Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eXi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Szövetségbe forrt szabad köztársaságok:A Nagy Oroszország kovácsolta frigy,A Szovjet hatalma és egysége éljen:Sok nép így akarta s megalkotta így!” Szergej Mihalkov: A Szovjetunió himnusza - 1944   A cím szándékoltan provokatív, ugyanis a poszt témája a („Németország…..
  Régen írtam, csúnya dolog tőlem…  Óriási érdeklődést nem tudtam kielégíteni, de most pótlom a hiányosságot  :) . Téma nem lett hanyagolva, szó szerint nyakig bele merültem minden téren a témába. Munkahely keresés tekintetében is jó irányba mozdultam,…..
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
eXi 2011.09.01 14:00:43
Holnap kezdődik az új tanév, ideje a rákészülésnek. Gyerekeink elköszönnek a nyártól, visszatérnek a szorgos tanulással eltöltött hétköznapokba, ahol első dolguk lesz szembesülni azzal, mit is gondol róluk szeretett kormányuk.Biztos célszerű szembesíteni a jövő…..
Tony Blair és a New Labour egykori főideológusa a klímapolitikáról írt könyvet, és az olajhozamcsúcs miatt aggódik...
eXi 2009.05.26 17:02:18