Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nofenyő

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan lelkészgyerek-ártalom, de nekem az ökumenikus imahétről leginkább az alkalmak utáni közös beszélgetések jutnak eszembe, amikor az adott város vagy település egyházi vezetői, lelkészei, papjai összeülnek és kötetlenül beszélgetnek. Itt aztán óhatatlanul is előkerülnek az egyházi viccek,…..
Sokunkat aggasztó események zajlanak ma Magyarországon. A történelmi sebeit folyton csak nyaldosó kishazánkban a szemünk előtt reinkarnálódik a gonosz, s mi újfent az őseink által egyszer már átélt náci eszme újjászületésének szemtanúi lehetünk. Szomorú tény, hogy a rendszerváltás óta számos…..
Mi, vallásos keresztények, zsidók, más felekezetűek és ateisták mélyen elítéljük a Szent István Társulat negyedik osztályos tanulóknak szóló hittankönyvében megjelent, a homoszexualitást halálos bűnnek minősítő kijelentéseit. A szerző, Fülöpné Erdő Mária, az Apor…..
nofenyő 2013.09.15 14:42:54
@Benigna Balázs: Érdekes felvetés.... gondolom ezzel párhuzamosan az EU bizonyos országaiban homoszexualitást oktatni az óvodákban, nem korai... Csak el kellene dönteni, hogy ebben az embert demoralizálni akaró liberalizmusnak nevezett káoszban meddig akarunk még elmenni...
nofenyő 2013.09.15 20:33:52
@Counter: Ajánlom Gabrielle Kuby: A nemek forradalma c. könyvet...
Neten is megtalálható...
Miután nem jött össze az MSZP és a Demokratikus Koalíció közötti megállapodás, Gyurcsány Ferenc új támogatót talált. „Sikerült fogást találnom a margitszigeti szatíron” – kacsintott Gyurcsány Ferenc kétértelműen tegnap délután, elbüszkélkedve azzal, hogy…..
nofenyő 2013.09.13 07:43:35
@legeslegujabbkor: Dehogyis.... "Ki nagyobb...??"
A váratlan hidegfront, és főleg a szélvihar, zárt térbe kényszerített mindenkit, így az ellenzéki politikusokat is. Nagy szerencsénkre nem ugyanabba a zárt térbe. Na és mire gondol az ember zárt térben? Hát persze, hogy arra. Két friss, pompás példa, egy ártatlan és egy…..
  „Amit be szeretnék mutatni előadásomban, azok a piacgazdaság és a demokratikus kapitalizmus vallási gyökerei. Mindezt egy olyan kultúra hozta létre, ami telítve van a zsidó-keresztény örökséggel, és a piacgazdaság eredetileg ennek értékeit hivatott kiteljesíteni.…..
A KSH illetékesei szerint hazánk mára már csak hibaszázalék statisztikailag. Az is lehet, hogy nem létezik. Miután a KSH elszámolta a munkanélküliségi adatot, vezetője megtörten jelentette be, hogy elképzelhető, hogy hazánk már csak statisztikai hiba. Elsősorban hazánk GDP-je…..
Inda gépház Indamail problémák 2010.08.12 17:06:20
Az Indamailt kiszolgáló szerverek egyikénél problémát tapasztalunk, emiatt előfordulhat, hogy egyes postafiókok nem, vagy csak lassan elérhetők. A hiba kijavításán dolgozunk, türelmeteket köszönjük.Inda csapat..
Hogyan tegyünk tönkre egy hétvégi családi estét?Politikával!Nem vagyok egy pártnak sem tagja, bár már többen kerestek. Jobbnak láttam távol tartani magam a dologtól. Megvan a magam véleménye, személyes csalódásaim, támogatható lépések mindkét oldalon, ahogy elítélhetőkből…..
"Most kaptam ezt a kedves kérést bemutató képet a Vértes Volánnal járó ismerősömtől. Vajon mit mondhat a diszpécser - akinek a telefonszáma ott van a kép tetején - a témáról? Remélem nektek is szellemes perceket szereztem! ;)" - írta Bozsi, mi meg nagy bátran…..