Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszenix

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég olvastunk ilyen szomorú levelet. Persze az is rémes, ha egy könyves csomag benyomódik, és ultragáz, ha egy nagyértékű bútor vagy elektronikai eszköz érkezik sérülten, de, ha mindez egy hangszerrel történik, az nem zenészként is fáj. Krisztiánt ráadásul többször is…..
"A címben szereplő mondat jutott eszembe a mai képek láttán. A háború oly távolinak tűnik e képek láttán. Ki emlékszik közületek, miből van az idézet?" - Jtom Max Leonard csodás képei a második világháború után 7-14 évvel Nyugat-Németországban készültek. 1955. Bad Herrenalb  ..
Az létezik, hogy a "bármely EU tagállamból bármely más EU tagállamba" kitételbe nem tartozik bele Magyarország? Kedves Tékozló Homár, Régóta Telenor előfizető vagyok, munkámból kifolyólag viszonylag sokat vagyok külföldön illetve gyakran hívok külföldi (EU-s) számokat. Kb. egy hónapja váltottam…..
Én készségesen elhiszem, hogy a CIB a szabályoknak és a szerződésben foglaltaknak megfelelően járt el olvasónk devizahitelének számítása ügyében, de a varázsképlet, amit használnak - egyben védőpajzsként feltartanak - tényleg érdekes. Megpróbáljuk megtudni, hogy mi a magyarázata ennek a…..
eszenix 2016.04.01 15:37:00
@atpijkamo123:
Ki? fekete fehér zöld barna
milyet? fehér fekete barna zöld
kinek? barna zöld fekete fehér
eszenix 2016.04.01 15:38:44
eszenix 2016.04.01 15:42:28
@AmcsiJancsi: 3,1 nap
Egy kis gomb megbindzsizése vajon miért tart hónapokig? Vásároltam 2015.8.13-n egy telefon készüléket a Makói Tescoban, Majd 15-én kicseréltettem, mert rosszul működött egy drágábbra. Kint voltam külföldön 14 napot, és ez alatt a másik készülék is beadta a kulcsot. Haza…..
eszenix 2015.11.10 16:11:39
Idős néninek azt mondani, hogy 3 hónap múlva megvakul, aztán rátukmálni egy 350 000 forintos kütyüt meg egy hitelt mellé .... ilyenkor remélem igazán, hogy működik a karma police. A StandardPS Europe Holding Kft.-re keresve egyébként rendre felbukkan az azóta törölt SPS…..
Van, aki már az idei nyaralását is leszervezte, és van, aki még a tavalyit intézi. Ilyen Péter, akinek köszönjük, hogy bízik a Homárban, mi meg szárazon tartjuk a puskaport. (A fantasztikus papírbusz ezúttal is a Papírportálról származik.) Kedves Homár! Itt egy újabb…..
Nem tudom, mi okosat mondhatnánk szegény Ákosnak, aki végtelen türelemről tanúságot téve majd féléve küzd egy Kínából rendelt csomagért, ami visszament, miután némi üzemzavar állt be a Magyar Posta kiszállítja a megrendelőnek a csomagot résznél. A TinyDeal netes híre…..
Miért? Mért nem haszálják az emberek korunk vívmányait? Egy perc alatt le lehet csekkolni bárki és bármit a neten. Sok csalódástól kímélte volna meg magát szegény Dániel is, ha nem utólag guglizik, hanem előre.  Tisztelt Szerkesztőség! Eddig "sajnos" nem voltam…..
eszenix 2014.12.03 08:40:00
Naiv ügyfél mikrofonhibával vitte be telefonját a Telenorhoz javítani, de ők egy hónap után azt bírták mondani, hogy a HTC azt üzeni, hogy 38 ezerért cserélik a kijelzőt, merthogy karcos, és emiatt szerintük nem garanciális. A készüléket viszont azóta sem tudta visszaszerezni,…..
eszenix 2013.12.04 15:43:31
Naiv utazó váratlanul mobilnet nélkül maradt, aztán amikor felhívta az ügyfélszolgálatot, 10 percre várakozásra tették. Megpróbálta lemondani és újra megrendelni a csomagot 7000 forintért, de a pénz levétele után egy perccel megszüntették azt is: Engem a Telenor szopatott…..
eszenix 2013.11.19 09:38:25
@gt_: Az O2-t csak ne ajánlgasd, akkora trágya szolgáltató, sehol nincs normális térereje néha még beszélgetéshez sincs.
Zümi a német Media Marktnál és a Dellnél panaszkodott, hogy általában egy év alatt pusztulnak el Streak 7-es táblagépei. Amiket viszont szó nélkül cserélnek, csak sajnos ugyanarra a modellre. Egyszer csak elfogy. Eme talányra mondjatok nekem megoldást. 2 éve a páromtól kaptam…..
eszenix 2013.05.23 16:52:14
@Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz_: Itt nem indul újra, mert valójában nem garancia hanem biztosítás, kiterjesztett garanciaként eladva. Így vettem fényképezőt 4 év garival.
A tegnapi poszt az au pair-lét sötétebbik oldalát mutatta be, az egyensúly kedvéért ma egy sokkal szerencsésebb történet következik. Főszereplője, Nika megjárta Franciaországot és Szlovákiát, mielőtt visszatért volna Finnországba, ahol szíve szerint most már hosszabb távon…..
eszenix 2013.04.25 09:28:45
@Gyurcsótány Ferenc: nem nincs semmi hasonlóság a magyar és a finn között, hangzásra is teljesen más. Aki azt mondja van rokonság az csak belemyagyaráz. Ennyi reővel a kínai is lehetne rokon nyelv. Vannak északon még északabbra a Sámik na ott már véltem felfedezni valamit. De a finnekkel tuti nincs semmi.
Ma folytatódik a külföldi munkavállalással kapcsolatos tanácsokat, linkeket összegyűjtő sorozat. Legutóbb Ausztriáról írtam, ma csak egy kicsit megyünk távolabb. Németország a válság sújtotta Európában egyike azon kevés kivételeknek, ahol pörög a gazdaság, ennek…..
Naiv ügyfél extrém hirtelenséggel Tescóban vásárolt játékszoftvert, amiről csak otthon derült ki, hogy az aktiváló kódja már nincs benne. Az üzletben természetesen őt vádolták csalással: Ma délelőtt esett meg velem, hogy a Szombathelyi Tescoban engedtem a kísértésnek,…..
eszenix 2013.03.05 12:43:44
Naiv ügyfél sérelmezte, hogy beszólt neki utólag smsben a pizzafutár, amiért megpróbált 5-10 forintos címletekkel fizetni: Tisztelt Komjádi Polo Pizzéria! Mai napon történt rendelést követően már nem az első alkalom volt, hogy pizzafutáruk viselkedése hagyott némi…..
eszenix 2013.02.25 15:11:08
@koszi: lesz@rom
Egyiptomról mostanában inkább csak a forradalom évfordulója kapcsán kitört összecsapások nyomán hallunk a hírekben, pedig az ország tovább éli (igaz, kissé feszültebb) hétköznapjait. Például az emberek közlekednek, tömegesen – erről küldött posztot Tímea, amit most nagy…..
Aki evett már német szürkeimport junkfoodot, például Nutellát, az tudja, hogy színre, állagra és ízre is teljesen más, mint a magyar. Zoli azonban a Krafttól vásárol, így ő a Milka csokin akadt fenn. A gyártó állítólag azt írta neki, hogy minden csoki egy gyárban…..
eszenix 2013.01.30 10:03:45
@vénszivar: Kraft Foods Deutschland GmbH
Brombacher Str. 37
79539 Lörrach
H-P: 13-16
A Homár mostanában nem látott utalványt, így az országos tudományos kísérlet alanyaira marad, hogy megválaszolják naiv ügyfél költői kérdését: SPAR, 498 Ft fizetnivaló, 500 Ft-os Erzsébet-utalvány: azt nem lehet, a pénztárgép nem engedi, vegyek még valamit, vagy fizessek…..
eszenix 2013.01.22 15:54:36
Határátkelő Haza csak egy van? 2013.01.07 11:24:00
Málta, Ausztria, Svájc, Ausztrália, Magyarország mai posztunk színterei, ám a történet máshol ér véget (legalábbis ideiglenesen). Alíz (ezt a nevet kérte, hogy ide írjam) tapasztalata: mindenhol vannak pozitívumok és nehézségek, hol a fizetés, hol a környezet, hol az emberek –…..
  Víztisztítóműből kialakított luxus villa Angliában- fotó Hatszögletű erőd a Wight-szigeteken, még a francia invázió ellen épült- fotó Klassz téglából rakott könyvespolc a Keleti Károly utcában- fotó Kígyó az ágyban? (15. kép)- fotó A vécé az…..
A Közel-Kelet országai mindig kicsit titokzatosnak tűnnek az egyszeri európai ember számára, hiszen nehezen tudjuk a saját kulturális berögzültségeink segítségével elképzelni, milyenek is lehetnek a mindennapok egy ilyen országban. Ezért is jó olvasni Abaya írásait, hiszen…..
eszenix 2012.12.18 12:33:23
@TilosazA: nézd azt ők többet költenek kocsira, te meg fűtésre.
eszenix 2012.12.18 12:36:23
@TilosazA: Ja igen magyar minimálbérhez sok, de pl 1 millás fizuhoz már annyira nem is.
eszenix 2012.12.18 14:32:07
@hagyma: nekem 8
Fizessenek a nyugdíjasok is egészségügyi járulékot - mondta Bodrogi József egészségügyi közgazdász, a Semmelweis Terv végrehajtásának koordinálásáért felelős egykori miniszteri biztos. Mert mi is ma a helyzet hazánkban, miért lenne erre oly égető szükség? Az…..
eszenix 2012.11.21 15:30:13
@Fekete Dália: Na de mennyivel kevesebb lesz a "jajj aranyoskám csak azé jöttem hogy beszélgessek egy kicsit meg hát meleg van"
Naiv ügyfél kis híján megvásárolt egy lakást a Duna House közvetítésével. Már a foglalót is kifizette, amikor kiderült egysmás, amit az ingatlanos kolléga elfelejtett elmondani, így visszalépett a biznisztől.  A sztori a következő: eladó jóhiszeműen leszerződött XY…..
Végre egy közös ellenségkép, amihez minden ember egyetemlegesen csatlakozhat. A robotok könyörtelenül menetelnek előre a nagyobb Tescókban, és önkiszolgáló pénztár néven sorra veszik el az ártatlan humanoidok munkáját. Ráadásul csak félig, úgyhogy a vásárlóknak maguknak…..