Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glandeur

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fapados szolgáltatók alapvetően ugyanazt kínálják: olcsón elreptetnek A-ból B-be. A részletekben azonban sok kis ördög bújik meg, mindenki úgy próbál meg bevételt növelni, hogy közben többé-kevésbé egyedi kiegészítő szolgáltatásokat is bevezetnek. Mivel a fő cél a…..
Glandeur 2015.09.30 13:05:27
@Whave: 5:30-kor nyit, így a 6-6:15-ös indulás előtt még pont be lehet ugrani ;)
Glandeur 2015.09.30 15:51:56
@Csipke Anna: Én 6:15-ös Wizz indulás esetében már voltam MC Lounge-ban. Általában 30 perccel indulás előtt indulok el a kapuhoz, semmi értelmét nem látom, hogy hamarabb odamenjek, és utána csak ismét sorba álljak... Volt már olyan is, hogy kiírták már hogy "last passangers...", de mire odaértem, még az összes utas ott várakozott a hangárban...
Ok, igazad van lehet, hoyg a 6-os indulás előtt valóban necces beugrani az MC Lounge-ba, valaki legközelebb próbálja ki ;)
Sokszor leírtam, már újra megteszem: a villamosgyártók az elkövetkező 10 évben két fő piacra fognak koncentrálni: Oroszországra és Kínára. Mindkettőben komoly promóciós és licensz tevékenység zajlik jelenleg is, az igazi döntések azonban ezt követően fognak megszületni.…..
Átmentem a piroson. Megállított a rendőr, meg akart büntetni, majd kezdődött az alkudozás. Alkudjon ön is, ha van érzéke hozzá! Van értelme! Vélemények az azonos című írásunkról...
A japán márka marketingesei elég csehül állhatnak ötlet terén, vagy csak volt idejük egy gigantikus értekezletre, ahol kitalálták, hogy népszerűsíthetnék termékeiket. Döntsünk meg Guinness-rekordokat! - kiáltott fel valaki hangosan és az ötlet első hallásra jónak tűnt. Ám…..
Glandeur 2011.02.13 15:48:28
Glandeur 2011.02.13 15:46:38
A háztetőről tüzelő orvlövészektől eltekintve a kairói tudósítás eddig csúcspontját az a T-mobil ügyintéző jelentette, aki felhívott ma reggel, hogy szokatlan aktivitást észleltek a telefonomon (roaming ugye), és ha nem mondok meg valami ötszámjegyű jelszót, akkor…..
Glandeur 2011.02.04 20:00:34
@Art Mooney: Ott a pont! :D
Az ünneplés nagyszerű, a forradalmi lelkesültség tiszteletre méltó, a szpemmelés viszont csúnya dolog. Ül az egyszeri utas a kombínón, villamosozik melóba. Megszólal az égi hang: Dö next stop is Boráros tér. You can change to csepeli hév szöbörbön rélvéj. Valaki a tömegbe…..
George Clooney magyar hangja bejelentette, hogy nem szinkronizál többé. A színész kiábrándult a szinkronszakmából, ahol szerinte nem becsülték meg a munkáját, megalázó pénzért (tekercsenként, azaz körülbelül félpercenként 300 Ft-ért) kellett dolgoznia, és amikor két éve…..
Glandeur 2010.10.05 20:57:01
@Parajpuding: hülye vagy, leülhetsz!
Legalábbis a Mazda szerint. Személyre szabható, döbbenetes új technológiák, hologramos vezérlés, ruhaszkenner. És persze kalapáccsal vertünk fejbe brit újságírót. Tényleg. Vélemények az azonos című írásunkról...
Glandeur 2010.09.10 09:37:53
@Sopánka76: nálam sincs kép a videóknál...
Baleset történt délután a Budaörsi úton: egy motoros és egy kerékpáros is megsérült. A kerékpár az ütközéstől átrepült a buszmegállón. ..
Balatonszárszón nyaralok. Gondoltam ezt ne csak a posztok minőségén és ritkaságán érezzék a Nyájas Olvasók, most igyekszem a témaválasztást is ehhez igazítani. Brigi ugyanis felfedezett egy belvárosi kempinget! Legalábbis, ami a hely önmeghatározását illeti - bár az mint…..
Glandeur 2010.07.06 19:50:16
@bikercamp: A korral haladni nem lehetőség, hanem kötelesség, ha szolgáltató vagy... Ilyen alapon elektromos áramot, internetet sem kellene biztosítanod a vendégeidnek, elvégre 1992-ben sem kaptak wifit... Az hogy fafejűen ragaszkodsz a régihez, gagyihoz, az nem erény, hanem balgaság.
Azt a kitételt pedig nem tudom értelmezni, hogy nem dőlsz be "mindenféle multi ajánlatnak"... Felvázoltam milyen lehetőségeid vannak, ha hajlandó vagy megfizetni egy honlap fejlesztőt, fordítót de akkor is ha nem akarsz másnak fizetni, hanem magad akarod megcsinálni.
Tanácsot elfogadni nem szégyen...
Glandeur 2010.07.06 20:25:27
@bikercamp: Egyébként nem az a fontos, hogy hányan nézik meg a honlapot, hanem az, hogy a honlap látogatói közül hányan lesznek fizető vendégek ;)
Glandeur 2010.07.06 22:23:01
@Ben73: német IP-ről, német nyelvű keresésben google-ben egyből visszacsúszik a 8. helyre.
A Felvi.hu néhány ezer ember számára a továbbtanulás kapuja. Hiszen most, a modern XXI. században ezen keresztül is lehetőség van elküldeni a felvételi jelentkezésünket. Már persze akkor, ha működik az oldal.Elvileg február 15-e éjfél volt a jelentkezés határideje, és…..
Glandeur 2010.02.16 16:52:49
@cadmagician: És a postán mindenkit ki is szolgálnak, aki a zárási idő előtt érkezik, de a zárás előtt egyébként már nem kerülne kiszolgálásra... Pl. tegnap éjjel a fogarasi úti tesco-ban található éjjel-nappali postánál is minden éjfél előtt érkezett ember megkapta a 15-i pecsétet a borítékra, akkor is ha konkrétan hajnali egykor került rá a sor...

Persze nem egyszerű ilyen rendszert méretezni, de azért kapják a fizetésüket, a prémiumaikat, hogy megoldják a feladatot.
(2010, neves magyar médiaszemélyiség honlapja, http://www.havashenrik.hu/, via subba.hu)..
Glandeur 2010.02.10 13:31:18
@regisztráltam:
Ha az ügyfél nem fizet a szolgáltatónak, akkor miért is kellene szolgáltatást kapnia?
Minden normális tárhely/domain szolgáltató előre szedi be a díjat, és ha az ügyfél nem fizet, akkor lekapcsolja a szolgáltatást. Ez nem kibaszás, ez üzlet.
Egy tárhely/domain költöztetése pedig néhány óra alatt elintézhető. (pont ezért kell előre szedni a díjat)
  A kutatások szerint a Samsung új Micro Plasma Ion (MPI) technológiával működő légkondicionáló berendezései a levegőben terjedő H1N1 vírusok 99,99%-át 20 perc alatt elpusztítják. az MPI a levegő páratartalmát aktív hidrogén és negatív töltésű oxigén ionokra…..
Vásárolt a felettünk lakó frissnyugdíjas (vagy munkanélküli, fogalmam sincs) egy bazijó hangfalszettet. 5.1 lehet, vagy mi a fene. Viszont érdekes módon nem zenét hallgat rajta, hanem MSN-ezik és szjkájpol éjszaka, tőhangerőn. Aludnék (panelnyelven: döglenék), mert hétfőn…..
Glandeur 2009.11.24 16:35:11
@playgorro: Mondjuk az 5.1 nehezen megy át a sztereó fülhallgatón ;)

Én nemrég tettem szert egy dvd lejátszóra 5.1-es hangfalrendszerrel, és jól szól :) Szomszédok még nem reklamáltak, igaz saroklakás, és folyosói oldalon sincs közvetlen szomszéd, csak fent-lent.
No persze nem is bömböltetem ész nélkül...