Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netsrot7

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Két pogány közt 2009.06.09 23:00:00
EP-választás, IV. rész - Fidesz A győztes Fidesz nehéz helyzetbe nyerte magát. Kétfrontos harc mellett nehéz megőrizni a hitelességet, és elkerülni a két ellenfél szavazóinak protest-mozgósítását. Ha a Jobbik radikálisainak udvarolnak, azzal az SZDSZ egykori és az MSZP…..
Mindenkitől bocsánat, de sajna ebben a sablonban nem működik a tovább gomb, dolgozom az ügyön! (Despota)Kedves Erynnis!Régóta lelkes olvasója vagyok a blognak, bár kommentet írni nem szoktam, azért egy ideje már nap mint nap nyomon követem és olvasom a bejegyzéseket. Jó látni,…..
I. küldte nekünk az alábbi kis történetet, akit felesége csalt meg több ízben, de nem tudja megmagyarázni tettét.10 éve élünk együtt feleségemmel jó anyagi körülmények között, és van egy gyönyörű 6 éves kisfiunk, aki mindkettőnkhöz egyformán ragaszkodik. A házasságunk…..
Azt mondja egy mosdatlan szájú utolsó náci, nagyon örvendene, ha a magukat büszke magyar zsidóknak titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az ő gyalázása helyett. Ez így önmagában mehetne a Kommentár nélkül rovatba is, de nem megy, mert felvet…..
  Ne kerteljünk, mondjuk ki nyíltan: politikusnak alapvetően a szarfej emberek mennek. Teljesen nyilvánvaló, hogy ha valaki jófej, akkor az nem akarja életét mindenféle unalmas üléseken, tanácskozásokon, titkos és nyílt fórumokon, irodákban és tárgyalókban tölteni –…..
 "Hülyeséggel szemben hülyeséget kell felvonultatni" - tanította mentorom, idézve édesapját. Hogy a kedélyeket megnyugtassam, kiegészítem a címben feltett kérdést: ...egyetlen napra. (Ahogy a Sárdobáló blog szerzője viszont nem lesz.)Miért e…..
netsrot7 2009.06.01 06:44:15
@tcom: de a hülye magyar Nép most arra törekszik, hogy a kis gonosz törpének két-haramados többséget adjon és ezzel megszűnik a 4 évente való váltás, mert Orsós Orbán már most nyalja a határon túliak seggét a szavazásért, mert Ő majd alkotmánymódosítással ad nekik szavazati jogot. Nesztek hülye magyarok!!!!!!
netsrot7 2009.06.01 07:07:41
@bécsi pszicho: Orsós cigó seggnyalója, csak lelőnek majd téged is:)
Van az a hülye mondás, hogy akinek halálhírét keltik, az hosszú ideig él. Már pár hónapja felröppentek bizonytalan pletykák arról, hogy a Tűzvonalban nem jön negyedik szériával, és sajna ezen a héten kiderült, hogy tényleg nem. Az utóbbi évtizedek egyik legjobb - ha nem a…..
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
netsrot7 2009.05.27 11:53:52
@CséZé: ha nem néztem volna akkor nem látom a a "Rezet" ahogy égette a TV2 öt.
Viszont a" beszélő Ló" mindíg is idegesített! Pfujj!
  Az MSZP-nek meggyűlik a baja a Kádár-nosztalgikus reklámfilmjeivel. Nem elég, hogy a kitűnő paródiákat már többen látták a YouTube-on, mint az eredeti videókat, tegnap a KIA Motors Hungary Kft. sajtóközleményben határolódott el a kampánytól: Európai Parlament…..
netsrot7 2009.05.27 17:01:09
@Admiral William Adama: Fityiszes a moderátor és nemviseli el az igazságot
netsrot7 2009.05.27 17:01:56