol a nyugati és a helyi kultúra keveredik…..
NemGogol Szép új Európa 2015.09.19 11:20:48
Az alábbi írás egy teljesen fiktív, mindenféle gátlás nélkül megírt történet. A szereplők kitalált személyek, akiknek ráadásul még a nevét is teljesen megváltoztattam. Valóságos személyekkel való mindennemű hasonlóságuk pusztán a véletlen műve. Az Élet néha…..
Simon a Dróttal (és előtte a The Cornerrel és a Homicide-dal, utána meg a Generation Kill-lel meg aTreme-vel, hogy teljes legyen a kép) már letett annyit az asztalra, hogy ha soha többé nem forgatna sorozatot, akkor is kötelezővé tenném, hogy mindenki azért fohászkodjon minden nap,…..
Belsőség Pillanatok a sivatagból 2015.07.09 18:35:47
Ahmed burnuszban térdel a Land Cruiser mellett, a szeleppel babrál. A levegő halk sziszegéssel távozik az úszóguminyi kerékből, hogy aztán az palacsintaként terüljön szét. Közben egyre erősebben fúj a szél, a finom, aranybarna homok konok állhatatossággal lep el mindent, nekünk…..
martin_f 2015.07.09 23:24:21
360emirates.com/dubai/360-virtual-tour/dubai-desert-safari/index.html

Nem a reklam helye, de amikor 70! Land Cruiser befut a táborba naplementekor... na az nem mindennapi.... mellesleg az egyik legjobb turat csinalja a ceg...
Igazából az a meglepő, hogy nem cuppantak rá a piacos kiskapura a kisker cégek hamarabb. Annak idején, amikor a sajtó a vasárnapi bezárásos törvény részletbaromságain nyammogott, többen is megírták, hogy piaccá, vagy fesztivállá nyilvánítással mentesülni lehet a zárás…..
immobull Dubaj üres tornya 2011.03.03 10:00:00
2010 első napjainak nagy eseménye volt, hogy elkészült a Burj Khalifa, ami Dubaj látképét alapjaiban változtatta meg. Az építmény már 2007-ben, az építkezés alatt elnyerte a világ legmagasabb épülete címet, a végső magasságot azonban a hivatalos megnyitóig…..
A Tatooinon meleg lesz, 38 fok és napsütés. A Hothon -51 fok várható, havazás, szél. És mi a helyzet a többi bolygóval?Via Kit Blog..
martin_f 2010.11.24 08:03:59
360emirates.com/virtual_tours/113/Summer-Wadi-Tatooine-Fujairah

full-screen-re váltani ! hangszorot bekapcsolni ! egeret rahuzni a Banthas-ra vagy a Tusken Raiders-ra !

Megeri !!!
Világutazó Dubai a jövő városa 2010.05.08 18:51:00
Dubait 1833-ban alapította a Bani Yas beduin törzs 800 tagja, akik letelepedtek a Creek folyó torkolatánál. Hamarosan a gyöngyhalászat, a halászat és a tengeri kereskedelem központja lett. Dubai egyik napról a másikra kőolaj-kitermelő országgá vált mikor 1966-ban olajat találtak az öbölben.  Az…..
martin_f 2010.05.09 02:38:22
Drága barátaim, ne fröcsögjetek itt össze-vissza, inkább nézzetek körül Dubai-ban mintha ott lennétek:

panorama.pentimo.com

(azért most is jökat röhôgtem, hogy mennyi sötét korlátolt ember van aki semmit nem tud dolgokról, de fikázni, irigykedni, az megy. Hát, csak kijön mindenkibôl a 'magyar' :-) (tisztelet a kivételnek)

Ezek a 'büdös' arabok akkor is sokkal boldogabban és jobban fognak élni amikor már teljesen tönkre mentek. Néhány száz év mulva behozzuk öket, nyugalom :-)))Kár itt fröcsögni, tudom, hogy fáj az igazság, meg amúgy is randa egy irigy nép a magyar :-)))
Dubai, a maga öncélúan különleges épületeivel erősen emlékeztet egy rövid határidővel tervezett halálcsillagra, így Cédric Delsaux fotós téma- és helyszínválasztása telitalálatnak bizonyult a Recreation számára készített, The Dark Lens című sorozathoz. Az univerzum talán…..
martin_f 2010.02.10 18:20:20
A lepusztult környék "eredetiben" is elég érdekes: panorama.pentimo.com/36

A WTC és a hangyák támadása éjjel:
panorama.pentimo.com/42

A nagy "lépcsôház" meg egy sima homokviharos naplementében is elég "twilight zona" hangulatú:
panorama.pentimo.com/1
Lőrincz Áron újabb pompás videót rakott fel a blogjába. Nem húzom az időt, tessék megnézni! Támpontként: a SOTE tornya, ma is a legmagasabb "felhőkarcoló" hazánkban...
martin_f 2010.01.25 21:55:03
Nagyon pöpec ! Gratula ! Teccik :-)))

Azért ennyire nem furcsa, ha van körülötte néhány magasabb épület mint az "igazi" mellett:
panorama.pentimo.com/59

Vagy mondjuk a 43. emeletrôl szembôl már nem olyan nagyon "nagy"
penorama.pentimo.com/1

Azért az "alföld"-nek is megvan a szépsége :-)

De tényleg szupi a videó !
martin_f 2010.01.25 22:10:45
Gulyásdemokrácia Farkas-vakság 2009.12.27 22:11:42
Sokan keltek Farkas Péter védelmére az elmúlt pár órában, két fő csapás mentén. Egyik kérdésük az, nem igazságtalan-e hét évet adni kábítószer-termesztésért, miközben gyilkosok ennél jóval kevesebbel megúszhatják. A másik felvetés pedig: vajon igazán bűn ez az egész,…..
martin_f 2009.12.28 09:46:47
@Polló László: It's very very perfect ! No comment.
Aki kultúrát terjeszt, az Nemzeti kulturális járulékot fizet. Ennek a mértéke a filmterjesztés árbevétele után 2 %, a DVD forgalmazás bevételei után 3%. Erőszak vagy pornó tartalmú művek esetében ennek a mértéke 25%. A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Filmiroda…..
martin_f 2009.06.21 05:04:52
@Babjatekos: Hogy te mekkora egy redvás faszkalap vagy ! Ha kicsit kihuznád a fejed a seggedbôl és körülnéznél a való világban észrevennéd hogy mi folyik évek óta.
Az APEH a hatalom pitbull-ja. Azt csinál amit akar, addig ameddig akarja, kénye-kedve szerint. Annyi embert, családot, vállalkozást tesz tönkre, amennyit akar (sokat akar). Kedvenc eszközük a joggal való totális visszaélés. Pontosan tudják, hogy mire valaki jogorvoslatot kap, régen tönkre megy. Ezt ráadásul élvezik, és nem is titkolják. Most nekik áll a zászló!
A lehetô legmocskosabb férges banda, az ország szégyene. Nekik ismertelen fogalom az erkölcs, etika, tisztelet, egyenes gerinc, szakmai hozzáértés..stb.

Nem fogja öket senki megállítani. Aki körön belül van, védett, aki nem, szabad préda.

Ez van !

"Tetszettek volna annak idején forradalmat csinálni.. "

(Tévedések elkerülése végett nem volt még semmiféle rendszerváltás, csak más a díszlet.)
bodoky El a kezekkel Ciprustól 2009.06.04 15:40:56
Simor, Oszkó és Bajnai rengeteget tettek egy nem offshore EU-tagország  költségvetési egyensúlyáért, itthon is meg fogják tudni csinálni...
martin_f 2009.06.05 13:45:05
@HandG: Nagyon-nagyon igaz minden hang ...
Tökéletesen osztom a véleményedet, meg a cikk sem rossz.

Az átlagember elképzelni sem tudja, milyen mocskos, tetves, aljas, képmutató és büdös rendszer müködik valójában ! Minden színház és játék ! Cirkusz kell a népnek, lazuljon és ne foglalkozzon a miért-ekkel.

Csak egyszer ütközz olyan érdekekkel ami nem tetszik a hatalomnak, rögtön rádöbbensz, hogy mi a valóság.

Addig azt hiszed, hogy ez egy normális élhetô ország, ahol biztonságban vagy, jogállam és demokrácia van, építhetsz jövôt, karriert, családot...stb.

Aztán rájössz, hogy mindez csak illúzió.Csak addig érvényes amig szürke kisegér vagy és befizeted szépen a lóvét, hogy legyen mit lopnijuk, és legyen mibôl megtartani a hatalmat.

Senkinek nem kívánom, hogy belüröl megismerje...hetekig hányna....

Sokára lesz még a mi kis banánköztársaságunkból demokrácia. Van pár száz év lemaradásunk...
Ne aggódjatok, sokat fogunk szenvedni...

És egy ami mi biztos, csak a pénz, csak a hatalom...tüzön, vizen (mindenkin) át, de úgy, hogy közben elhidd, hogy érted vannak...
martin_f 2009.06.05 14:05:58
@free1111: perfect !
martin_f 2009.06.05 14:11:10
@free1111: very perfect :-)))

Soha nem fogják leépíteni a bonyolult ujraelosztási és adórendszert !

Naná, majd levágják az aranytojást tojó tyúkot...

Az APEH meg kénye-kedve szerint garázdálkodhat, mint a hatalom pénzbehajtó "pit-bull"-ja...