Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HandG

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi idők legdurvább fantomtartozását sikerült megnyernie Ingridnek. 6 éve basztatja a Fibernet egy olyan dekóder miatt, amit soha nem is adtak oda neki. Még a korábbi kábelszolgáltatótól szerezte, ami megszűnt, ő pedig nekik visszavitte az áhított HBO-dekódert. A Fibernet…..
HandG 2011.02.03 09:04:18
A Fibernet egy különlegesen trehány társaság!
Én 5 éve vagyok az ügyfelük és minden évben probléma van velük, mindig elcsesznek valamit.
Telefonos ügyfélszolgálaton szinte képtelenség elintézni velük akármit is. Az utóbbi időben már elkérem az ügyintéző nevét és, hogy moondja be, hogy mennyit mutat a rendszerórája, hogy a rögzített beszélgetést vissza tudjam kerestetni. Mindig kicsit meghöjjennek, segítőkészebbre váltanak hangulatilag, de a rendszerük miatt csak szinte belehányják az információt a rendszerükbe, abból nem sokat tudnak hatékonyan ügyintézni.
Ami hatékony az a fax!!!! Vagy a tértivevényes levél!!!
Internet, telefon szolgáltató cég!!!!!! A XXI. században!!!:) Kabaré!!!!!!
Na de úgy lehet velük ügyet intézni, amikor papíros bizonyítékod van, hogy mit mikor és hogyan stb.
A legutóbbi esetem, HBO elfizetésem volt 3 csatornás. Új év új szerződés. 5 csatornát akartam. Nemhogy nem jött a a plusz 2 csatorna hanem még meg is szűnt a digitális adás.
Hívom, mondják megnézik. Nem teszik. FAXOLOK!
Felhívnak, hogy nem tudják még bekapcsolni mert a dekódert a kolléga majd csak 2-3 hét múlva tudja hozni. Mondom nekik, hogy hát nekem van dekóderem kiskezsitcsókolom!:)
átkacsol a múszaki "szakik"-hoz, mire ott megerősítik, hogy nincs a nevemen dekóder. Mondom majd hazamegyek akkor felhívom, adja meg a nevét!
Felhívom, bediktálom neki a sorozatszámot meg a chipkártya számát is és hallom, hogy gépel. 2 perc múlva minden megvolt.
Szóval baromi nagy kupi van a nyilvántartásukban! A szerződéseik nyilvántartásában is.

Szerintem Hírközlési felügyelet, fogyasztóvédelem. Tuti 100 misis bírságot tudnának kiróni rájuk!

Tudom ajánlani, hogy esetleg ügyvéd írjon nekik ajánlott levelet, amiben megírja azt is, hogy ezek a hatóságok is kaptak 1-1 példányt a panaszodból.
A számítástechnikai üzletek honfoglaló pionírként viszik előre a fogyasztóvédelmet. A naponta változó készletek és árak mellett a zavartnak tűnő geek vásárlókkal könnyű kekeckedni. Hol máshol kerülhetett volna DM olyan helyzetbe, hogy a 2 nappal azelőtt vásárolt termékét…..
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
Legutóbbi elrettentő (=szokásos) T-Home-os előfizetési sztorinkra válaszul G. V. megírta, hogy vele hogyan történt ez az egész Svédországban. Tudom, hogy ennél egyszerűb és populistább dolog nincs, meg hogy minden eset más és más, de sóhajtozni jól esik, úgyhogy tessék:…..
Norbert jólnevelt ügyfél, aki ha nem kap csekket, befárad az ügyfélszolgálatra. De az Uniqua esetében ez sajnos nem volt megoldás, a biztosító alkalmazottja - mivel Norbert nem nála kötötte a szerződést - megsértődött és elzavarta a szemtelen ügyfelet. Az egyik legnagyobb…..
Béla nagyot nézett, amikor egyik nap idegenországban arra ébredt, hogy egy bankautomata megette a kártyáját. Kiderült, a CIB azonnali hatállyal felmondta a szerződését, erre az ÁSZF-pontra hivatkozva: 4.1.12.1. A bankszámlaszerződést mind az Üzletfél, mind a Bank jogosult a másik…..
Vannabe Svájcban érezte magát, amikor az optikus a próbalencséért nem kért tőle egy fillért sem, ami nagyon nem szokás, hiszen mi van ingyen, ugye. Meglepő kis történet a Mammutból. A történet szempontjából lényeges, hogy eléggé ragaszkodom a lencséhez, szemüvegben nem tudok…..
HandG 2009.09.24 13:05:10
A Homáron gyakran szerepelnek dühös ügyfelek, sőt ugye a vadak meg a trágárak sem ritkák. J. OTP Bankhoz írott búcsúleveléből több szenvedély süt, mint bármelyik agresszív, anyázó, vagy fenyegetőző levélből. J. ugyanis mélyen csalódott: nem káromkodik, nem emeli föl a…..
Két könnyed társasházi backdoor, két különböző korosztálytól. Először jöjjön a szenvedélyes néni, aki még a saját ablakfelületét is tiltakozásra használja, majd egy indulatos reakció egy lakótárs köpködésére. Egy barátom fotózta valami lépcsőházban. Idős néni a…..
István azt mondja, a könyvelője kivágta a Pixmánia online áruház számlájával, de a sztorija szépen mutatja ezen kívül is, hogy egy olyan, tényleg rutinügyben is, mint egy elektronikai cucc megvásárlása, milyen szopóágon van a magyar fogyasztó. Érdekes ügybe keveredtem a…..
Aki Marco Matterazzi hátvéd útját keresztezi, legyen indián vagy fehér, buddhista vagy katolikus, bebongozott LMP-s vagy cigányevő jobbikos, az mind jól tudja, hogy fel fogják rúgni, mint mint fiatal MSZP-s a poharat. Akji savas kádba merül, az jól tudja, hogy fel fog oldódni. Aki a…..
Bedlam hosszú, de annál drámaibb sztorija bemutatja, milyen tortúrán kell átesnie, aki nulla százalék THM-mel akar hitelt fölvenni a Media Marktban. Na és az is kiderül, hogyan vesznek föl hitelt hajléktalanok, kísérővel. Egy érdekes, és a tapasztalatok alapján sok embert…..
bodoky El a kezekkel Ciprustól 2009.06.04 15:40:56
Simor, Oszkó és Bajnai rengeteget tettek egy nem offshore EU-tagország  költségvetési egyensúlyáért, itthon is meg fogják tudni csinálni...
HandG 2009.06.05 09:02:26
Talán ha itthon, a pofázás helyett tényleg rendet raknának abban a nagy állami kuplerájban.
Ha végre egy egyszerű és ez által könnyen betartható és méltányolható adózási rendszert vezetnének be. Ha a közigazgatási eljárásokban nem használhatnák a néha nagyon hozzá nem értő hivatalnokok a "véleményem szerint ez nem életszerű" megállapítást. Ha végre az adójogszabályok mondjuk, 5-8 évig nem variálódnának. Röviden az államtól független kiszámítható gazdasági környezet lenne. A tőke nem trükközne tovább!
A tőke nem hülye!
Ezért nem is engedi átbaszni magát!
A tőke nem tűri a korrupciót és a megbízhatatlanságot! A tőke addig marad egy helyben, amíg előre lát és biztonságban érzi magát.

A multik nagy része offshore tulajdonosi szerkezetű, hiszen a világ nem homogén rendszer, nem lehet úgy stratégiát tervezni, hogy pl. a magyar jogszabályokra épít, mert az, a csőddel egyenlő szinte! Tehát addig marad itt, amíg le nem jár a kialkudott adókedvezménye, aztán húz el kellemesebb gazdasági éghajlatra.

Fel kellene fogni. Amit csinál a mindenkori kormányunk, az nem miattunk van, nem értünk. Hanem az önnön érdekeik miatt.
Miért lesz valaki sikeres vállalkozóból politikus?
Normális vajon?
Mi a haszna belőle? Miért érdeke bevállalni a szar melót?! Vajon vezetőink közül hányan vállalnának fel bátran egy hazugságvizsgálatot?!

Véleményem szerint azt játsszák most is velünk, mint David Copperfield a közönségével!
Beetetnek minket a vagyonadóval, az offshore problémával.
Pedig az igazi kérdés számukra az, hogy hogyan húzzák az időt és mi ne vegyük észre az igazi témát, ami tényleg foglalkoztatja őket.
Ki és kiknek fogja szétosztani a felénk repülő 8,000 milliárd EU-s Ft-ot??????!!!!!!!!
Ők? Vagy az egyre erősebb ellenfél?
Itt lesznek még amikor landolnak a pénzek? Gondolom, szeretnének az első fogadóbizottságban lenni.

A kisebbségi kormány olyanokon gondolkozik, amit a következő (és ezt borítékolni lehet, hogy nem ők lesznek) már most eltörlésre ítélt!!
Alig emelkednek majd jogerőre a tervezett jogszabályok és máris el fogják törölni őket! Ha hinni lehet az ellenfélnek. Magyarországon vagyunk, nem szabad erre sem mérget venni!

Szóval egy nagy színjáték az egész!
EMBEREK minket etetnek!!!
HandG 2009.06.05 09:14:14
@Rá Dios: Ja!!:) Csak frissen permetezzett a primőrrel. Most már nagyon közel vagyunk az egészségügyi határérétkekhez.:)