Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tutti_mc_mondo

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Volt, nincs. A stop.hu megszüntette blog-szolgáltatását, már csak a Google emlékezik, hogy milyen volt. A stopos blogok archívuma is elérhetetlenné vált, így többek között az Egy sör mellett, a Lapcsócsáló és a megZAKkAnT világ mellett a Stop vezető bloggerének, Gréczy…..
  Természetesen nem telhet el tüntetőhétvége Gyurcsány Ferenc és a Magyar Demokratikus Charta megmozdulása nélkül, így hát szombaton a magyar köztársasági mozgalom nagy alakjának, Batthyány Lajosnak az örökmécsesénél gyülekeztek mindazok, akik szembeszállnak a Sötét…..
Mandiner blog Sétaszabadság 2011.03.15 07:31:00
  Körbenéztünk kicsit Budapest belvárosában, hogy lássuk, miként készül a Szabadság fővárosa a Szabadság ünnepére. Íme:   UPDATE: Sajnos Kálmánék kicsit be voltak csípve, amikor a posztot készítették, ezért véletlenül tavalyi, tavaly előtti…..
tutti_mc_mondo 2011.03.15 15:25:14
@La Serenissima: ott majd szanyi rendet tesz.
az égő kettős-keresztet már el is oltotta, csak közben ő égett le, de nagyon...
  Mint azt megírtuk, Gyurcsány Ferenc felfedezte magának a Facebookot. A Mandiner jobboldali véleményhasábját a napokban rengeteg Gyurcsány-poszttal szpemmeltük tele, melyek közül a szuttyos csirke receptje egyértelműen kiemelkedett. Igencsak furdalt minket a kíváncsiság, mi…..
Kispest, Budapest XIX.kerülete. Polgármester Gajda Péter, MSZP. Az önkormányzat összetétele: 9 fő FIDESZ-KDNP, 6 fő MSZP, 1 fő Jobbik, 1 fő LMP.Ez utóbbi, bizonyos Gerháth Csaba nyújtott be február 8-án egy előterjesztést az önkormányzat lapjának megszüntetésével…..
   Nem akarunk a kétezertízes évek Lovas Istvánjai lenni, nem és nem. A Magyarországgal foglalkozó külföldi cikkek között azonban rendre akadnak olyanok, amelyektől tikkelni kezd a bal szemünk alja, és bosszankodó írásra horgadnak ujjaink. És még mindig megőrizzük…..
tutti_mc_mondo 2011.01.26 20:40:06
www.vg.hu/kozelet/politika/solyom-magyarorszag-nem-all-a-diktatura-kuszoben-339326

igy mar ertheto hogy miert lett ez a cikk,
ugye, hogy ugye
  Leminősítette Magyarországot a Moody's. Durván hangzik, igaz? Hogy még egy lapáttal rá is tegyen a félelemkórus, azt is hangsúlyozzák, hogy alig kerültük csak el a bóvli kategóriát. Amikor államkötvényeinkkel már csak gyerekeink játszhatnak, ők is szigorú szigorú…..
  Szép számmal megjelentünk a szerkesztőségből a Demokratikus Charta tüntetésén november 2-án, hiszen mi amolyan házitudósítójuk vagyunk, szinte minden eseményükről részletesen beszámolunk. Úgyhogy egy ilyen gyurcsányos, baueres, (több) ezer fős tüntetés igazi…..
Mandiner blog Kétszázhúsz felett 2010.08.31 09:41:00
tutti_mc_mondo 2010.08.31 11:46:55
@gloire:
semmi köze a mai gyengülésnek (és a korábbiaknak sem nagyon) Orbán nyilatkozatához.
a PLN ugyanúgy gyengül. egyszerűen a feltörekvő devizák gyengülnek a CHF meg erősödik az EUR-al szemben. ennek a kettős hatásnak az eredménye a csúcs hufchf.
tutti_mc_mondo 2010.08.31 12:09:58
@gloire:
egyértelmű volt, csak meg szerettem volna erősíteni, hogy a jelen helyzeten még egy gyurcsány-bajnai kettős miniszterelnöki kormány sem segítene....
Székely Gábor? Volt SZDSZ-es budapesti alpolgármester, akit az SZDSZ delegált a Szerencsejáték Zrt. vezetésébe, és emellett a BKV felügyelőbizottságának elnöke és a Főváros Gazdasági Bizottságának az alelnöke volt? Megvan? Vitézy Dávid szerintem bőven tudna mesélni, hogy…..
tutti_mc_mondo 2010.08.25 14:29:12
@laspalmas:
honnan, honnan, hát ő volt a szerencsejáték első embere. tudta a következő heti lottószámokat...
Vastagbőr Kibaszott egy Balkán 2010.07.29 16:32:00
Szégyellem, hogy ebben a városban élek. Szégyellem, hogy megsértem a derék Balkánt, hogy hozzájuk hasonlítom ezt a várost. Szégyellem, a bennünk élő köcsög, lehúzós, átbaszós cigánymentalitást. Szégyellem a látványt a Keletiben, ami a szerencsétlen turistákat fogadja, akik…..
  Ahogy arról percről percre rovatunkban Bukovics és Szelli kollegákkal tudósítottunk, szerdán Trianon-konferenciát rendezett a Magyar Demokratikus Charta. Ott helyben csak szöveges beszámolóra futotta, de mostanra elkészült az audiovizuális élménybeszámoló is.   Maguk…..
Vastagbőr Ildi néni elaludt 2010.02.07 09:01:00
Pihenésképpen egy Képviselőfunkyra kívánkozó vasárnapi móka. A közel 38.000 lakosú Baja Bács-Kiskun megye második legnagyobb városa.Polgármestere 2006 óta a FIDESZ-KDNP jelöltje, dr. Révfy Zoltán. A 2001-es népszámláláskor a város 95%-a magyar, 3%-a német, 1%-a horvát,…..
  A múlt csütörtöki Heti Válasz cikk óta, a média felkapta a levelet, a leveleket. Most átadunk egy csokorral olvasóinknak abból, ahogy a különböző sajtóorgánumok tálalták az eseményeket.   A Heti Válasz cikke után Bódis Andrást még csütörtökön behívták a…..