Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lvitya

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi napon lehetőségem nyílt bepillantani a Skycourt kulisszái mögé: Stephan Schattney, Budapest Airport fejlesztési-igazgató, Hardy Mihály Budapest Airport kommunikációs igazgató és Tima Zoltán építész vezetésével. Ferihegy modernizációs beruházásának…..
lvitya 2010.12.04 23:53:09
@fourgee:
Igazad van, felesleges azon vitázni, hogy a 3-as metró hol van, ugyanis egyértelmű, hogy Kőbányán van, hiszen a gyorsforgalmi út a határ.
Egyébként meg a 2-es metró is Kőbányán van, ugyanis ott meg a Kerepesi út a határ...
autózz! Bach csomópont 2010.02.22 15:01:00
Valóságos esettanulmányt küldött András, térképpel, rajzokkal kiegészítve. Tény, hogy három olyan forgalmas út találkozik a BAH csomópontnál, ahol meg kell oldalni, hogy mindenki mehessen bármerre úgy, hogy közben ne álljon be a város. Ja igen, a cím pedig csak azért lett ez,…..
lvitya 2010.02.22 20:42:16
@frikazojd: Szerintem túlságosan általánosítasz, vidéken is ugyanígy előfordulnak/előfordulhatnak az általad említett esetek, csak BP esetén a nagyság miatt gyakrabban találkozol vele, de említhetném bármelyik megyeszékhelyt is.

"fordítva, jobbkezes kereszteződésben a tőlem jobbra érkező hadonász hogy menjek már.. mivan?" Olyanról még nem hallottál, hogy elsőbbségről való lemondás? Képzeld, én is szoktam ilyet tenni, pl. buszt rendszeresen elengedek akkor is, ha nekem van elsőbbségem...
Az izzógyártásos cikk kapcsán jutott eszembe a következő párhuzam.   A hagyományos izzó gyártását leállította az EU, mert az új, energiatakarékos izzókkal energiát lehet spórolni, ezáltal megmentjük a Földet, és tettünk valamit a környezetvédelemért is. Ezzel nem is…..
lvitya 2010.01.21 17:12:16
@pakesz: Miért is kell párosával tölteni az akksikat? Azért mert ilyenek az olcsó töltők?
Pont ezért találták ki a jobb minőségű, igaz drágább töltőket, amik egyesével tudnak tölteni, hiszen minden akksinak más az állapota, karakterisztikája, stb., így annak megfelelően tudja végezni a töltést.
Nekem eddig az osztrákokról az volt a benyomásom, hogy türelmetlen, idegengyűlölő népség, akik Bécsben, ha magyar rendszámot látnak, és a hozzá tartozó autó nem indul el a zöldre két tizedmásodpercen belül, azonnal egy kurvaanyád hosszúságú dudát nyomnak, és még mutogatnak…..
Urbanista Ilyen lesz a Köki 2009.10.15 07:29:00
Elnagyolt skiccek már tavaly nyáron voltak a Köki Terminálról, aztán a Csillagok háborújába illő metróállomást lebontották (amit egyesek lefényképeztek, mások megfestettek) és most az Építészfórumra felkerültek a 2011-re tervezett központ látványtervei. A D3SIGN…..
Meglepő döntést hozott kedden a fővárosi közgyűlés. A képviselők támogatták az előterjesztést, amely a Margit híd déli oldalán is kerékpárút kialakítására tett javaslatot.A Bőhm András, Lakos Imre, Katona Kálmán és Hock Zoltán által jegyzett előterjesztés célja, hogy…..
Ezidőszerint az EU-ban alighanem csak Görögország kreténebb hazánknál, és ez alighanem igaz a nemzeti vasúttársaságokra is. Viszont a görögök elhitették a világgal, hogy ők Homérosz és Periklész népének leszármazottai (pedig antropológiailag sokkal inkább derék délszláv…..