Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabi_RS4

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellentétben a Gyöngyösön vonatot kővel dobáló fiatal cigánygyerekekkel, a hétvégi Eger Rallyt névtelen levélben "megfenyegető" egerszóláti hölgy ellen példás gyorsasággal és brutális szigorral járt el a magyar rendőrség.Előállítás, házkutatás és komoly, letöltendő börtönnel fenyegető gyanúsítás…..
gabi_RS4 2016.04.29 07:37:24
@nagyfeszültség: Turán Friciék szereplése a bolgár WRC futamon?
gabi_RS4 2016.04.29 07:58:36
@edeleny beres: Tudom, ahogyan egyik angol barátom fogalmazott, "Turan is a gooood driver" - a magyar Kris Meeket / Craig Been-t látja benne. Remélem a vodafone futamon szépen érnek célba. Sajnálom amúgy, amit anno a RACC-on csináltak mert ott mentek a menök mögött. A bolgár futamon is eléggé vicces volt amikor (taán még ) a EuroSport mutatta :) "hungarian privateer Turan" ott verte lapjával a 307-esnek, azt bánom h nem mentem ki. Idén viszont kimegyek sztem a Neste-re megint, ott is fognak menni sztem (csak sajna R5-tel)
Lehet, hogy a Sony Xperia Z2 csak a csapvizet bírja a strandon lévő klóros vizet nem? Vagy azt is csak a reklámban? Elkeseredett fogyasztónk példánya legalábbis úgy tűnik, kipurcant 10 perc medencés fotózkodástól, pedig az Xperia Z2 elvileg "1,5 méter mélyen édesvízben védett…..
Furcsa népek a finnek - talán a nyelvrokonságon kívül ez minden közös vonásuk velünk, magyarokkal - hiszen ott élnek fenn, északon, ahol a madár se jár, 338 145 négyzetkilométeren lézengenek alig több, mint ötmillióan és köszönik, egész jól elvannak. A munkanélküliség…..
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
gabi_RS4 2010.12.08 21:31:28
@R100: Ez az! Amikor kikelt a búza, akkortól lenne aratásig kötelező (onnan nyárigumi). Victoria Primavera, a román halálradiál :DDDDD

Véercét a magyarnak! VB szögessel! ;)
gabi_RS4 2010.12.08 22:26:03
@Rocko-: Az a Májköll Fletlí akinek BAS van a szteppelős topánkájában :D
gabi_RS4 2010.12.08 22:27:26
Így ismerte mindenki: a magas, vékony, zseniális srác, aki mindig jókedvű volt, és akit a jóisten is kosárlabdázónak teremtett, mégis rali-versenyző lett belőle. Kicsit olyan volt az autóban, mint Walter Röhrl, a Pók, aki minden autójában úgy festett, mint egy 500-as Fiatban.…..
Hihhhetetlen, hogy egyikük-másikuk mennyire béna, egyszerűen felfoghatatlan. Aztán vannak rendes szopógépek is, na, azok a legröhejesebbek. Formula–1-es pilóták „at their worst”. Vélemények az azonos című írásunkról...
gabi_RS4 2010.11.11 12:49:21
@Real Simon says:
Lehet hogy Mirko és Zdenko otthon a Smena géépel lekapott repülő pilótát azonnal előhivatták a Prior aljában működő StartFoto üzletben (azonnal,értsd nem kellett egy hetet várni :P)aztán a kinagyított kép ott volt bekeretezve a domazlice-i tűzoltóság pihenőjének a falán, meg másolatban előkerült vendégségben is,m mutogatni.
Csak az a kár, hogy a Tatra rendszáma prágai ;)
Már szidtuk eleget a hazai viszonyokat, most egy dicséret következik. Szenvedtünk a szlovákoknál, de a magyarok egyben jobbak. Vélemények az azonos című írásunkról...
gabi_RS4 2010.11.10 08:37:39
No, akkor számoljunk egy kicsit, mivel nekem is van szlovák autóm, és pontosan tudom az ügyintézés menetét, a rendszámot, a forgalmi (német volt - Fahrzeugschein és Brief) hivatalos fordíttatását, valamint a rendszám kikérését (még választhattam is) és az egyéb dolgokat a Mestskí Uhrád-on (polgármesteri hivatal) illetve a policájon egy nap alatt letudtam. Kellékeke: 2 üveg konyak, 1 üveg pezsgő egy bonbon. Összeköltsége: 10000 HUF vagy kb 35 EUR.
Forgalombahelyezési procedúra: rendszámmal,eredetviszgálattal, recycling díjjal, stb stb kb 450-500 EUR. (Legyen 150 ezer Ft).
Egy nagyobb autót ennyibe kerül Magyarországon átíratni, de behozatalkor még ott a regadó. Hány százezer? Millió?

Tény, hogy kényelmesebb egy légkondis (a pénzemen kicsinosított) okmányirodában az undok kisasszonyok előtt ügyintézni, ha kedvesek, akkor télleg az EU hangulata lengi körül a belső teret, csak ugye ott van a csúnya, pofátlan összeg a végén... szóval akkor mi is éri meg jobban? Kis kedvesség, konyak, pezsgő, és minden megy rendjén gyorsan ÉS OLCSÓN. És mindenkinek adott a lehetőség egy kis gyorsításra, csak vannak, akik nem élnek vele....akkor üljenek ott egy napot.

Ja, és még valami: a bűnüldöző, átirató, okmányellenőrző rendőrökről: Romániában a rendőr ül melletted a forgalmi vizsgán!
Igen, a rendőr beül melléd, és úgy vezetsz, amikor jogosítványt szerzel.....
Véget érhet a turbómotor 24 éves száműzetése, ha a Nemzetközi Autós Szövetség (FIA) decemberben elfogadja a Forma–1 legújabb technikai szabályzatát. Vélemények az azonos című írásunkról...
gabi_RS4 2010.09.28 19:02:37
@GYUSZI BACSl: Télleg, surgutNEFTEGAZ ott a lényeg, ha meg Sumák-R a boxban reklamál, Iván átsétál és lerendezi egy FIA homológ baseballütővel, amin a Todt and Co s.p.a felirat díszeleg belemarva, sok réteg lakkal :p

Meg mehet tajga vodkával is :p
Valamikor régen, a kilencvenes évek elején, mikor a mindenható kábeltévé begyűrűzött kis városomba, nekem is, mint megannyi kortársamnak, gyökeresen megváltozott az életem. Hiszen a nyugati kultúra prófétájaként nem csak Emanuelle és a német soft-pornó diszkrét kozák…..
gabi_RS4 2009.05.26 14:39:58
@DBandesz: Jahh, ex _Alessandrini (vagy N'Ocentini féle Evo IIIas Lanciával....brrrrr. Azis jócskán 450 Le felett volt....már 10 éve


Az télleg egy Escort Cossie motor, amit valaki belepumpált az RS200-ba. Annak ui nem kék a motorja gyárilag, meg azon a képen akkora turbó van hogy felfúj egy ugrálós várat is:)