Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MenyétAKasztanyét

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Miniszterelnöki Hivatal mindig is kellemes kifizetőhelynek számított mindazok számára, akik jóban voltak a kormánnyal, és nem szívesen utasítottak vissza pár millió forintot. A napokban látott napvilágot a Bajnai-kormány MEH-jének talán utolsó listája az elmúlt…..
MenyétAKasztanyét 2010.06.02 09:58:11
@Patroll: Hát, ha már így rákérdeztél (vállalva, hogy nem ismerem minden civil szervezet politikai beállítottságát), a Nagycsaládosok Országos Egyesülete például klasszikusan oda sorolható. Talán emlékszünk még a kormányellenes utcai demonstrációira, vagy már nem? :)
A mai tinilányok többsége koránál 5-10 évvel idősebb ribancnak sminkeli magát, úgy öltözik, és úgy is viselkedik. A hétvégi diszkóban részegen dugnak szinte bárkivel, szinte mindig mással, mert ezt tartják menőnek, követendő példának. Ezen mondjuk nem lehet csodálkozni,…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/01 Subject: Dezsőmail blog TÖRLÉS jogi lépésekkel To: indexblog@blog.hu   Ti utolsó identitás-paparazzik!   AZONNAL töröljétek a levelezéseimet az ajánlókból, a listázásokból, és az archívumokból!   A személyiségi jogaim…..
MenyétAKasztanyét 2010.04.01 11:47:14
@mailvadasz: Ne szomorkodj, április 1-jén ez is belefér. Ráadásul Dezső sokunknak szerez kínos perceket az office-banben... Már ami a visszafojtani kívánt, de mégis kitörő röhögést illeti... :)
Azt mondja egy mosdatlan szájú utolsó náci, nagyon örvendene, ha a magukat büszke magyar zsidóknak titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az ő gyalázása helyett. Ez így önmagában mehetne a Kommentár nélkül rovatba is, de nem megy, mert felvet…..
MenyétAKasztanyét 2009.06.05 19:04:30
@sün!malac69-nek már csak 2-öt kell aludni:
Ez nyilván nálam is kiverné a biztosítékot. Mást semmiképpen sem!! :)
De: akkor sem írnék olyat, amit MK írt. Egyrészt mert kulturált européer vagyok, másrészt, mert tudnom kéne, hogy az említett levél tartalma sajnos az utolsó betűig igaz. Azt hiszem, rögtön orvoshoz fordulnék a sorozatosan problémás megnyilvánulásaim miatt. Pláne, ha belegondolnék, hogy a férjem is zsidó. Lehet, hogy neki is aprócska?
"Mit tudtok róla, fiúk - hiszen alig éltetek még, Trianon napján. Talán mégsem egészen azonos ez a Trianon Moháccsal és Világossal. És különösen a ti számotokra nem. Az én számomra - nem mondom. Én tulajdon szememmel láttam, s kezeimmel tapintottam még a régi…..