Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A'n'C

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD PSP a bányászoknak 2010.08.30 14:00:00
Mint azt feltehetőleg mindannyian tudjátok, egy kazal chilei bányász 800 méter mély slamasztikába került a minap, és könnyen lehet, hogy csak karácsonykor mászhatnak majd ki a föld alól (persze ennél rosszabbul is járhattak volna).A több hónapig tartó bezártságban azonban a…..
Nézzünk egy kis lapszemlét. A téma: mez és Madeira. A maxlancecomedy.com szerint a miénk a legrondább mez. Azt írják, hogy Charlie Brown is megy a vébére. Hehehe. Nagggyon vicces. (A félkegyelműek arra gondolnak, hogy a rajzfilmfigurához hasonló mintázatú a válogatottunk meze.)…..
A'n'C 2010.05.28 11:32:04
@Styxx: Nem tudom, hogy nálunk milyen ennyire markáns természeti cucc van.
Talán a Duna a kanyarral együtt :)
Bár remek kreatívok biztos a Pusztát is ábrázolni tudnák :)
A Jóban-rosszban ezredik adása olyan volt, amilyet szerencsére nagyon ritkán láthatunk a magyar televíziókban. A beharangozóhoz méltóan rémálom volt a javából, de abból is a hidegrázós, lábujjlefagyós, alhasi görcsös fajta. Arról persze senki sem mert álmodni, hogy a…..
Ma délelőtti posztunk ugyan nem túl terjedelmes, mégis valós problémára hívja fel Ferenc a figyelmet. Gyalogos átkelőhelyeknél már megszoktuk, hogy sok helyen van a lámpa oszlopán egy gomb, amivel jelezhetjük, hogy szeretnénk átmenni a túloldalra belátható időn belül. Van ennek…..