Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_g87

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Cikksorozat Finta Józsefről A cikksorozat befejező részében Finta József néhány meg nem valósult terve következik - a teljesség igénye nélkül. Aki sokat tervez, annak sok meg nem épült műve lesz. Vagy mert nem ő nyer a pályázaton, vagy mert az egész projektet…..
 Nem érdekelnek különösebben a magyarok, de holnap felkeresem valamelyik hivatalt és megkérdezem őket, nem adnak-e nekem is egy magyar állampolgárságot, mert szégyellem, hogy szlovák vagyok - szól egy visszafogottnak minősíthető kommentár a botrányos hírrel kapcsolatban.…..
Ha Csányi fia elad 39000 darab OTP részvényt, amivel a részesedése 0%-ra csökken az apja által elnökölt bankban, az azért sejteti, hogy mégsincs itt az aranykor, ugye? A hírhez lazán kapcsolódik a hét Facebook csoportja, az Ezentúl Kósa sajtótájékoztatói előtt devizát veszek,…..
_g87 2010.06.08 16:34:45
_g87 2010.06.08 17:07:30
A sokkreklám nem újkeletű reklámtechnika. A befogadók ingerküszöbének emelkedésével egyre gyakrabban nyúlnak hozzá a hirdetők, különösen, ha úgy érzik, az az üzenet, amit át szeretnének adni elég fontos ahhoz, hogy ellensúlyozza a sokkolás esetleges negatív hatásait.…..
Megvolt a reggeli köröm Pestszentimréről a belvárosi Markó utcába, majd onnan vissza Kispestre. Még pont időben, hatkor indultam. A Nagykőrösi úton befelé már érezni lehetett, hogy olyan a forgalom, mint máskor 8 körül. Az Illatos út - Külső Mester utca útvonal teljesen tiszta…..
_g87 2010.01.12 11:43:51
@Tomzone: megbsztam anyádat
Mit lehet kihozni a Bohemian Rhapsodyból, amit a dal születése óta eltelt majd' 35 évben még nem hoztak ki? Minden idők egyik legnagyobb klasszikusa, melyről már mindent elmondott a zenei sajtó, úgy, hogy igazából senki nem tudja, miről is szól. Pop-opera formációktól az acapella…..
_g87 2009.10.27 09:37:48
f1 Le kell fojtani a Mercedeseket 2009.09.22 09:40:00
Kiegyenlíthetik az F1-es motorok teljesítményét a szezon végén a csapatok, közölte hétfőn a Nemzetközi Autós Szövetség (FIA). A riválisok a monzai és a spái futam után panaszkodtak, amikor a német gyár csapatai, a McLaren, a Force India és a Brawn láthatóan előnyben…..
Linkeket, neveket persze nem fogunk megosztani senkivel (legfeljebb kitaláltakat), de idézni és egy jót rötyögni miért is ne? Neve maradjon titokban küldte az elsőt: Nem Férfi Életkor 23 Magamról A puding próbája az evés de azért mondok magamról néhány szót. Igazi…..
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
Olvasónk a minap az 55-ös buszon utazott. Amikor felszálltak az ellenőrök az utasok egy része lyukasztani kezdte a jegyét. Két ember nem lyukasztott, hozzájuk odament az ellenőr, de nem büntette meg őket, eltekintett a büntetéstől. A beszélgetésük végén megjegyezte: „Ezért…..
szily A világ legviccesebb emailje 2009.05.28 00:03:00
Laza strandolás, áldott motorok, közös gurulás, rétegpasztoráció, no meg az Istenszülő ikonja. Nagy elfogódottságomban azt gondolom, hogy elektronikus levél ennél jobb nem is lehetne, de az biztos, hogy minimum 2009 legviccesebb elfogott emailje az alanti, hála érte Fügének, az…..