Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koleszár Péter

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjött a válságkezelő Ember, hozott magával adóreformot is, hiszen az ma trendi. Merthogy fontosnak érzi már a nép is, nem csupán a szakértő Urak. Egyébként jogosan. Röviden: a kiadáscsökkentés eltúlzott, a munkát terhelő adók és járulékok csökkentése pedig még így is…..
Ha egyszer egy vállalkozó vagy egy cégvezető rákap az internetre, akkor nagyon hirtelen elkezd mindenféle domain neveket beregisztrálni, mondván, de jó lesz az keresőoptimalizálásra. Hiszen ez biztosan jó lesz a Google-nek, és majd ezekre a szavakra (ami benne van a domain-ben) milyen…..
Ha vállalkozásba kezdünk az egyik alapvető kulcsmomentum önmagunk megnevezése, illetve a vállalkozásunk elnevezése - az online üzleti életben ez elsősorban egy jó domain nevet jelent. Igen ám, de mi van akkor, ha hőn áhított domain név már foglalt? Ekkor jönnek az alternatív…..
Találtam egy remek oldalt ahol a II. világháború előtti filmhíradókat lehet megnézni. www.filmhiradok.nava.hu Én nagyon szeretem ezeket a filmeket. Találtam egy érdekes részt, amely arról szól, hogy 1941-re bevezetik Magyarországon a jobb oldali közlekedést: ..
Úgy kb. 5.000,- Ft egy .hu domain bejegyzése és éves fenntartása. Vagyis ha eszünkbe jut egy ötlet, vagy csinálunk egy céget, kitalálunk egy terméknevet, akkor ennyibe kerül azonnal bejegyezni. Sőt, olyat is tudok, hogy sms-ben elindítani egy bejegyzést, vagyis akár az esti…..
Megteremtem sokak kívánságára a lehetőséget, hogy a blog szerkesztői legyenek.Publikálj: Ha érdekelnek a domain nevek és amúgy is ilyen cikkeket olvasnálHa domain regisztrációs céged van.Ha elégedett vagy elégedettlen ügyfél vagy.Találtál egy érdekes témát  Amit…..
Koleszár Péter 2009.06.03 12:14:20