Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slurp

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Kaszáló 2009.08.06 13:11:00
No nem, nem fedeztem fel egy rétet is a kerületben, csupán felhívták figyelmem egy érdekes dologra, ahol a közteresek kaszálnak. Kerékbilinccsel.Az előzmény: a Bródy Sándor utca a Guttenberg tér felől volt egyirányú a Múzeum körút felé. Vannak itt közértek, egyéb boltok, így…..
Ha a Centrum Parkoló Kft. büntet, akkor büntetve van. Az teljesen mindegy, hogy a kiindulási pontnál még vétlen vagy; kis türelem, a végén már nem leszel az, sőt, jó esélyed van arra, hogy többszörösen megbüntetett legyél.  A várakozni tilos tábla áruszállítást jelző…..
Slurp 2009.08.04 17:32:57
@yanchi345: Ha pedig csak a másik oldal gazembereit akarja elszámoltatni, akkor az csak egy egyszerű bosszúállás, nem a közélet rendbetétele.
Filmművészeti vitákban nehéz dűlőre jutni. Van, aki a cselekményes pornóért rajong, más a romantikus komédiákért, megint más pedig a francia "művészfilmekért". A mi kedvenceink az állami vállalatoknak készített, vontatott animációs filmek, úgyhogy tessék csak a mi…..
Paramilitáris jó délutánt minden Homár-olvasónak, Aki nem olvasta volna a korábbi posztot: Gábor levelet írt nekünk, mert egy vérmes, civil fickó rendőrnek képzelve magát le akarta állítani a kocsiját a Velencei tó mellett, melléhajtott, ráhúzta a kormányt és komolyan…..