Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schobert Pákó

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
George Lucas a 70-es évek végén megalkotta a filmtörténelem egyik legkörülrajongottabb alkotását,  a Star Warst.  Az elsőnek leforgatott trilógia főszereplője Mark Hamill volt, akinek a mozi világában ez volt az egyetlen sikere, de nem kopott fel az álla, képregényeket…..
Schobert Pákó 2010.09.29 01:04:42
NA most figyeljetek: Fogadok akárkivel akármiben a következőkben:
jövőre kijön ugyebár a 6 rész blueray lemezen. Megvesszük.
Rá egy fél-egy évre kijön mozikba a 3D-sített eredeti 6 rész, szépen egymás után. Megnézzük. (ha valaki nem tudná, lehet utólag 3D-síteni egy filmet, lásd mostani Titánok harca, ami 2D-ben forgott, csak megbuherálták. Nem tökéletes, de élvezhető)
A Jedi visszatér 30. évfordulóján bejelenti Lucas, hogy mégiscsak leforgatja a 7-8-9. részt, ami 30 évvel fog a Jedi visszatér után játszódni. Luke jedimester, oktatja a kisjediket, Han és Leia gyermekei pedig lesznek a főszereplők. így lesz kerek a dinasztia-történet. Jaden, Jaicen (ikrek) ha jól emlékszem és a kis Anakin, aki tuti hogy gonosz lesz előbb-utóbb, és a 3. film végén lehet egy jó kis párbaly a nagybácsival (Luke-kal). Mark Hamill örülne, ha újra felismernék az utcán, Carrie Fisher rég volt sztár szintén, Harrison Fordnak pedig volt az a pénz, amennyiért nyugdíjas kora ellenére újra Indiana Jones lett, egy 50 millás csekkért simán lövöldözne újra lézerpisztollyal.
Hogy miért lesz mindez így? Mert bár lehet, hogy Lucasbácsi komolyan gondolta, hogy 6 részt csinál készre, 1. tuti hogy nem zörög a haraszt.
2. tuti hogy van az agyában erről valami
3. addig nem nyugszik, amíg le nem taszítja az Avatart a bevételi lista éléről.
Ezért fogja a 7-8-9. részt 3D-ben forgatni és minden idők legnagyobb bevételét elkönyvelni már a 7. résszel.
Uff én beszéltem.

Adja a Jóisten, hogy ne ő rendezze a filmeket.
Schobert Pákó 2010.09.29 01:12:47
@Schobert Pákó: Hopp, a párbaj persze j-vel, nem LY-nal. :)
Kedden írtam egy felhívást, általános iskolás szülőkhöz meg gyerekekhez, Álljunk együtt bosszút az általános iskolán! címmel, hogy jelentsék nekünk, hogyan zajlott az évnyitó. Erre futott be az alanti levél, a legjobb anya-lánya-írás, amit valaha olvastam, megható és vicces…..
Schobert Pákó 2010.09.01 14:21:33
@idiotapocs: Én is osztom ezt, de lehet hogy valaki sokkal jobban szereti a gyerekét, ha a helyes útra tereli, mint hogy hagyja, hogy azt csináljon amit akar.
Schobert Pákó 2010.09.01 14:22:05
@Waldorf Rolandó: 174 cm, nem vagyok kopasz kigyúrt vállalkozó, ha erre ment ki a kérdés.
Schobert Pákó 2010.09.01 14:40:54
@márnyuszi.: Hehe, gondolj amit akarsz. A CRX-ről meg nem álmodom, mert már vagy 6 éve eladtam, hogy vegyek egy jobbat. Lám, mégiscsak érdemes iskolába járni lógás helyett...
Hát most minden túlzás nélkül izzadok és remegek. Kinyitottam Csabesz levelét, amiben ennyi szöveg volt: Híres ember lábú híres ember volt már? Aztán elkezdtem facsarni az agyam, voltak is tippjeim, de az egész nem állt össze, csak annyit éreztem homályosan, hogy ez valami igazi,…..
A héten nagyüzem van az Európai Parlamentben, most hallgatják meg a biztos-jelölteket. Kedden például a luxemburgi jelöltet, Viviane Reding asszonyt vizsgáztatták, aki a „jogérvényesülés, alapvető jogok és uniós polgárság” nevű területet kapta. A meghallgatás…..
f1 Szakított az álompár 2010.01.11 09:52:00
Közel két év után véget vetett kapcsolatának Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton.A pár szóvivője jelentette be, ”szétválnak, mert a karrierjükre akarnak koncentrálni”. Barátok maradnak, de szorosabb dolog nem fér bele, mert az énekesnő – újra –…..
Nem is az röhejes, hogy az RTL párkeresős realityt indít Edittel, hiszen az Editek, Győzikék, Pákók, Benkők azért vannak, hogy reality készüljön velük (mondjuk nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban az Editek is másképp néznek ki). A vicc inkább az, hogy…..
Schobert Pákó 2009.12.16 19:18:03
Pénteken Földes kollégával üvöltve röhögtünk a Mátrix újraszinkronizált jelenetein, az idióta hangon előadott poénok nagyon ültek, különösen a bőrkabátos (itt vannak, jó szórakozást hozzá). Mára a fark.com a műfaj egy amerikai változatát mutatta meg: az alany a Star Trek…..
comment:com Hírek bolognai mellé 2009.11.26 11:30:00
Boros Lajos és Bochkor Gábor szabad. A Sláger Rádió tulajdonosa, az amerikai Emmis kivonul az országból, ezért elengedik az országos frekvenciáját elvesztő rádió két húzónevét. Várhatóan a Neo FM-re szerződnek. Katt az Index cikkére. Több adóval is tárgyalásokat folytatnak…..
  20:40 Neo eddig (online már megy): U2,Tankcsapda, Lenny Kravitz, Pál Utcai Fiúk, Kanye West, alighanem volt egy Beanfield is, meg számomra megkülönböztethetetlen magyar alterbandák. Kreatív Online // A Sláger Rádió utolsó percei by KreativMag „Az az igazság, hogy…..
Öt körül még a teljesen elérzékenyült Argyelán Kriszta ült a mikrofon mögött, neki jót tett és kicsit összerántotta a "Kicsi lány szólalj meg, kérlek ne sírjál." szövegű bíztató sms. A zenelistán különösebben nem érződött a szitu, az óránként egy Video…..
Raves kollégája könnyen az árokparton végezhette volna cafatokra szakadva, ha nem tudja úgy elrántani a kormányt a szembe jövő Audi elől, hogy csak a visszapillantóját viszi le. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen is feltűnt a száguldozónak is, de persze esze ágában nem volt megnézni,…..
comment:com Már a Class FM is ad 2009.11.18 23:40:00
Elérhető már a Class FM honlapja is, de az élő adás gombra kattintva kőkemény trance-t kapnak az arcukba azok, akik ugyebár a magyar kereskedelmi rádiózás megújítására vártak. A link egyébként a Power Trance FM elnevezésű netrádióra vezet...
comment:com Már szól a Neo FM 2009.11.18 22:58:00
A hivatalos indulás előtt pár órával elindult a neten a Neo FM, tizenegy előtt pár perccel éppen Robbie Willams Do You mind című száma szólt.Az új rádió Ottlik Géza Magyar rádió vagy európai rádió? Egy műsorszóró terve című publicisztikájával köszönti a hallgatókat. Az…..
Schobert Pákó 2009.11.18 23:38:50
Alap bölcsesség, hogy egy kis Benny Hill zenével minden sokkal jobb. Végre valaki el is készítette a világ leghasznosabb applikációját, a BENNYHILLEZŐT! Bármilyen videót meg lehet vele Bennyhillezni, és érdemes is. Micsoda nap!ViaSajnos a videó gyorsító funkció most nem működik,…..
F.O. System - Utolsó üvöltés (Alexandra Records) A F.O. System zenekart nem hiszem, hogy különösebben magyarázni kéne azoknak, akik jobban rajta vannak a dark-vonulaton - persze nem a metálos felhangokkal gazdagított verzióján, hanem az olyan old school zenekarok fémjelezte…..
Július 25-én lezajlott a MTV Icon eddás fordulója Siófokon, amin a Subscribe is fellépett a Kölyköd voltam című sláger átdolgozásával. Ha valaki kíváncsi, hogy lesz a miskolci zenekar dalából szimfónikus metál, majd RATM-utánérzés, végül reggae, az nézze meg az alábbi…..
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
Schobert Pákó 2009.07.22 21:53:54
Egyik szemünk nevet, a másik meg szintén, mert Dombóvári Vanda ezentúl nem nagyon fog szerepelni a Reggeliben, tartalékjátékos lesz, ami mögé lásson mindenki azt, amit akar. A hír a Blikkben látott napvilágot, de mind Rényi Ádám, mind Dombóvári Vanda megerősítette. Szeretjük…..
Az év elején Berényi András lányát, Emmát is utolérte a végzete: kiírták a Barátok köztből. Marenec Fruzsina nem sokkal később nyilatkozott is, hogy jelenleg munkanélküli, viszont a műsorvezetés az álma, és ezért egy betelefonálós játék castingján vett részt.…..
Nappal a játszótéren nagy pofának levés, naplemente és ágybamenés után aggódni kezdés! Tesóval, tesókkal egy szobában alvás, de ha ők korábban elalvás, menthetetlen parázás kezdődés!Árnyjátékok! Utcáról beszűrődő fény falon formákat rajzolás, ebben azonnal…..
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
Ilyen kollaborációt még a legdurvábban átitalozott hétvégénk után sem mernénk kigondolni. Ezért szimplán azonnali faszkorbácsolás jár. És ha ez lesz a nyár "SLÁGERE"?!   ..
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..