Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edgrog

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hozzászólások közt értesültünk róla, hogy a Vörösvári úti Szent-Margit szakrendelőben megnövekedett a laboratóriumi szolgáltatások várakozási ideje. Pénteken egy mütét előtti vizsgálat miatt mentem a laborba (Vörösvári út) és dec. 19-re kaptam időpontot! …..
edgrog 2009.11.24 18:37:40
@night hawk: Nem fikáztam, csak elmondtam, hogy miről van szó. Amúgy saját tapasztalat, hogy nem attól müködik valami jól, hogy le van csupaszitva és sok kiszervezett céggel müködik együtt. Sokat ki lehet belőle hozni, megtakaritani stb. Ez rendben van, de akkor tessék mondani, hova lett a megtakaritott pénz? Miért nem forgatták vissza az egészségügybe? Nem akarok belemenni, nem látok bele, nem szeretnék okoskodni.
Igaziból várom, hogy aki tudja, csinálja és befolyásolhatja a folyamatokat : nekik mi a véleményük, mit mondanak valami biztatót nekünk. Mi lesz a megoldás? Az, hogy januárban új év , új költségvetés indul, lesz pénz - amig októberig el nem fogy? Vagy valami más?
naked fotói, a tovább mögött. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/naked/tag/eur%C3%B3pa_leghosszabb_panelh%C3%A1za/feed", "width":"550", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#ffffff", "textcolor":"#000000", "random":false,…..
edgrog 2009.11.24 11:29:39
@muaddib: Huuh. Köszi. Komolyan azt hittem, hogy "valaki" letörölte.. régi reflexek.. bocsi. :-)
edgrog 2009.11.24 11:25:11
@muaddib: Cenzurázták? Nem értem hova lett.
Bár az elmúlt hetekben az a pletyka járta be a faluházat, hogy "a Tarlós nem küldi a pénzt" múlthéten mégis elindult a felújítás. Úgy néz ki, h Pista bátyánk megmozgatta a szálakat...UPDATE: az előző két sor VICC. Mivel a kommentelőink komolyan vették tömören a…..
edgrog 2009.10.09 15:31:07
@Pozsi84:
Sajnos a választ nem tudom, nálunk a jövő héten szerelnek valamit a radiátorokra. Egyáltalán, mit jelent ez a költségmegosztó dolog ?
edgrog 2009.10.19 18:38:29
@night hawk:
Én megértettem, teljesen világos volt a fütés-szabályozásról irt magyarázatod, köszi !
Viszont : elkezdtek mélyásni a Szőlő-Kiscelli sarkon ! MIntha tényleg körforgalom készülne ! Mai meglepi : mindkét irányból behajtani tilos tábla a Szőlő felé. Ezt persze senki se veszi figyelembe, igaziból el van forditva, nam is látszik. De ha ez komoly, akkor ebből nagy gáz lesz... Érdeklődve várom a fejleményeket.