Regisztráció Blogot indítok
Adatok
^.^Réka^.^

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Boldog, posztban és kommentben és mindenben gazdag Új Évet kívánok mindenkinek! :)   ..
Boldog Karácsonyt mindenkinek! ^^  *<|:°) ..
^.^Réka^.^ 2009.12.28 00:11:29
Gyorsba írnék róla és rakok fel 3 képet, de sztem Gergő majd neked kéne átméretezniXDDD mer nekem ez nem megy..xD Am képen szarabb mint élőbe...szal élőbe sokkal szebb lesz..:) a 3ról beszélek..XD mer nekem élőbe az első kettőn a ruha nem tűnt ennyire csöcsösnek, de igaza volt…..
Tudom , hogy úgy volt, hogy csak az osztályról kéne írnunk....de hát felrakok egy kis képet az új kutyusról ha nem bánjátok:D Szal a neve Nancy, Ditt nevezte el, amikor mentünk haza, és tényleg jó név:D Valamint most 6 hetes. Jah, és Gergő, azt akarom mondani, hogy abba a…..
Bigyóblog Nyerj smiley párnákat! 2009.10.04 10:22:58
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel ajándékot. Egy Smiley párnaszettet nyerhet az, aki helyesen válaszol a következő kérdésre. Hány országban van jelen a Bigyóshop? A helyes válaszokat a bigyofelugyelo at gmail címre küldjétek el, jövő hét vasárnap délig. A…..
^.^Réka^.^ 2009.10.04 16:23:11
Mielőtt ezt elolvasnád, ígérd meg, hogy el fogod olvasdni az előző bejegyzést is! THX Ma biciklitúrára mentünk. Az 5. óra után elmentünk a bringákért és visszamentünk a sulihoz. Elindultunk 10-en (Lajos bá-val együtt), bár úgy volt, hogy jön még1 osztály, de jobb is,…..
Mint láthatjátok, bal oldalra bekerült a twitter widget és kicseréltem a chat és a társoldal gombokat :3 Hogy tetszenek? Kommenteljétek!Amúgy mostanában nem nagyon történnek nagyon különös dolgok, meg sztem most kb úgy vannak vele a többiek, mint én régebben, hogy kicsit megunták…..
^.^Réka^.^ 2009.09.24 15:24:14
^.^Réka^.^ 2009.09.24 15:35:48
A címről szerintem mindnkinek a Budapest parádé jut eszébe...Attól, hogy még ez a hetedik nap, nemvolt se parádés, se szórakoztató. Megint mindenki kiborult a keringőtől (legfőképp én). Mostmár rájöttem, hogy LÉPNÜNK KELL, mert: 1. Ha még várunk 1 kicsit nem marad senki.…..
Nyelvtannal kezdtük a napot, korán reggel a Lajos razziát tartott/füzetellenőrzés/ és nagyon eklarens volt.XD Infón a feltalálókról beszélgettünk, elég unalmas volt, de a Brigi mindig buzgálkodott. Matekra már a fél osztálynak nem volt rendes leckéje, pedig ez még csak az…..
Gergő jelentkezik a billentyűzet mögül 8-D Na szval EditKE kérésére írok egy postot mára is :DMegtörtént az első angolóránk. Beszélgettünk stb. Szerintem a Malina Judit normális tanár, szval ő jó lesz:DDUtána jött a matek, ami elég unalmas volt, dehát ez a matek :DEzután…..
Újra itt vagyunk a suliba, immáron mi vagyunk a legnagyobbak és elég furcsa ez a helyzet, olyan mintha nem is ismerném ezeket a kicsiket, meg nem is tudom hogy most ki kivel kavar meg az ilyeneket:S És a Rékát eredetileg a Gergőhöz szántuk, de mivelhogy a Máté odaült, nem ment oda a…..
^.^Réka^.^ 2009.09.01 14:03:44
@♥csomika♥: sry de nem
kellett vna?:S
Most 23:08van. 1óra múlva már az első tanítási nap kezdődik. Már Edit is lement a chatről. Nekem is kéne már menni aludni, hogy felkeljek? Mert mostmár keli kell időben T_T Na szóval hihetetlen, hogy pár óra múlva találkozik az egész osztály és minden kezdődik előlről ..…..
Ez is elérkezett... Mindjárt vége a nyárnak, pedig még csak most kezdődött. Nagyon gyorsan elment :( Szerintetek? És már kedden találkozunk is, és újra kezdődik az egész :( Az még nem is rossz, hogy emberek közé megyünk, de az, hogy megint "tanulni" kell, meg parázni a…..
8.A - Az őrültek blogja! Lol... 2009.08.15 22:19:00
^.^Réka^.^ 2009.08.26 09:33:23
Bekerült oldalra egy... Zenedoboz :D Várom kommentekben a kívánt zenéket, és blog olvasása közben, vagy kommente írása közben hallgathatjátok. Adjatok neki egy kis időt, míg elindul egy szám...
8.A - Az őrültek blogja! LoL 2009.07.24 20:28:00
Na mostmár nem Update-ben írom meg a dolgokat, hanem külön bejegyzésbe, de előzőhöz is kommenteljetek xDNa szóval Ma voltam fodrásznál o.O Utoljára kb 2009.olyan februárjában lehettem és ma van 2009.július 24. Délben voltam... Hát előtte már nemvolt időm lefényképezni a hajam,…..
^.^Réka^.^ 2009.07.24 21:05:40
CsőÍgy az utolsó napokban még írok. Végre itt a szünet, és végre nemlesz az állandó sugdosás, röhögés, ordítás, meg minden fos. Halleluja! Bár lehet, hogy unatkozni fogok így a szünetben, de nemérdekel x) Ma kb5órán keresztül próbáltuk a szaros ballagást. Ja, és a…..
Helló!Bocs, hogy csak most írok. Jó volt hazajönni a kirándulásról. Vagyishát kérdezték tőlem, hogy milyen volt, de igazából nem tudtam eldönteni, hogy milyen is volt. Nem mondom azt, hogy szörnyű volt, de igazából hazudnék, ha azt mondanám, hogy jó volt. Szval nem is tudom. És…..
Helló!Ma hétfő van. Pünkösd hétfő. Nekem nagyaonnagyonnagyon rossz volt ez a napom. Egész nap a szobámban ültem, tanultam. Na meg most (21:17-kor) jutottam ide a géphez. Szerintem a holnapi nap is rossz lesz, de talán még van esély. Na mindegy. Remélem nektek jobban telik.Amúgy, ha…..
Íme a tegnapi képek. Ilyenkor még csak pár órásak :)Ezek pedig mai képek..
^.^Réka^.^ 2009.05.28 20:01:09
Megint írok talán 1órával az előző bejegyzésem után. Most jött haza Gabi, és hátrament és megszülettek a kiskutyák. Olyan kicsik mint a tenyerem kb. Majd lehet rakok fel képet.Na ßß..