Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blackpearl55

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engem mindig halálosan idegesítenek a női lapokban az átalakítós kísérletek, mivel hacsak az illetőknek nincsen töppedt ikerszarkómájuk vagy tolsztojos szakálluk, akkor általában mindig rosszabbul néznek ki utána, mint előtte. Előtte ugyanis – mégha Frida Kahlót…..
blackpearl55 2009.10.22 14:32:14
@Rosa Rugosa: Es igy at/feloltoztetve megy vissza a hetkoznapjaiba, a kozertbe, az irodaba, lobognak majd a lokniai, jarhat veluk szuper draga fodraszhoz, ja, el ne felejtse, hogy hajszaritoval vigyazni kell, no sutovas, satobbi:)
Nem lepődnénk meg, ha a legközelebbi bulvárhír az lenne, hogy sóval (persze nagyszemű tengerivel, mert az egészségesebb) hintették be Bárdos András helyét a Tv2-ben, nehogy valahogy újra kisarjadjon a székén. Ugyanis azzal, hogy Bárdos Andrásék távoztak a Tv2-től, a csatorna egy…..
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
blackpearl55 2009.09.03 13:27:34
Az idei Anna-bál legemlékezetesebb képsora egyértelműen az volt, amikor a bálozók Adriano Celentano Azzurrójára vonatoztak körbe-körbe, és közben idióta fejet vágtak, mert anélkül nem is Anna-bál egy Anna-bál. Ezért egyébként fölösleges volt egész nap a reformkori…..