Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fungie

263 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország kész az "előfeltételek nélküli" tárgyalásra az IMF és az EU szakértőivel.             Gomba karikatúrái a Facebookon.   További karikatúrák: www.fungie.hu     ..
Gomba szerint a világ. Golyós 2011.12.17 16:30:00
            Gomba karikatúrái a Facebookon.   További karikatúrák: www.fungie.hu ..
Gomba szerint a világ. Az ideál 2011.12.12 23:40:00
            Gomba karikatúrái a Facebookon.    További karikatúrák: www.fungie.hu ..
Az új alkotmányban a Fidesz rögzítené, hogy az MSZP a Magyar Szocialista Munkáspárt jogutódjaként osztozik minden felelősségben, amellyel az állampárt terhelhető.             Gomba karikatúrái a Facebookon.  …..
            Gomba karikatúrái a Facebookon.   További karikatúrák: www.fungie.hu ..
Alkotmányban rögzítené a kormány, hogy abban az esetben, ha valamely intézkedésének következményeként az Alkotmánybíróság, vagy az Európai Unió bírósága fizetési kötelezettséget állapít meg, akkor azt hozzájárulás formájában beszedhetné.…..
            Gomba karikatúrái a Facebookon.   További karikatúrák: www.fungie.hu ..
"Az Európai Parlament izgága kötekedőinek adtunk néhány kokit, leesett néhány saller, kiosztottunk néhány baráti tarkón verést..."            Gomba karikatúrái a Facebookon.    További karikatúrák:…..
Két eldugott kormánypárti törvénymódosítás adna lehetőséget arra, hogy a pénzügyi felügyelet és a médiahatóság vezetői mentesüljenek a "pofátlan" végkielégítések megadóztatására létrehozott különadó…..
Egy törvényjavaslat szerint meggyorsítaná az eljárásokat, hogy a kiemelt büntetőügyekben a gyanúsított az őrizetbevételt követő 24 órán belül nem találkozhatna a védőügyvédjével. Lehetne még mással is gyorsítani:…..
A kormány az elmúlt évben 78 százalékról 81-re növekedett államadósságot 77 százalékra csökkentette a múlt héten a magánnyugdíjpénztári megtakarításokból.            Gomba karikatúrái a…..
Szankciókkal kiegészített törvényben kötelezné a kormány a magánszektort az egykulcsos adó miatt lecsökkent munkabérek kompenzációjára.             Gomba karikatúrái a Facebookon.    További…..
De most komolyan: érdekel még valakit?             Gomba karikatúrái a Facebookon.    További karikatúrák: www.fungie.hu..
Gomba szerint a világ. Megvezetve. 2011.06.20 08:05:00
A kormányfő szóvivője szerint a múlt csütörtöki bohócforradalom célja egyes szakszervezeti vezetők számára a saját politikai ambíciójuk kiélése volt.             Gomba karikatúrái a…..
Alkotmánybíróság kipipálva. Maradt még valami?            Gomba karikatúrái a Facebookon.    További karikatúrák: www.fungie.hu ..
Az adatvédelmi ombudsman szerint törvénysértő a szociális konzultációs kérdőív, mivel személyes adatokat tartalmaz, amelyekhez hozzárendelhető a válaszadó politikai véleménye.           Gomba karikatúrái a…..
Van itt pénz. Vagy volt. Vagy lesz.            Gomba karikatúrái a Facebookon.   További karikatúrák: www.fungie.hu..
Lázár János törvényjavaslata kötelezővé tenné a gyorsétteremláncok számára a sportlétesítmények, játszóterek kialakítását az éttermek mellett. A megoldás egyszerűbb:            Gomba karikatúrái a…..
"Egy roncs autóba kellett beleülnöm a választások után" - jegyezte meg a miniszterelnök a Blikk honlapján egy olvasói kérdésre.             Gomba karikatúrái a Facebookon.    További…..
A házelnök megvonta egyes ellenzéki képviselők fizetésének egy részét, amiért nem vettek részt az alkotmányozásban. Ezek után kéretik a levelezést mindenkinek komolyan venni!             Gomba karikatúrái a…..
Gomba szerint a világ. Magyarosan 2011.06.03 11:25:00
            Gomba karikatúrái a Facebookon.     További karikatúrák: www.fungie.hu  ..
Magyarország visszavásárolta a MOL 21,2 %-os, orosz kézben lévő részét. A tranzakcióhoz az IMF által biztosított hitelt használták fel.             Gomba karikatúrái a Facebookon.    További…..
Hétfőn módosították az indoklás nélküli elbocsátás miatt alkotmányellenesnek minősített kormánytisztviselők és köztisztviselők jogállásáról szóló törvényt. A jövöben a felmondást indokolni kell, amely lehet méltatlanság vagy bizalomvesztés is.…..
            Gomba karikatúrái a Facebookon.   További karikatúrák: www.fungie.hu ..
            Gomba karikatúrái a Facebookon.   További karikatúrák: www.fungie.hu..