Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wendriner Tódor Emánuel

0 bejegyzést írt és 224 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Nagyon egyedi 2013.03.05 13:39:09
Helo.Eladó sorba került szeretett kis suzukim.Nagyon egyedi,ilyet nem látsz az utakon közlekedni még egyet.Amit alakítottam rajta: -60/-60 H&R ültető rugók,egyedi festésű acélfelni(elöl 70% michelin téli,hátul 80%-os barum téli gumikkal)löklapba rácsok,hűtőmaszk csere,löklap…..
Megint régebbi fotók, csak úgy: a Thököly út már a 67-es megszüntetése után, de még akkor, amikor a vágányok használhatóak voltak. A nagytestű villamos-cet utat tör a Thököly úton tömött rajokban úszkáló olajoshalak közt 2003 áprilisában. Mint azt látni lehet, a…..
A hiénák csak erre vártak. Lesik, szinte scrutinize-olják a híreket - és ahogy történik valami, lecsapnak. Falkában, előre, a tények és a háttér ismerete nélkül - elég, ha a gyanú felmerül -, a feleket meg nem hallgatva, azonnal ítélkeznek. Megmondják, ki a tettes, kik a…..
Minap már beszámoltunk Roberto Rossi egyik legújabb motorjáról, amely úgy tűnik, nem nagyon képez metszetet a magyar közízléssel – olvasóink inkább kritizálták, mintsem lelkesedtek volna érte. Most itt egy korábbi építés, amely aktualitást nyert, hisz a decemberben…..
Wendriner Tódor Emánuel 2013.01.03 10:27:57
Rossi csak egy van, gondolnánk, de nem: a motoros szakma kettőt is jegyez. Valentino nálunk is ismert, hisz minden idők egyik legsikeresebb versenyzője, de Robertót inkább a customok szerelmesei emlegetik: az olasz motorépítő finom stílusa közismert. Legújabb építése a…..
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
A zogok kemény csávók és a költségvetés is lehetővé tette, hogy az ajkai gyár salaklerakóját használhassák. Az Űrgammák klasszikus földi csatája, önfeláldozó androiddal, aki úgy néz ki, mint egy telefosott búvárruhába csomagolt fizika tanár és bátor gyerekekkel. A…..
Az egyik leggyakrabban felemlegetett dolog, amit az Android mellett fel szokás hozni, a személyre szabhatóság. Azt mindnyájan tudjuk, hogy ez hétköznapi szinten mit jelent: szabadon cserélgethetjük a háttérképet, akár élő hátteret is választhatunk, majd a nyitóképernyőnkre…..
Tavasszal lesz utoljára Critical Mass kerékpáros felvonulás Budapesten, jelentették be nyílt levelükben a szervezők. Elmarad ugyanakkor a szeptember 22-én esedékes őszi felvonulás is, hogy felhívhassák a biciklis közösség figyelmét az új problémára: fontos szakmai szervezetük…..
Wendriner Tódor Emánuel 2012.09.06 21:49:42
@ex-dr. vuk: Ha elolvastad volna az elozmenyeket, szerintem ezt nem irtad volna. Szemely szerint melysegesen elitelem az osszes szabalyszegot, legyen az autos, biciklis vagy gyalogos. Ezt az autost sem tekintem egyenrangu, megbizhato partnernek, viszont az en benyomasom az, hogy aranyaiban tobb bringas piroslampazik, mint autos. De ettol meg nem altalanositok es nem acsargok minden bringas ellen, probalok korrekt lenni mindenkivel, mert -HOPPA- en is gyalogolok es bringazok is.
Wendriner Tódor Emánuel 2012.09.06 22:38:39
@ex-dr. vuk: szerintem ezzel vakvaganyra mesz. en tovabbra sem uszitani akarok a bringasok ellen, te vagy az, aki ratesz egy lapattal mindig. nem vedem az autosokat, de onmagaban vicces azzal tromfolnod, hogy tobb autos lepi tul a megengedett sebesseget. hany bringas van annyira jo formaban, hogy gyorsabban tekerjen otvennel, illetve a parkolas miert jon ide?
mindegy, ertsd meg, nem ellened beszelek, tobbszor leirtam, hogy a kicsit kisebb arccal sokkal tobbet tudna tenni a bringas tabor onmagaert.
Wendriner Tódor Emánuel 2012.09.06 22:40:57
@ex-dr. vuk: a gond az, hogy te engedelyezett, kihirdetett, tarsadalmilag ismert szabalyokat hozol fel, nalunk pedig az az ismert szabaly, hogy piros lampanal meg kell allni, jobbra sem kanyarodunk pirosnal, kiveve, ha van kiegeszito lampa, es ha nem tartod be, ne csodalkozz, ha elutnek, mert itt minalunk nem szamit az autos arra, hogy atmesz a piroson. ilyen egyszeru, ha valtozik majd a kresz, akkor hivatkozhatsz ra.
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
Wendriner Tódor Emánuel 2012.08.30 11:17:21
@protézisesh: Szivembol szoltal. Vajon van-e valami sorsszeru a (sajnos) sok felbemaradt, pauzalodott vagy elfelejtodott prozseban? Nem baszogatasbol mondom, tenyleg erdekelne, mi van Winkler es Arpi motorjaival, a patkany-Nagypolakkal, stb.
Bár nem szokásom a bulvárhírekből kiragadt, felkapott de megkérdőjelezhető értékű témákba belemennem, sem világmegváltó következtetéseket levonni, de vannak dolgok amik mellett nehezen tudok elmenni szó nélkül. Ilyen a héten megnyitott Hooters, aminek a fogadtatásáról,…..
Jajj,de csúnya! KAjak gépjármű 2012.08.18 11:44:44
Két olvasónktól is megkaptuk ezt a szuper gépet, amelyet a budaörsi Brendon előtt lőttek le. Engem erőteljesen a brit tuningra emlékeztet, azok ilyen elvetemültek. A hullámok és formák fantasztikus párosítása. De a hátulja... ..a HÁTULJA!!!!! Mindent visz, mint a Balogh…..
Börtönszleng Takarmány 2011.09.06 08:46:00
Takarmány: kábítószer, drog – Haljak meg, kit látok a beszélőn! Kálóhoz bejött a csajával a Tyson! Nem hiszitek el, hogy be van horpadva a feje, rendesen nincs orra! Elkezdi, bedöngölték ketrecharcba', de végül K.O.-ra küldte a gyereket. – Mekkora egy kágyékás vagy te,…..
Wendriner Tódor Emánuel 2011.09.25 20:42:16
@p_sk: asztakurva. tisztellek, vezérem!
Ulf a nagy germán harcos ezer éves álmából felébredve meghágott egy nőstény billencset, majd feleségül vette és nyitottak egy kis pékséget Dietzenbachban. A család hamarosan gyarapodott és megszületett a kis Götz Otto, aki anyukája arcát örökölte. Mai sztárunk a 198 centis…..
A megszokottnál terjedelmesebb posztot terveztem be mára, mert úgyis szombat van, a többségnek nem kell a munkaidőből lopni rá sok időt. Elég ritkán szoktam már így az elején véleményt alkotni egy-egy beküldött írásról, hogy ne befolyásoljak senkit az álláspontommal, de 27…..
Ha már ilyen ráhúzós levelet kaptam, bevezetésképpen elmesélem egy saját, pénteki történetemet. Egy ügyféltől mentem a másikhoz a Hegyalja út belső sávjában a Duna felé, összefüggő kocsisor volt mindkét sávban, de rendesen haladtunk. Mivel a híd előtt jobbra kellett…..
Wendriner Tódor Emánuel 2010.12.14 21:00:10
@csubicsabi: jobbról előzés az miaz, he? autózzblog is mekkora egy trollfészek, mindig ez jön ki, hogy az a hülye, akit letolnak.
Appleblog Windows az AppStore-ban? 2010.12.01 14:51:00
Már nem először történik meg, hogy valamit furcsállok az AppStore-ban, ám amíg eddig csak meg nem nevezhető nyugtalanság fogott el a játékok között időnként, most rájöttem, mi okozza a disszonanciát. Nézzük csak:Sima játékok, Windowsra, izé, Game Centerrel. A hasonlóság…..
  Akár képrejtvénynek is fel lehetne adni azokat a fotókat, amelyeket Peti, a Horánszky 1. bloggere küldött. Na de jöjjön inkább a megoldás:   Tegnap a Hajós utcában jártam, s az alábbi gyönyörű városrendezési megoldásra lettem figyelmes (fotók csatolva). A Hajós utca…..
testmódosítás Ampallang 2010.08.23 14:49:00
Életem első ampallang piercingjét láthatjátok! Ez a fajta piercing igen ritka és fájdalmas, de a vártnál könnyebben át tudtam szúrni a makkot, és a vérzés is elmaradt amivel egy ilyen piercingnél mindig számolni kell. Az ampallang általában pár napig szokott még vérezni a…..
Wendriner Tódor Emánuel 2010.09.21 22:09:15
Modorosblog A Vendég 2010.09.21 07:00:00
Na csákány, végre ideértem. Jól van, ne lázadjál - csak 3 órát késtem, szeretek otthon ejtőzni kicsit a kádban, rákészülni a nagy vizitre. Meg hát örülj, hogy egyáltalán eljöttem - ez a lényeg, nem? Baszki, messzebb nem találtál pecót? Kész szerencse, hogy hoztam az…..
Wendriner Tódor Emánuel 2010.09.21 16:09:51
Van, hogy az ember nagyon ideges, minden ér kidagad a homlokán. De mindegy, hogy ezt mi okozza, nem jogosít fel senkit arra, hogy nekiálljon szidalmazni másokat, pláne úgy, hogy ő volt a szabálytalan és ezt tette szóvá esetünkben Dinyus. És persze megint olyan sietős autóvezető a…..
Wendriner Tódor Emánuel 2010.08.11 18:08:06
@"streetfighter": na ez az, hogy te magadban bízol! de mi van akkor, ha szembe is jön egy magában bízó?
Wendriner Tódor Emánuel 2010.08.11 18:27:52
@"streetfighter": és azt tudod, hogy a közlekedő sorstársaid számára mekkora stresszt, esetleg anyagi kárt okozol a khm... határozott, sportos (szabálytalan, büntetendő, veszélyes) vezetési stílusoddal?
vegyük már észre, hogy a vezetés nem csak egy emberről szól, nemcsak magadért vagy felelős!
a beszólásaiddal meg ne legyél ilyen arrogáns, ha lehet, nem tűnsz egy tipikus ostoba 16 éves macskajancsinak, akinek muszáj mindig valami frappánsat megnyilvánulnia.
A héten már írtam arról, hogy egy új, olcsóbb modellt tervez piacra dobni az Apple, most újabb hírek érkeztek, amik már a gép méretéről is szólnak. Ezek szerint a 13,3 colos penge 11,6 colos lesz, ami logikusnak tűnik: évek óta mondom, hogy nagyon hiányzik a 12 colos PowerBook…..