Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greg Sanchez

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog történetében immár negyedszer, tudósítást közlünk az index buszos fórumcsoportjának borsodi topicjában szerveződött, Ikarus 266-os típusú busszal tett fotóstúráról. Az utazás célpontja ezúttal a Bódva völgye volt: a tudósításból pedig most sem marad ki egy kis…..
Sokszor látjuk a kereskedelmi TV-híradókban a szenzációhajhász hírt, miszerint „Úristen, nyitva volt a sorompó, és jött a vonat!” Nyilvánvalóan nem szerencsés, ha egy fény- és félsorompó valamilyen üzemzavar miatt nem működik, és az is nyilvánvaló, hogy ez a helyzet…..
Greg Sanchez 2014.09.24 09:02:44
@biciklis bakter: Köszönöm!
Gábor szerint a vonat még mindig jobb mint a busz. Ezzel maximálisan egyetértek. Igaz, büdös, késik, sokszor bunkók a vasutasok, de még mindig jobb mint a semmi. Tanú című filmben Pelikán elvtárs mondta: "kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk"És ez igaz a vasútra…..
A Balaton környéki vonatközlekedés finoman szólva is kaotikus, de nem túristacsábító.A legviccesebb, hogy a szegedi IC-k 30 kilométerrel hosszabb távot átlag 40 perccel gyorsabban teszik meg, mint az említett vonalon közlekedő IC-k....Költői kérdés, hogy vajon miért megy mindenki…..
Miért kell egy kapucínerért 810, és kávéért 840 forintot fizetni? –Olvasónk levelében talán ez az egyik legfontosabb kérdés. Értem, hogy aki nem hoz magával enni és innivalót, az fizessen többet, na de nyolcszoros árat? Tisztelt MÁV-figyelő!   Ma olvastam egy…..
Nem csak a 150-es vonalon okoznak súlyos késéseket a nemzetközi IC vonatok. Sőt! Igaz már akkoriban is káosz volt a 120-as vonalon a nemzetközi gyorsok miatt, mikor még nem IC-nek csúfolták őket. Nagyon jó, hogy folyamatosan függünk ezektől, ezek késései miatt szenvedünk, de IC…..
 A Magyar Nemzet értesülései szerint Andrási Miklós fizetése 3,5 millió forint havonta.Hogy ki lehessen fizetni számára ezt a pénzt, át kellett alakítani a MÁV Zrt. vezetői szerkezetét. Elnökként ugyanis nem kaphatott volna néhány százezer forintnál többet - így létre…..
Vajon mibe kerülne, ha a MÁV a pályafelújítás ideje alatt legalább egy olyan vonatpótló autóbuszt forgalomba állítana, amin valamilyen módon lehet kerékpárt szállítani? Olvasónk nem tudta, hogy vágányzár van, ezért több társával együtt egy hosszabb szakaszon vonatozás és…..
 Körkérdés: ki tudja mi történt 2007. május 26-án?..
Greg Sanchez 2009.05.26 17:34:15