Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rajna

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight Égjen a zsír! 2011.06.05 17:20:00
Majd éppen Lázár János mondja meg, hogy miből álljon a McDonald's hamburgere! Még szerencse, hogy a Coca-Cola receptjét egyelőre nem akarja átíratni a kétharmaddal...Azt hiszem, rájöttem! Csakis Lázár János lehet a miniszterelnök titokzatos bohócügyi államtitkára! Nem is lehet…..
  Az, hogy Ratko Mladicsot, Szlobodan Milosevics és Radovan Karadzsics után Hágába vitték: igazságtétel. Mladics bűnössége nem kérdés, lehallgatott beszélgetések tucatjai bizonyítják, hogy közvetlenül adott parancsokat civilek lemészárlására. Parancsnokként…..
Rajna 2011.06.02 14:23:19
@jozicsenko: Ez igaz, de ettől még nem lettek ártatlanabbak a szintén ártatlan horvát áldozatoknál, akik semmit sem profitltak abból, hogy lemészárolták őket, ugyanúgy, mint magyar sorstársaik.

@sztrelnyikov: Ezt el tudom fogadni, de a megfogalmazás eléggé meglepett.
A poszt címe egy jó régi könyvből ellopott poén. Akkor még csak a Rigó utcai nyelvvizsga létezett, és az egyik arra felkészítő könyvben bemutattak egy cikkfordítási feladatra hat mintamegoldást. Ilyen egy ötös fordítás, ilyen egy négyes (akkor még iskolai osztályzatokat adtak…..
Mandiner blog Orbán provokatőr 2010.09.14 11:21:00
Forrás: Der Spiegel  Méltatlan feledés övezi azt a Der Spiegelben megjelent összeállítást, amely a világ 9 provokatőrét veszi számba, köztük a magyar miniszterelnököt, Orbán Viktort. A provokátorok alatt a szerzők, akikből rögtön kilenc is van, lényegében azokat a…..
Szlovák bajnok, dán gólkirály, több egykori NHL-es és még sok remek idegenlégiós landolt az EBEL-ben bő egy héttel ezelőtti összefoglaló cikkünk megjelenése óta. Update. Aaron Fox vállsérülést szenvedett, nem tudni, mikor tér vissza. A korábbi EBEL-gólkirály pótlására…..
Rajna 2010.08.02 17:35:49
@B-mac: Ki fizeti meg a MOL ligában a fiatal kanadai-magyar tehetségeket? Ezek a srácok az NHL-be vágynak, és ha azt a szintet nem is érik el, az AHL-be simán beférhetnek. Pont a MOL ligában fognak szerencsétlenkedni aprópénzért... az EBEL még úgy-ahogy okés, de ebbe nem mennének bele. Ráadásul a korlátozott helyek miatt a magyar ifjúságtól vennék el a kibontakozás lehetőségét.
Az NHL-döntő negyedik mérkőzésén a Chicago Blackhawks volt a Philadelphia Flyers vendége. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére – ahogyan korábban, úgy idén is – csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Egészen pazarul megy a Wachovia…..
Rajna 2010.06.06 01:55:57
@durex26: Leino hivatalosan újonc, mivel 25 meccsnél többet nem játszott még egy NHL-idényben sem, és ez a követelmény.