Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geeforce

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
Őszintén be kell vallanom, hogy az Igazából szerelem sokáig az egyik kedvenc vígjátékom volt. Eleve kedveltem ezeket a némiképp egy kaptafára készült angol vígjátékokat (mint a Négy esküvő és egy temetés, meg a Notting Hill stb.), az Igazából szerelemben pedig különösen kedveltem a film ritmusát:…..
Július közepén jelentette be az HBO, hogy min dolgozik majd David Benioff és D. B. Weiss, a Trónok harca két készítője, akik több, mint egy évtizednyi Westeros után valami másba vágnák a fejszéjüket. Ahogy azt mi is írtuk, a sorozatuk szintén elég monumentálisnak ígérkezik, sok szereplővel és olyan…..
A Voice egyik mesterét, a tévés haknizásért 7 millió forintot felmaró Malek Andreát, egészen pontosan az énekes-színésznő rocksztárokat megszégyenítő, különleges igényeit ekézi a mai Blikk. A szokás szerint névtelenség homályába burkolózó stábtagok ugyanis olyan kínos…..
Természetesen egyértelmű, hogy a politikai pártoknak szüksége van olyan hősökre, akik népszerűségükkel, az általuk támogatott pártokat is hitelesebb színben tüntethetik fel, akik vonzóvá tehetik az amúgy kevésbé vonzó gépezeteket. Akik feltűnnek a rendezvényeken, elmondják…..
Nesze!szer Miranda megházasodott 2012.05.28 18:35:00
  A Szex és New York sztárja, Cynthia Nixon tegnap kimondta a boldogítót. Cynthia 8 éve van együtt párjával, aki szintén nő. (Előtte Danny Mozes fotóssal élt, született is két közös gyermekük.) A változásról, már arról, hogy egy hölgy a társa, csak annyit mondott…..
Legalábbis egy Magyarországgal foglalkozó holland online újság a Hoongarijevanddaag szerint. A cikk szerint, Schmitt volt barátnője azt állítja, hogy Schmittnek vitája volt Orbánnal, nem akart lemondani és még nyomást is gyakorolt a miniszterelnökre. A holland újság angol nyelvű…..
geeforce 2012.04.04 11:27:04
@Lucky Larry Silverstein:
Félreérthető volt. A hölgyek nem olimpikonok voltak.
geeforce 2012.04.04 12:38:38
@Lucky Larry Silverstein:
Kedves vagy, de nem vagyok rászorulva a tanácsaidra.
Te vagy elhivatott vagy, vagy pénzt kapsz azért, hogy védd a mundér becsületét. Egyik esetben sem szeretnék veled ilyen témában vitatkozni. Én nem tartottam neki a gyertyát, reméljük te sem.
Az, hogy sértegetni kezdtél, többet mond el rólad, mint szeretnéd.
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..
Drámai fordulat történt kaukázusikefírfronton, a Danone levette Activia-termékéről a "kefír" elnevezést, ami így Kaukázusi ~ maradt. A ~ titkára a hátoldalon derül fény, egészen pontosan "Activia Kaukázusi kefír jellegű, élőkultúrát tartalmazó, félzsíros,…..
A Beugró szinte biztos, hogy folytatódni fog, ha nem is ilyen formában, és ha talán nem is a Tv2-n. Legalábbis ezt mondta nekünk Kapitány Iván, a Tv2 szeptemberi műsorstruktúrájából nemrégiben kiradírozott műsor producere. Kapitány szerint a Tv2-vel nem a műsor gyártási…..
Szerencsére van olyan, hogy a kicsinyesség megkapja méltó, (bár sajnos nem eléggé fájdalmas) büntetését. Zotmund például nem jár többet a Burger Kingbe mert a nagyvonalú cég oktogoni éttermében műanyag pöcköket applikáltak a konnektorokba, hogy a kuncsaftok nehogy rettentő…..
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..
Nem muszáj ám párszáz hülye miatt levenni a képernyőről Csonka Picit, vagy Bagi Ivánt. Mondjuk a kereskedelmi tévék így kihagynak egy breakinget, pedig egy jó kis tömegoszlatástól reggelente még a lágy tojás is megáll a kezünkben.Arra viszont nincs mentség, hogy az EchoTv…..
Ilyen beszélgetést utoljára 2002-ben láttunk. Akkoriban volt egy parlamenti párt, úgy hívták, hogy MIÉP. Amikor a pártelnököt, talán emlékeznek még Csurkának hívták, arról faggatták a választások éjszakáján, hogy na most akkor mi van és mi lesz (kiestek, na), akkor végig a…..
A ma esti Híradó retró-híradósa Vajek Jutka, akit egy ország Jutkázott, és aki valójában Judit. Nem bemondó volt, hanem riporter, Burza Árpád operatőrrel dolgozott együtt, nevük úgy összeforrt a nézőközönség tudatában, mint Dempsey és Makepeace-é. Nem csak…..
Kezdetét vette a comment.com nagy ellensége, a médiazabáló tévéfüggőket mindennapi betevőjüktől megfosztó anti-TV hét. Mint minden ilyen kezdeményezés, ez is Amerikából indult, és attól függetlenül, hogy mi valóban ipari mennyiségben fogyasztjuk a mocskot, amit a…..
Jó, nem nagy film A Tökös, a török, az őr meg a nő, a poénok leginkább azon a szinten mozognak, hogy kurdnak nevezik a törököt, aki ezen kiakad, és gyilkolni kezd. Leírva még kevésbé vicces, de azért menet közben lehet jókat röhögni, főleg a törökön. A filmet vasárnap este…..