Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dvcs

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt évtized mozgalmasan telt a fantasztikum kedvelői számára. A science-fiction átvette az uralmat a popkultúrában, a fantasy pedig túlnőtt a geek szerepjátékosok rajongásán, és meghódította az egész világot. Mese- és szuperhősök, robotok, űr- és időutazók lopakodtak…..
Egy nagyon kedves sci-fi rajongó, deltaolvasó, pszichológushallgató barátom egy műhelymunkája keretében egy kisebb kutatást készít a sci-fi és fantasy sorozatokról. A kutatás alapja egy kérdőív, amihez minél több kitöltőre lenne szüksége. Az egész procedúra nem több, mint 5…..
Hogy őszinte legyek, a Csillagkapu sosem volt a szívem csücske. A mozifilmet akárhányszor meg tudom nézni, de a sorozatepizódokból néha egy is sok, mert a történeteket unásig ismerem más sci-fikből, Michael Shanks sokkal irritálóbb Daniel Jackson James Spadernél, nem bírom a campy…..
deltablog A kirakó tovább épül 2009.10.06 09:11:00
Bevallom, szándékosan hanyagoltam eddig a második epizódot, reménykedve abban, hogy az újabb többet fog nyújtani. Alapvetően nincs gondom a régi X-akták érzést visszaadó, különálló „szörnyecskés” történetekkel, de az első évad fináléja után még mindig…..
dvcs 2009.10.10 16:31:58
Webisztán A többség hallgat 2009.06.25 16:21:00
Vegyük a legnépszerűbb közösségi szájtot. A Facebooknak több mint 200 millió aktív felhasználója van világszerte. Az angolszász területeken az egyik legnépszerűbb oldal a CNN-é. az amerikai hírtelevíziónak valamivel több mint 400 ezer rajongója van a közösségi szájton.…..
Nincs tévéelőfizetésem, de még tévékészülékem sincs. Sok ismerősömnek szintén nincs előfizetése és/vagy tévékészüléke. A tévéműsorokkal kapcsolatos információkat rendszerint a weben olvasom el. Viszonylag sok filmet és sorozatot nézek... laptopon, lcd-kijelzőn. Amikor…..
Ez a poszt leginkább egy felhívás egy beszélgetésre a kommentekben, amennyiben titeket is érdekel a téma:Sok webes projektben vettem részt, és mindenhol azt tapasztaltam, hogy a hazai felhasználókat rettentő nehéz rávenni arra, hogy részt vegyenek az oldal tartalmának…..
dvcs 2009.06.01 13:25:04
Szerintem a kritikustomeg.org/ az egyik legjobb magyar filmes portal, rengeteg jo cimet talaltam, csak a kommentek alapjan. Ennek az alapja szerintem, a mar kialakult hardcore felhasznaloi csoport, akik elinditanak egy-egy beszelgetest. A tobbiek sokkal szivesebben kapcsolodnak be egy olyan temaban ahol mar elkezdodott valami, ha meg nagy vita is van, akkor foleg...
Es ez igaz minden mas oldalra is.

Talan benne van az is, hogy a net szolgaltatas ar/minoseg aranya nagyon rossz, foleg videken(valasztek sincs).
Soka embert ismerek, akiknek rendes gepuk van megsincs netuk.

A fizetos dolog nem tetszik, csak bonyolitana a dolgot, ha lenne ra penzem is elkerulnem, az emberek szeretik ha valami egyszeru. Meg nem is lehetne megoldani pont ezert, nem veletlen van ennyi freeware cucc, ami ingyen van mindig vonzobb, legyen az termek vagy tartalom.

Kene az iwiwre ilyen termek adatbazis, mindenfele temaban, amit aztan kommentelhetnenek a helyi vagany csavok is :)

Bocsi ha nagyon osszevissza, csak irtam mi eszembe jutott :)
dvcs 2009.06.01 13:27:19
@dvcs: picit elneztem a datumot, de mindegy tetszik a tema :)
A sci-fi fanokra rájár mostanában a rúd, ha tévénézésről van szó: az utolsó mentsváruk az elmúlt hónapokban a Terminator: The Sarah Connor Chronicles és a Dollhouse volt, erre a két sorozat anyacsatornája, a rettegett Fox még ebbe is belerondított. Nem elég, hogy…..