Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csigorin

0 bejegyzést írt és 1369 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Pozitívan? 2017.06.07 18:40:53
Sokáig gondolkodtam hogyan vezessem be ezt az írást. Talán egy történettel kezdeném. Egyik kedves ismerősömmel ebédeltünk egy olasz étteremben. Valami olyasmit mondott hogy a barátai készülnek kitelepedni de még nem döntötték el hogy vidékre vagy Londonba költözzenek. Én meg mondtam hogy nem…..
Egy: tiszteletem minden lovagkeresztesnek, különösen azoknak, akik megérdemelten kapták a díjat, bármilyen területen is értek el eredményeket. Kettő: minden kitüntetett azt csinál a lovagkeresztjével, amit akar. Kitűzheti a kandalló fölé, feltűzheti az öltönyére, berakhatja a széfjébe avagy a…..
autózz! Mennyi baleset kell még? 2014.11.07 09:56:46
Tóth Zoltántól kaptuk az alábbi beszámolót: 2014. 11. 05-én megrázó történetbe keveredtem. Egy csendesnek indult napon, két táncóra között indultam el Bácsbokodon a helyi százforintos boltba, ahol éppen letéptem egy zacskót a pékáruknál, mikor kerékcsikorgásra lettem…..
November 20-án sikerült megállnom egy fizetős parkolóban, amelyről az alábbi két dokumentum keletkezett: Az egyik egy SMS, amelyben a rendszer értesít, hogy fizettem a parkolásért, a másik egy büntetőcédula, egy perccel későbbről. Namármost, két eset lehetséges: 1. Ilyen…..
Levelet kaptunk Melindától, amely azt bizonyítja, hogy a libáért vett jogsik és a mazsola sofőrök nemzetközi közössége uniós szinten él és virul. Ezt a képet ma fotóztam Charlottenlunban, Koppenhága egyik külső kerületében. Látható, hogy lehetetlen oda leparkolni. Szabadon van hagyva, de…..
Bocs, de most épp ezen mulat a fél ország. Az iskolákat egybe markoló KLIK (Klebelsberg Intézményfenntartó Központ) egyik íróasztalánál valaki kitalálta, hogy Pedagógiai Önértékelési Csoportokat kell létrehozni. Írt is erről egy 96 oldalas használati utasítást, de föl sem…..
Jelentősen kibővül július 1-jétől a családok otthonteremtési kedvezménye. A bevállalósak akár 3 millió 250 ezer forintot is kaphatnak, de a kisebb családok is nagyon jól járhatnak. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.Jelentősen kibővül július 1-jétől a családok otthonteremtési kedvezménye (a…..
Értjük a posztoló fájdalmát és felháborodását, de egy együttérző hátlapogatáson kívül sok mindent azt hiszem nem tudunk ezúttal felkínálni, tekintve, hogy az éves parkolási matrica megléte nincs összefüggésben a tilosban parkolással, az meg nyilván nem a közegeken…..
Csigorin 2014.12.02 11:28:59
@Fazakas László: "MUNKA NÉLKÜL SZERZETT JÖVEDELEM!"

Mivel amiota kapitalizmus van, nem csak MUNKA hanem TOKE reven is lehet jovedelmet szerezni.
Pusztan azon okbol hogy birtokolsz valamit, es ezt mas igenybeveszi.

Szar dolog, de igy van.
Ön figyeli a bankköltségek alakulását? Jóhogy! Az ötödik bankomat koptatom. Figyelek és sírok, de a macera miatt nem váltok. Tojok rá. Úgyis népnyúzó az összes. Poll Maker Levélírónk, Andor láthatóan nem egy hebrencs fajta. Szerintem aki legalább a…..
Csigorin 2014.11.26 13:54:55
Elek sok munkaórát és pénzt feccölt tudományos kutatásába. Megfigyelt, hipotézist állított, kísérletezett, következtetett és végül egy összeesküvéselmélettel megbolondított minidisszertációban összefoglalta az eredményeit. Ötöst mondjuk nem adnék rá, mert az ERSTE honlapon szerintem van pesti…..
Csigorin 2014.11.21 16:33:48
@uns97: hat ha ez a logika helytall, akkor az otp a hibas ha a busz amivel megyek a bankba kesik.
Nem tudom, hogy Feri tényleg akkora májer-e, hogy a kedvéért festik újra a felezővonalat (még, ha hülyén is), mindenestre Feriként igazán jó lehet ezt képzelni, hacsak egy picit is.  Ha a hülyeség fájna, akkor most a Magyar Közútnál valaki nagyon ordítana. És tényleg.…..
Csigorin 2014.11.05 11:56:20
@Manyecska: VEDETT keresztezodesben. Ott szabad. Az uton pedig latszik a foutvonal jel.
Péter a XVIII. kerületi Nefelejcs utcai Sparban fotózta tegnap ezt a remek ajánlatot. (Ha esetleg nem lenne egyértelmű: a papírdobozban 5 Milka Cake&Choc lapul, úgyhogy, ha nem ragaszkodunk a dobozhoz, akkor 600 hufért pont eggyel több Milka Cake&Chocot tudunk magunkba tömni,…..
WTF - kérdi levélírónk, és ennél pontosabban mi sem tudunk fogalmazni. Már mért ne járna jótállás akkor is, ha mondjuk az adminisztrátor alatt esik szét  a vadiúj szék? Ezzel nyilván maga a JYSK is egyetért, hiszen ezt írja a honlapján: A vásárlót az összes termék…..
Csigorin 2014.10.29 09:31:43
@atpijkamo: "Átért a tömeg eleje az Erzsébet hídon, iszonyú nagy a dugó Budán. Az autósok dudálnak, a tömeg azt skandálja: aki dudál, velünk van."

Hat ez kurvanagy :))))) biztos veluk vannak akik az altaluk okozott dugo miatt dudalnak :)))
Jön a hideg, jön a tél, jönnek a fűtéssel kapcsolatos levelek. Az első egy Tatabányán fagyoskodó családtól érkezett segélykiáltás, bár szerintem a közösségi összefogás és együttes fellépés a leghatékonyabb ilyen esetekben. Szia Homár! Véső elkeseredésemben írok…..
Fussunk neki a hétnek egy csudálatos, egyben kissé fájdalmas példával a művészet felszabadító erejéről. Géza ugyanis a bézbólütő helyett népies vers fabrikálásával gyűrte le frusztráltságát, melyet elromlott főzőlapja (és mosógépe és elszívója) generált benne.…..
Október 23. alkalmából Kövér Lászlóval készített portréinterjút az Echo TV. A házelnök ebben többek közt a Tavares-jelentésről, Brüsszelről és az Európai Unió jövőjéről is véleményt mondott: „Tehát ők azt gondolják, hogy ezeket a magatartási szabályokat ők…..
Csigorin 2014.10.24 14:07:22
@Spániel: Emlekszem. Arra, hogy pont ezert levittek az 50%-os ervenyessegi kuszobot...
Hogy biztos legyen...

Meg arra is, hogy a nepet leszavaztatni mar 1949-ben is divat volt, nincs uj a nap alatt.
Csigorin 2014.10.24 16:37:27
@Gitche: Nezz meg hat-nyolc veletlenszeruen kivalasztott angol meg oroszcsajt, aztan meglatjuk ki jart jobban :)
Csigorin 2014.10.24 17:34:26
@Gitche: attol fugg.
A kulimunka nem fizet jol az oroszoknal, mosogatni Londonban eri meg jobban.

A tehetseget, tudast viszont mar megfizetik legalabb olyan jol mint nyugaton.
Jopar orosz ismerosom van, tudom pl a moszkvai bereket. Azt kell mondjam hogy Magyarorszagon nehezebb a helyzet.
Eltem egy ideig oroszoknal, szoval nem a levegobol szedem az infokat.
Arnold autója úgy benyelt egy csomó benzint, mint a sicc, gazdája pedig azonnal csalást és NAV-ot kiáltott eléggé  házmesterkedő hangvételű levelében. Én a focihoz természetesen értek, az autókhoz viszont nem, ezért elolvastam az Arnold által is említett korábbi Homár-poszt…..
Amilyen rég volt Telenoros sztorink, olyan durva az alábbi becsapdázás. Előfizető és előfizetői kód nélkül, kiskorúval a vonal végén csomagot módosítani? Ezt vajon hogy gondolta az ügyintéző? Kedves Homár,A Telenor mobilszolgáltatónál van az előfizetéses telefonszámom,…..
Csigorin 2014.10.07 09:33:01
@dr.zsírvágó:
Apu azt mondta hogy a telefonban mindenre mondjak nemet!!
Ertem, ertem, es apu nem banja ha haromszorosara emeljuk a havidijat. ?
Nem!
Koszi, viszhall :)
Látom magam előtt, ahogy öntudatosan ül a méretes pocak körül, ülés hanyag, fekvő pozicióban, könyék kivetve, félkézzel vezetve tolja az ipart meg az észt. Jujj de jó lesz,a mikor kiöregedIk ez a típus! De az első kommentek alapján nem mindeki ért egyet velem,…..
Újabb remek példa arra, hogy miért nem szabad elhanyagolni a hivatalos elintéznivalókat, számlákat, papírokat, iratokat, idézéseket satöbbiket, mert kinek is van kedve hozzá. Bár az olvasó védelmében azt is ismerjük el, hogy a hivatali "azonnal" tényleg kicsit túlszaladt. Volt…..
Csigorin 2014.10.02 11:11:23
@Tshu-hash: magyarul leszel szives megegyszer mar ne hibazzon az okmanyiroda, mert akkor mar nem fogjak neked elnezni? :)
A Telekom átállása miatt hetek óta nincs se tévé, se net, se telefon az előfizetőnél. Nem, nem időugrás van visszafelé, hanem tér: a helyszín ezúttal Érd. Levélírónk sajátos megoldással kezeli a helyzetet: vonatozik a netezéshez - esetleg megírhatná, hogy miért nem volt…..
Csigorin 2014.10.01 14:26:50
@Black Bride: de erre lenne kereslet, mondjuk premium csomagnal mar ordithatsz, karomkodhatsz, elkuldheted az anyjaba az ugyintezot (ha felemeled a hangod akkor rogton hozza kapcsolnak), o ezert kapja a fizeteset, te megnyugszol, mindenki boldog, azokat meg akiket ez megvisel senki se kiabal le.

aki meg alapcsomagon kezd orditozni arra azonnal rarakjak a kagylot, hogy ez kulon szolgaltatas, amiert fizetni kell :)
Csigorin 2014.10.01 14:35:26
@Rosszindulatú Vászka: kulon tovabbfejlesztve lehetne valasztani hogy gyakornok kislannyal orditozol aki el is sirja magat, vagy kozepkoru ideges emberrel aki visszaordit es utana surun elnezeseket ker, vagy olyannal aki fahangon ismetelgeti hogy nagyon sajnalja, es igen, maris indul kozosulni az edesanyjaval...

szoval kivalaszthatnad milyen tipus legyen :)
Hogy ne az legyen, hogy mindig csak károgunk, itt egy kuponos eset, ahol mindenféle szenvedés nélkül lezajlott a fogyasztás. Néha olyan jó ilyet is olvasni. (naplementés fotó innnen) Kedves Homár! Lehet bemelegíteni a billentyűzeteken a 'lúzer' a 'fillérb*szó' és hasonló…..