Regisztráció Blogot indítok
Adatok
löncsfejű húshentes

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság szinte mindenbe a retro korszakot éljük, legyen az zene, film, vagy akár a fotózás. Francesco Scipioni is úgy gondolta, hogy egy régi Polaroid géppel is lehet jó fotókat csinálni és igaza is van. Igaz, hogy a formátum kicsit szokatlan a mai 16:9-hez képest és a színek is…..
Jack White munkamániájának egy újabb gyümölcsét tárta világ elé. Július 14-én kézzelfogható formába is megjelenik a The Dead Wather nevű szupergruppjának első lemeze. A zenekarban White-on kívül a Killsben már körülrajongott Allison Mosshart is szerepel, de itt figyel Dave…..
löncsfejű húshentes 2009.07.09 11:17:00
löncsfejű húshentes 2009.07.09 13:49:28
A hihetetlen médiahájp ellenére is úgy tűnik, a földbe áll az annak idején a Fall Out Boyjal egy lapon emlegetett Panic at the Disco. Ryan Ross, és Jon Walker gitáros, ill. basszusgitáros a zenekar honlapján közölte, hogy egyéb zenei terveikre szeretnének inkább koncentrálni,…..
löncsfejű húshentes 2009.07.08 14:56:31
Nincs is szebb annál, amikor az elemek kísérletezgetnek a fesztiválozók jókedvével és kalandvágyával. Reggelre majdnem felszáradt a tegnapi bulin uralkodó, egész estét betöltő sártenger - közlekedni már lehet, iszapbirkózás nélkül is. A táborban mindenfelé…..
Edouard François, francia építész és tájépítész munkájának eredményeképp 2006-ban minden tekintetben megújult a párizsi Fouquet’s Barrière Hotel. A szakember feladata a teljes épület újragondolása volt, beleértve a homlokzatok átrajzolását is. Az építészblogok…..
löncsfejű húshentes 2009.07.06 11:16:44
Bár nem szoktam jegyzetfüzetet használni, arra ott van a notebook, de aki rajzolgat, írogat vagy okosakat jegyzetel, azok biztos örülnének egy ilyen jegyzettömbnek. Az egyik oldala teljesen normális, a másik valamilyen labdamintára hasonlít. A papír kitépve, összegyűrve pedig…..
Kiránduláskor nem kell magaddal vinned a hatalmas hangfalakat, amiknek konnektor is kell, csak ezt a kis izzót. A helyre érve csavarsz egyet, aztán a lámpán is és máris kész az audiorendszer, ami a világba üvölti kedvenc zenédet, mindenki legnagyobb örömére. Mondjuk az elég gáz,…..
löncsfejű húshentes 2009.07.01 11:08:11
Lángoló Gitárok A nappal szemben 2009.06.30 14:38:00
The Idoru – Face The Light (Szerzői kiadás) Az Idoru eddig a tehetséges, de nem igazán kiforrott zenekarok kategóriájába esett. Túl hosszúak voltak a dalaik, túl sokat is pakoltak belőlük egy lemezre, így hamar unalmassá vált a csapat, ráadásul Bödecs András hangja is…..
löncsfejű húshentes 2009.06.30 19:15:58
löncsfejű húshentes 2009.06.30 19:16:33
löncsfejű húshentes 2009.06.30 19:17:58
Miközben Harcsa Veronikával beszélgettem, minden addigi kételyem vele kapcsolatban elszállt. Képzeltem valakit az eddig kívülről látott széparcú énekesnő, felkapott sztár mögé, ami ez idő alatt teljesen megváltozott. Rögtön ismerősként kezelt, szívesen beszélt bármiről,…..
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
A "Nail House" kifejezés csendes emlegetése valószínűleg erős egészségkárosító hatással bír a gigaprojektek fejlesztői számára. A "szögház" összetétel kínai ingatlanosok köréből indult, és azokat az épületeket írja le, melyek óriásberuházások…..
löncsfejű húshentes 2009.06.24 09:11:08
@ave: én meg egy zsíros kis összegért úgy eladnám, mint a huzat. oké, hogy ragaszkodnak hozzá, de most komolyan megéri dacból ilyen nevetséges helyeken lakni? ha igen, ott valami nem oké.
Kirúgottaknak, mellőzötteknek, leégett brókereknek, stb... Az ötletes kollekció megoldást nem, de az elcseszett élethelyzetben megbúvó humort, és az összetartozás érzését mindenképp biztosítja. Design: Irina Blok. Hajtás után a sorozat további darabjai... Via: Swissmiss..
löncsfejű húshentes 2009.06.24 09:05:18
@a_tom: menten elsírom magam. egyébként magától az ötlettől eltekintve nem egy nagy szám, esetleg a kaviáros, az tényleg vicces.
A jövő tud szép is lenni, nem csak apokaliptikus. Ha minden jól megy, akkor előbb-utóbb találkozhatunk egy ilyen, még csak koncept-étkezőasztallal, ami bárhol jól mutat. Az asztal közepe egy 203 literes hűtőt rejt, ami két nagyobb részre van osztva a jobb tárolási hőmérséklet…..
by Gyerekszoba Nem arról a biztonsági zárról lesz szó, amelyet a legtöbb bringás törzsén átvetve hord magával, hogy ne érje kellemetlen meglepetés, mikor egy kis pihenő után hűlt helyét találja csak vasparipájának. Itt bizony, maga a kerékpár a zár is egyben – ez a Free…..
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
Azt hiszem sok magyarázat nem kell a művek értelmezéséhez...a lényeg, hogy az alkotó páros hulladék halmokat világít meg erős fénnyel, így egy könnyen kivehető árnyékot láthatunk a falon. Csodás ötlet!..
löncsfejű húshentes 2009.06.18 11:24:12
Ezúttal tényleg semmit sem szeretnénk hozzáfűzni a képen látható tárgyhoz, vagy az azzal kapcsolatos gyakorlati/elméleti kérdésekhez. A magasabb értékek védelmében kommentelők kedvéért azonban pár vitaindító kijelentés hajtás után... szép ékszer kortárs design…..
Egy belvárosi kultkocsmában futottunk össze a hazai street art egyik fenegyerekével, Kovács Budha Tamás képzőművésszel egy késő kedd délutánon. Rögtön kiderült, hogy a problémakörrel, miszerint mit is fogunk majd kérdezni tőle, nem kell sokat bíbelődni, mert emberünk nem…..
löncsfejű húshentes 2009.06.17 10:15:33
@lilakatlan: szerintem meg épp attól jó, hogy ezt meg tudja csinálni. valószínűnek tartom, hogy ha neked is odakínálnának egy bizonyos összeget valami tök egyszerű munkáért, nem mondanád azt, hogy 'jaj baszki, hát ezt én meg se érdemlem', mert (felteszem) nem vagy hülye. ügyesen csinálja, és hiába irigykedsz emiatt, valamilyen szinten ez is művészet, és nem csak akkor true arc valaki, ha éhen hal és sajnáltatja magát. az meg, hogy 'úgy van előadva' kicsit kétértelműen cseng nálam.
A W magazin júliusi számának címlapján Bruce Willis és új felesége, Emma láthatóak, a magazin pedig egy terjedelmes fotósorozatot is leközöl az "ifjú párról". A képek azonban egy cseppet sem romantikusak...A fotós Steven Klein. ..
löncsfejű húshentes 2009.06.16 16:58:17
@The Strange: kösz a linket, kellően megnyugtatott, mert ebben a sorozatban valami katasztrófa, ahogy kinéz a csaj.
Realistic Crew – Freedom Eats the Soul (Szerzői kiadás) Az ember a sok sikertelen próbálkozás után hajlamossá válik a pesszimizmusra. Ez az állítás a magyar könnyűzenére vonatkoztatva hatványozottan megállja a helyét: őszintén, tudunk olyan hazai produkciót mutatni, ami…..
Before The Frost… címmel jön ki idén ősszel az új The Black Crowes-lemez. Már önmagában ez a szeptember elsején megjelenő korong is öröm a hippirock-hívőknek, de a zenekar nem éri be ennyivel, ugyanis lesz az albumnak egy párja is (…Until The Freeze), amit majd…..
löncsfejű húshentes 2009.06.15 14:04:58
@zengogeci: mint ahogy ilyen hírrel sem
Nem a lófaszt, tessék csak meghallgatni Kaki King (gyerekes viccelődést a névvel két komment erejéig engedélyezünk) mit bazsevál össze, majd pakoljuk vissza az állunkat alapállásba, már ha sikerül. ..
Az alkotói válság egy formája, amikor kiindulunk valamiből, aztán komoly munkát befektetve a végeredmény ugyanaz, mint ahonnan indultunk. Eric Ku talán ilyesmi válságban szenvedhet és ezért csinált a SZÉK-ből egy széket. CHAIR-széke nem is lenne halott ötlet, ha nem lenne már…..
Aki nem tudná, a 2001-ben feloszlott At The Drive-In 1993-tól létezett, és utolsó lemezükkel, a Relationship of Commanddal egész nagy hájpot indítottak el maguk körül, utolsó turnéjukon már nem csak a beavatottak bólogattak rájuk. Ráadásul ezt az albumot azóta lépten-nyomon…..
A "House D" a szlovéniai Ljubjanában épült fel a Bevk Perovic Architects tervei alapján. A városközpont közelében elhelyezkedő családi ház kis alapterületen áll, a nagy, élhető tereket a viszonylag kevés osztással érték el. A megrendelő pár egy nappalit, egy hálót…..
löncsfejű húshentes 2009.06.12 12:42:54