Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rourke

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamikor május környékén kaptam az első e-mailt, melyben meghívtak az augusztusi Nemzetközi Škoda-találkozóra a Pécs melletti Orfűre. Májusban! Válaszoltam is a kedves levélírónak, hogy a nagy nyári pörgésben abban sem vagyok biztos, elérek-e a vécéig, vagy szimplán csak…..
No, mit szóltok, cigánybűnözésről gagyogók? Csak nem véletlen kiderült, hogy az az állat, aki megölte tavaly azt a szerencsétlen lányt, nem cigány volt? Pech, mi?Összeesküvés-elméleteket kezdtek el gyártani, vagy lapítotok inkább? Netán lesz köztetek, aki belátja a röhejesen…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
rourke 2009.06.01 10:07:44
@Tóta W. Árpád: Te dolgozz ezen a napon, ne törődj semmivel! Mi (akiket rendre hülyének nézel) pedig továbbra is olyan egyházi ünnepnek tartjuk ezt az alkalmat, amit meg kell tartanunk.Én egyébként leszarom a hanukát, de nem pofázok bele, nem tartom hülyének azokat, akik a "győzelmet" ünneplik.Biztosan azért van ez így, mert te vagy a liberális...