Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icentrifuga

2059 bejegyzést írt és 184 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemzeti, európai  és globális jóslatok* A látható jeleket jól értelmezni, a láthatatlanokat a jó szolgálatába állítani – ez a jós nő feladata. Amiben mentális ereje, hite és az úrnő segít Orbánné Vicának. A Jövő kulcsszavai szelídek, intellektuálisak: együttműködés, intelligencia, közösségi…..
A boldogulás ezer íratlan szabálya  A 100 éves Illemkódex paragrafusai kellő biztonságot kölcsönöznek a társasági életben, de kell hozzájuk némi humor, ezt kapjuk a tánc- és illemtanár JeNŐéktől. Ismétlés a tudás anyja, az Illemkódex az illő és szép érzésekre tanít, hogy a viselkedésünkön és a…..
Hiú és hanyag: a két véglet. Ellentétek, amelyeknek látszólag, semmi közük sincs egymáshoz. Ha azonban figyelmesebben vizsgáljuk meg a dolgot, csakhamar rájövünk arra, hogy mindkét hiba ugyanabból a forrásból ered. Úgy a hanyag, mint a hiú ember tévesen értékeli ugyanis a…..
5. § A társadalmi érintkezés kultúrájához vezető első lépcsőfok: az önuralom. Csak, ha ura vagy magadnak, csak akkor tudsz kifogástalanul mozogni a társaságban és csak az szabadult fel a különböző gátlások és a bizonytalanság alól, aki megtanult kifogástalanul mozogni.   Ha igazi úriember, igazi…..
Globális újjászületés és korszellem váltás  az új év fokozottan spirituális napjaiban.  József Etella szerény életvitelű, magas szellemiségű hagyományos boszorkány és bába. A bolygószintű szellemi újjászületésnél bábáskodik médiumi adottságai…..
A mai vers költője, József Etella éhségsztrájkol az egyetemes, általános és igazságos alapjövedelmért, Európa újjászületéséért, a magyar megvilágosodásért és az internetes világ-államért. Mária Főnix című versét angolul és magyarul is olvashatjátok. Mary…..
IrodalmiCentrifugA Mustármag 2015.12.09 11:09:00
  A mustár magjai családregény, Szőke Lídia második könyve. A boldog hatvanas években egy szerelmi házassággal kezdődik, majd  néhány magyar család szövevényes sorsán keresztül rávilágít a kor tabuira: rendszerellenesség, vallásosság, tiltott szerelmek, meleg árnyalatok.…..
A magyar jósnő, József Etella leveszi a rontást nemzetéről. A magyarokat súlytó rontás több mint ezer éves. Megoszlanak a vélemények, ki és miért rontotta meg az Európába agresszív menekültként érkező ősi magyarságot. A rontás ténye vitathatatlan, történelmi ismereteink,…..
A tőke fikció, a munka virtuál. A Centrifuga új sorozatával csatlakozik azeurópai mozgalomhoz az Alapjövedelemért. "Vizsgáld meg a lelkiismereted egy boldog bőkezű anya tekintetével,  hogy Legyen Alapjövedelmed.." PÉNZ VAGY ÉLET? A Centrifuga évekkel ezelőtt meghirdette az…..
  A tőke fikció, a munka virtuál.  Független Alapjövedelem Minden Magyarnak! "Vizsgáld meg a lelkiismereted egy boldog bőkezű anya tekintetével  hogy  legyen Alapjövedelmed..;"G.A.   A független magyar jósnő, Orbánné Viktória válaszol néhány Gyakori Kérdésre az Alapjövedelemről: Kik fogják…..
Bánki Éva új könyvéről M. Kovács Laura írt: Fordított nők – fordított idők Bánki Éva regényének sajtókampánya amolyan „női lovagregényként” népszerűsíti a Fordított időt. Természetesen a regényben ábrázolt VIII-X. században még nem léteztek igazi…..
Bánki Éva: Fordított idő- történelmi fantasy - Részlet a regényből:Anya, apa Riolda mostanában sikoltozva ébredt minden hajnalban. Nem ő kérdezgette az álomban látott szörnyeket, hanem a rémek vonták kérdőre. Mit akarsz tőlünk? Ki vagy? És aztán a hercegné: Mi van…..
Folyamatosan frissülő Centrifuga a Facebookon.www.facebook.com/Irodalmi.Centrifuga    Forrás: http://www.wakingtimes.com/2015/04/27/15-plants-that-teach-us-sacred-geometry/    ..
Szabó Tibor Benjámin 1976-ban született Gyulán. Két gyermek édesapja.2006-2010 között a Bárka folyóirat online magazinjának szerkesztője volt, 2010-ben a Veszprém.hu portál főszerkesztőjeként dolgozott, 2011-2014 között az Új Könyvpiac könyvszakmai magazin felelős…..
icentrifuga 2015.03.04 17:55:58
centrifuga.blog.hu/2012/11/19/kortars_apazas
A Kamufelhőről
A kortárs apázás népszerű a férfi irodalomban, az is lehet, hogy hungarikum.
Nagy íróink élen járnak az apázásban, az olvasók fejcsóválva lapozgatják a könyveiket. Ejnye, ezek a huncut fiúk, olyan nagyképűek, hogy bocsánatot kérni is elfelejtenek, amiért annyira unalmasak, kuncog elismerően a magyar olvasó, (kb 80%-ban nőkről beszélünk).
Szabó Tibor Benjámin kortárs író, apázik rendesen, és közben furán érzi magát, émelyeg vagy másnapos, akarja de mégse, csal vagy csalják, nem verekedne de muszáj.
Emögött a kortárs fiatal író mögött mindig van egy gyerek. Egy ismeretlen 'baszomka', vagy egy hároméves a gyerekülésben, vagy temagad, néha úgy érzed. 'Apád' egy kisgyerek apja, és ennek folyamatosan tudatában van...
2014 egyik legbátrabb könyve Csehy Zoltáné.  (Szodoma és környéke. Homoszocialitás, barátságretorika és queer irányulások a magyar költészetben. KALLIGRAM, Pozsony, 2014.)  A szlovákiai magyar költő, műfordító, irodalomtörténész, kritikus kötete időrendben Janus…..
Elővettük a szánkót, amit a gyerekeknek rejtegettem a balatoni nyaraló kamrájában..?  Mert most, amíg nincsenek még itthon szeretném kipróbálni, csak hogy minden rendben van-e vele biztonsági szempontból. Na jó, igazából szánkózni szeretnék, nem tagadom, fölösleges is,…..
A ballib közéleti értelmiség ötödik éve nem tudja eldönteni, hogy álljon-e neki egy új paradigmát megfundálni, vagy továbbra is megmaradjon a kivárásánál és az intenzív reménykedésnél, hogy előbb-utóbb elmúlik az orbáni világ (és ők majd felkapaszkodnak az aktuálisan…..
Orbánné Vica személyesen gratulált Orbán Viktornak,és áldást mondott a jövendő négy évre:  ANYAI JOGON JÁRÓ ALAPJÖVEDELMET, KÖZÖSSÉGI FÖLDTULAJDONT ÉS HOLOKAUSZTMENTES JÖVŐT KÍVÁNT A MAGYAR MINISZTERELNÖKNEK, VALAMINT SZERETETT HAZÁJA MINDEN POLGÁRÁNAK..! Szerk:…..
Ha rosszabbra fordulnak a dolgok, még mindig összezárhatjuk a lábunkat.”Gioconda Belli, Nők Országa. ÚJ KORMÁNYT!Éppen egy ilyen apró, jelentéktelen és elhanyagolt államban születhet meg a Nők Országa, mondta Gioconda Belli, mintha Magyarországról beszélne. A könyve, egy…..
Ha rosszabbra fordulnak a dolgok, még mindig összezárhatjuk a lábunkat.”Gioconda Belli, Nők Országa. ÚJ KORMÁNYT!Éppen egy ilyen apró, jelentéktelen és elhanyagolt államban születhet meg a Nők Országa, mondta Gioconda Belli, mintha Magyarországról beszélne. A könyve, egy…..
„Ha rosszabbra fordulnak a dolgok, még mindig összezárhatjuk a lábunkat.”Gioconda Belli, Nők Országa. A Nők Országa már egy éve itt van Magyarországon, de persze nem könnyű észrevenni. A Nők Országa Nicaraguából érkezett hozzánk, és mi kevesen tudjuk, hol is van pontosan…..
Munkabeszüntetésekkel tiltakoznak a reálbérek csökkenése ellen a közalkalmazottak, közlekedési dolgozók, óvodapedagógusok számos helyen Németországban.  A Centrifuga a Hessen tartományi Rüsselheimben tartott demonstráción vett részt.Tapasztalatai kellemesek: a jól szervezett…..
A tőke fikció, a munka virtuál. A Centrifuga csatlakozik az Európai Polgári Kezdeményezéshez.  Független Alapjövedelem Minden Magyarnak!  MÉG EGY NAPI ÍRHATOD ALÁ az Európai Polgári Kezdeményezést az egyetemes ALAPJÖVEDLEMÉRT…..
 Boldog új évezredet kíván a Centrifuga minden olvasójának 2013 karácsonyán   a sötét pénzkorszak után az Alapjövedelem korát. Ajándék: Magdolna Lányai -- Az Úrnő Könyve  letölthető itt.  Részlet a könyvből: "Karácsonyi…..
Boldog új évezredet kíván a Centrifuga minden olvasójának 2014 karácsonyán. Ajándék: Magdolna Lányai -- Az Úrnő Könyve  letölthető itt. Részlet a könyvből: "Horváthné Vica szenteste elmesélte a lányainak a megváltó szülését. Marika kiscseléd volt és mindenórás,…..