Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dynavagyok

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesze!szer Fogfehérítés olcsón 2013.01.06 15:25:58
Találtunk egy otthoni fogfehérítős technikát a pinteresten, amit meg is osztunk veletek. És ez nem a drága verzió, viszont csak bátraknak ajánlanánk! (Tényleg nagyon ügyeljetek és csak elszántaknak!) Egy tálkába nyomj egy kevés fogkrémet, amihez tégy egy teáskanálnyi (nem magas…..
Még tombol a nyár, újra meleg az idő, ilyenkor pedig a fesztiválok mellett a strandokat is szívesen látogatjuk. Ha megrögzött zenerajongó vagy, vagy csak szeretnél egy jót bulizni a barátaiddal, bőven válogathatsz még a nyári események közül. Hogy szórakozásod felhőtlen…..
Van hogy Lilyt nem lehet elaltatni es van hogy majd meg orulok, hogy kelljen fel...a 3 orankenti eveshez nem ragaszkodom, szerintem szepen gyarapszik, bar teny hogy ez csak a latvanyra alapul...tehat hagyom akar 4 orat is aludni, marmint hogy 4 orat kihagyjon ket szopi kozott, de az utobbi ket…..
Ami a dezodorokat illeti, nem vagyok egy hűséges típus, általában azt emelem le a boltban a polcról, amelyik éppen megtetszik és lehetőleg azt ígéri, hogy nem hagy foltot a ruhán. A 48 órás védelemre kevésbé vagyok beindulva, de manapság már gyakorlatilag mindegyiken ez van. Vagy…..
dynavagyok 2012.05.23 13:40:55
@spacegirl: a TBS-ses is bevált, bár a nagy meleg érkeztekor tettem bele némi szódabikarbónát (tapasztalt bjuti blogger vélemények hatására:), és majd még lehet, h cseppentek bele icipici teafaolajat is. De abszolút ajánlom azt is! ;)
OurFashion Mi kell az országnak? 2012.04.11 12:04:00
Eszem ágában sincs politizálni, mindössze a divat megközelítéséből szemlélve a dolgokat összegyűjtöttem azokat az üzleteket, amiket szívesen látnék Budapesten is. Elérhető árú termékeket forgalmazó üzleteket válogattam, amelyekben az egyszerű halandók is tudnak…..
Már többször volt szó róla itt a blogon, hogy a szemöldök mennyire fontos része az arcnak, hiszen ez az, ami keretet ad neki. Annak ellenére, hogy a tökéletes szemöldöknek megvannak a maga nem különösebben bonyolult "szabályai", nagyon sok elrontott változatot látni. Nekem…..
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
dynavagyok 2012.03.05 21:17:52
NEhéz választani a bevált jeges feles (bigyoshop.hu/?q=products/show/jegesfeles) és a felkavaró bögre (http://bigyoshop.hu/?q=products/show/felkavaro-bogre)között. De jeges feles, mert a felkavaró bögrét nehéz elmosogatni. ;)
Nagyon határeset számomra a Louis Vuitton 2012 tavasz-nyári kollekciójából a lent látható táska. A bemutatón készült képeken szörnyen néz ki, olyan akár a rendszerváltás előtti műanyag nagymama szatyrok. Most azonban, amikor megláttam róla a termékfotót, akkor nagyon…..
Amióta sminkes blogot írok, szerencsére mindig van rá okom, hogy miért sminkeltem úgy ahogy. Ma például egy tartós rúzst teszteltem, amivel sikerült kilépnem a komfortzónámból és némi feszengéssel elindulnom otthonról. Amikor beértem a munkahelyemre, az egyik kolléganőm azzal…..
Ez a játék második fordulója. Ebben a körben, amit nyerhettek az nem más, mint a képen látható termékek.  Pontosabban: 1db Sleek szájfény Champagne árnyalatban 1db Avon szájfény1db Coastal Scents hajlított tus ecset1db Coastal Scents 10 grammos áttetsző tégely (tarthattok…..
Jön a rossz idő.... :(  Ez sokunkat elkeserít... De hogy ezt az időszakot könnyebben átvészeljük... :) jöjjön egy nyereményjáték!!!! Ez a játék első fordulója. Ebben a körben, amit nyerhettek az nem más, mint a képen látható termékek.  Pontosabban: 1db BarryM…..
Sajátos kerekítési rendszerrel találkozott Péter Siófokon. Egy dolog, hogy az országban talán egyedülálló módon hétfőtől vasárnapig éjfélig kell fizetni a parkolásért, de hogy csak félórákat lehet fizetni, viszont visszaadni nem tud, így tehát 310 forint ugyanúgy 30 percnek…..
Lehet mindenféle érvet felhozni kontra, engem nagyon nehezen győzne meg bárki arról, hogy az, ami a mikroblogok (twitter, tumblr és társai) és a facebook ellen szól több, mint ami mellettük. Rettenetes fordulattal: aki kimarad, lemarad – feltéve persze ha nem a kilencvenes éveket…..
dynavagyok 2011.03.10 12:04:13
@Mityu: szerintem azért a "Farsangi bál-házibuli-Opera" hármason kívül az ember a mindennapokban él ideje nagy részében. És miért ne vetene fel egy huszas-harmincas (fiatal) nő egy legós medált az irodába/kifőzdébe/postára/plázai butikba/optikába stb., tehát a munkahelyére, avagy esti baráti összejövetelre, étterembe, akárhova? Még egy banki dolgozó nyakában is simán el tudnám képzelni valamelyik szolidabb/egyszerűbb köves darabot, sima ezüst láncon. Cikibb, hülyébben kinéző, mint valami gagyi bizsu mellig beérő lógó?! Vagy szerinted esztétikusabb egy 3 cm szélességű, arról 65 helyen lógó fityegőkkel rendelkező arany/ezüst színű "dögláncra" hajazó valami?

Én azért egy medált, egy fülbevalót ékszernek nevezek. Kiegészítő a sál, a táska, kalap. Persze lehet, h férfi szemmel ez másként van...

Remélem, nem érted félre, nem azt gondolom, h ezeket az ékszereket nem lehet nem kedvelni, vagy hogy nincs olyan alkalom, amire nem vethető be, csupán nagyon feketének vagy fehérnek állítottad be a létjogosultságukat. Neked nem tetszik. Ezzel nem vagy ünneprontó, csak a saját véleményed írtad le. Én meg az ellenkezőjét gondolom, pont.

Eszenyi meg sajnos nem az ékszerek miatt nézett úgy ki, persze azok sem tették vonzóbbá a külsejét. (Pedig imádom és szerintem nagyon szép is tud(ott ő már) lenni, csak manapság méginkább az extrém felé húznak el a "nagyszerű" sztájlisztok.

(Megjegyezném még, h én a nyár óta hordom elég rendszeresen a zöld színű 4-esem (szép irizáló típusú, csillogó kő van benne), annyian dicsérték már meg, mint még semmim. Befutott, modell lányoktól kezdve a nekem amúgy nagyon nem szimpi, kb. 40-es banki pénztáros pasi is a Flórián téren (ezzel picit nőtt a szememben, azért nem tagadom), a közértben, a postán és még sorolhatnám percekig. Jah, és a napokban 60 éves főnököm is, aki mivel tévés producer, így sejthető, h nem ugyanolyan ékszer(ár)kategóriákban gondolkodik, mint én a huszas éveim végefelé, de még ő is megemlítette, h legó medál, mekkora ötlet?!
Nem olyan eredeti ez a J.K. Rolling, mint képzelnénk: a Harry Potterben szereplő mindenízű cukorkának ugyanis van előzménye, mégpedig egy amerikai cukorkagyártó, ami már 1898 óta gyártja a legkülönbözőbb ízű cukorkákat. Ez a Jelly Belly. A világhírű regény miatt állítólag…..
csox Műmájer 2010.03.16 02:53:00
Minden jó sorozatnak vége szakad egyszer. Van, hogy a harmadik részen kevésbé gyorsan alszom el, mint a legelsőn, de azért nem ez a jellemző. És lám, itt volt a Milka korábbi két limitált kiadása, az egyikben a dinnyés-robbanócukorkás, a másikban a limeos-robbanócukorkás…..
GasztroSuccess Sushi, sushi, sushi 2008.11.21 16:27:00
Egyik kedvenc ételem a sushi és nagyon kritikus vagyok benne. Sok helyről rendeltem már, sok helyen ettem, sajnos a hazájában még nem. Mivel sokan vannak a társaságban akik nem esznek ilyesfélét, a Wasabiba (Podmaniczky utca) szoktunk menni. Running sushi. Egy szalagon mennek…..