Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fricibá'

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Sárga, fekete-fehérben 2019.01.05 07:00:00
Bár a külföldi fotósok képeit elsősorban azért szeretem, mert készítőik a hazai közlekedésbarátok többségével ellentétben jó minőségű géppel jó minőségű színes filmre dolgoztak, a múltkor megismert Balt Korthals Altes fekete-fehérben is igen hangulatos utcaképeket örökített meg. Hideg, nyirkos…..
Figyelemre méltó cikk jelent meg a Népszava mai számában. A szerzője Földvári Zsuzsa, és Haragosak az osztrák-magyar kishatárforgalomból kiszorítottak címmel látott napvilágot. A bécsi tudósító azt írta meg, hogy a két ország között kiépített átkelőhelyekből a kisebbeket immár nem használhatják az…..
A burgenlandi eisenstadti kastélypark, már csak az Esterházy családhoz kötődő évszázados történelme miatt is, különleges történelmi tájkert. Nem csak egzotikus fák és növények, botanikai ritkaságok vannak itt, hanem a korábbi századok elismerését és csodálatát kivívó építészeti értékek is. A kissé…..
ITALIAmo Ti amo Portofino! 2017.05.14 15:18:10
A napokban megkérdezték tőlem, hogy mit ajánlanék Liguriában megnézésre... Ugye milyen jó kérdés, hogy az ember hogyan ragadja ki a kavargó gondolatok közül az elsőt. Talán az egyik legtöbb emblematikus szépséggel rendelkező régiójáról beszélünk.Hogyan is lehetne választani a Cinque Terre, La…..
A történészek a második világháború kezdetét a Lengyelország elleni német invázió megindításához (1939 szeptember 1-hez) kötik. Ez okozta ugyanis Nagy-Britannia és Franciaország hadüzenetét, az 1939 augusztus 25-én aláírt védelmi egyezmény kötelezettségeinek eleget téve. A hadjárat néhány nappal a…..
Könyvtacskó All you can read 2016.11.14 07:27:56
Bár Magyarországon is létezik az elektronikus könyv, szinte minden új megjelenés elérhető már ilyen formában, az új tartalomhordozó jelentősége azonban még elhanyagolható. Ez nem kis mértékben - a világviszonylatban messze legjelentősebb szereplő -, az Amazon magyar piactól való távolmaradásával…..
Egyáltalán nem érdekelt kétütemű, 50 köbcentis, tizenéves Yamaha Vino robogóm fogyasztása. Vagy legalábbis annál jobban nem, hogy nincsen rajta benzinszintjelző, ezért jó tudni, nagyjából hol járok. A tankba nézegetős módszer a Vinónál nem működik, mert még az utolsó két…..
Szemre nem rossz, de a kesztyű minősége használat közben mutatja meg magátPapp Tibi megmondta, szart csak olcsón vegyünk – a lidlis motoros kesztyűért annyira keveset kértek, hogy az árára sem emlékeztem, guglival kellett kikeresnem. 5999 forint; a kérdés, megér…..
Fricibá' 2012.07.06 11:58:21
@Plumper: Te is állatorvos vagy? :-)
1998. július másodikán, dél után néhány perccel távirányítással felrobbantanak egy Polskit, amely mellett épp Boros Tamás vállalkozó sétál el. Ez volt az első olyan robbantás, amely ártatlan életeket is követelt. Te hol voltál, hogyan értesültél és hogy éreztél a…..
Érdekes képeket kaptunk barátunktól; nem gondoltuk volna, hogy a termoplaszt, vagyis a hőre lágyuló műanyagból készülő külső héjak ennyire nem bírják a meleget. A lidlis márkaként ismert B-Square bukó hamar feladta: a nyári napon maradt az autóba zárva – nagyjából hetven…..
A piros sokak szerint a zöld egy árnyalata. Kétféle gyökér van: az egyik nem veszi észre a piros lámpát, a másik meg leszarja. Itt nem csak azokról a vagány robogósokról, biciklisekről, autósokról beszélek, akik nem várják meg, amíg zöld lesz, és elindulnak előbb, mert úgy…..
Igen, elértünk oda, hogy a sima aszfaltos vagánykodás kutyát nem érdekel. Az extrém motorosok újabb és újabb trükköket eszelnek ki: egyik a bütykös gumival felszerelt sportgépek műfaja, amelyekkel valóban elég keményen csapatnak úttalan utakon. Julien Welsch egy Triumph Street…..
Valahol Stájerországban gyorsan el kellett hagynunk az autópályát, mert szakadni kezdett az eső - öltözni, öltözni! Most már értem én ezt a csávót, Atlaszt. Aki így tartja a vállán Földet, tudják, egy mondabeli mandró, állítólag nagyon erős, még a Toldi Miklósnál is…..
Robogó Ízirájder öcsém! 2011.07.01 19:07:00
  Mindenki látta az Üvegtigris című filmet. Én pedig a múltkor a Sólyomfészekben találkoztam Erdős Csabával, akivel egy szót sem váltottunk sem az 50 köbcentis géposztályról, sem a robogókról, ellenben az étterem előtt állt egy replika: a fent nevezett film egyik…..
autózz! Kioktatta a robogóst 2011.06.13 15:35:00
Sokszor van vita itt a blogon, hogyan kell közlekedni, amikor lakott területen belül több forgalmi sáv is rendelkezésre áll, Ámond Pista levele ebben a témában íródott. Egy közlekedő társától kapott megjegyzéseket, bár a hölgynek nem feltétlen volt igaza. Az autósok sokszor…..
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
A múltkori állatszállítós posztunk igazán népszerű volt. Az olvasók egyik fele A fajok eredetét ütötte fel, hogy megállapítsa kecske vagy birka utazik a motoron, a másik fele viszont elárasztotta postámat jobbnál jobb transzport-fotókkal. Nem is nagyon lehet mit hozzáfűzni,…..
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
"grillhúsok" és kocsisor: az Üllői út a csütörtök délutáni dugó idején A legtöbb nagyvárosban az élet leginkább a belvárosi főútvonalak mentén zajlik: az "örökzöld" Champs-Elysées-n kívül elég belegondolni a berlini KuDamm, a frankfurti Kaiserstrasse…..