Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rabyn

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"hagyd békén a gyerekedet, azért gyerek, hogy hülyeségeket csináljon, majd mi okos felnöttek meg elrendezzük, ha valami bajt okoz!" mondja nekem az osztáyltanító már  szeptember második hetében. és csak azért nem az első héten, mert akkor még nem jártak iskolába. azon az első héten már az iskolásak…..
A depresszió és én Rebarbara 2015.02.14 09:58:28
Néhányan már vártátok, hogy újra írjak. De nem tudtátok, hogy mit jelent ez a nagy csend. A csend minig azt jelenti, hogy jobban vagyok. Amikor mennek a dolgok, vagy legalább döcögnek nem szoktam írni. Mi történt az elmúlt két hónapban. Gyakorlatilag semmi kézzelfogható. Csak…..
A reggeli posztom azért született, mert tegnap nem aludtam éjjel, és egy barátommal cseteltem, aki igyekezett meggyőzni, hogy ne érezzem magamat szaralaknak, azért, hogy évek óta nem jelentkeztem a nagybátyáméknál. Természetesen nem győzött meg, de még ha sikerült is volna, a ma…..
Vagy inkább, hogy miért nem... Az elmúlt napokban több visszajelzést is kaptam az ismerőseimtől, barátaimtól, hogy jó hogy írok, írjam tovább ezt a blogot. És sokkal több figyelmet odafordulást, törődést kaptam emiatt, mint amennyit valaha is remélni mertem tőletek. Olyanokról…..
kisrigók kikötő 2014.10.27 20:04:10
“na az lenne egy csúnya dolog, ha valaki elrabolna titeket tőlem”, mondja fiam, és ökölbeszorított kézzel fenyegeti meg a világot, hogy meg ne próbálja senki, mert annak vele gyűlik meg a baja. az egyik ok, amiért az örökbefogadni akarók nem mernek óvodás korú gyereket…..
Temetési menet vonul a liverpooli rakparton, Anne és egy ismeretlen nő arról beszél, hogy ez már a sárgaláz hetedik áldozata a Samantha legénysége közül. Mint emlékszünk, a múltkori részben James nyolc matrózt toborzott a hajó Liverpoolba kormányzásához, ebből már…..
Boltolásról van szó. Át kell menni a szemközt található benzinkúthoz, de ki menjen? Úgy felcsapnak az indulatok, mintha Mordorig kéne elvinni az Egy Gyűrűt. A vége az lesz, hogy mindenki. Itt megismerjük a nyakán, fülén és fogán is aranyat viselő boltvezetőt, Dontát. Ő mindig…..
Emelje fel a kezét, aki emlékszik, mivel ért véget az előző évad. Elég fontos, úgyhogy tessék erősebben gondolkodni. Sőt, percre pontosan onnan folytatjuk, ahol fél éve abbahagytuk, úgyhogy javaslom a harmadik évad záróeseményeinek felfrissítését, ha mégsem, akkor pedig itt a…..
Rabyn 2013.04.02 23:55:52
Rabyn 2013.04.04 15:23:11
A ’Blame Booze And Mellville’ című epizódban mégis megjelenik a Szitakötő Szállóról szóló újságcikk, méghozzá pontos idézetekkel, Lorelai frappáns megfogalmazásaival Emilyről, melyben a közelmúlt legismertebb diktátoraihoz hasonlítja szülőanyját. Ez egyrészt…..
PromontorBlog Paulus Velocipedus 2012.09.08 07:48:00
Nem biciklizem Budapesten, nyilatkoztattam ki kb. három éve. Módszeresen áttekintve a budapesti biciklis tényállást, következetes vaslogikával levezettem, hogy Budapesten nem biciklizem, mert nincs elég kerékpárút, ami van, az rossz, az autósok veszélyesek, lopják a bicikliket, stb.…..
Főzőcskébe és családfa-feltérképezésbe csöppenünk a főcím után. A King család konyhájában - Janet és Alec esküvői képét nézegetve -  Felicity egyetlen levegővétellel egy csomó, számunkra is új információval gazdagítja Sarah-t. Abigel néni Janet húga, a legfőbb…..
Kedves Praxis blog!   Másfél héttel ezelőtt 16 éves fiam egy komolynak látszó balesetet szenvedett sportolás közben. A barátaival futballozott, amikor beverte a fejét a betonba (apropó, ezeket a beton focipályákat szerintem régen el kellett volna már tüntetni) és a jobb…..
Kedves Praxis blog,   Régóta lelkes olvasótok vagyok, és ha arra érdemesnek találjátok, megjelenhet a blogon az én pozitív történetem is név nélkül. Igyekszem úgy leírni ahogy én azt megéltem.     2010. szeptemberében terhes lettem. Örömünk leírhatatlan volt,…..
Azért lehet nehéz egy ilyen verseny produkcióinak elbírálása számos zsűritag számára, mert az almát kell összevetni a friss tavaszi szellő leheletével. Így aztán én soha semmit nem a többi produkcióhoz hasonlítok, hanem a mindenható ízlésméteren, az értékelés tízes…..
A GPS-funkciós okostelefonok terjedésével néhány kerékpáros felfedezte magának, hogy nagyvárosok utcáin biciklizve ábrákat rajzolhat bele a világba. A műfaj rövid idő alatt elért végső határaihoz. A végső határt valószínűleg Micheal Wallace, művésznevén Wally…..
A cég pályáztatás után ezt a dizájn választotta, ezentúl ez lesz a hivatalos Google-bicikli. A nyertesek azt nyilatkozták, hogy ismerték az előző bicikliket is, de ismerték az alkalmazottak kívánságait is, hogy mit szeretnének másként a bringákon. Több prototípus készült, ez…..
Na, kérem szépen, megint itt vannak a pszeudo középkor lovagjai, meg az ő problémáik. Arra egy egész hogyvolt kevés lenne, hogy összefoglaljuk az első évados történéseket, nem is tesszük meg, tessék a tagre klikkolni, és egy délelőtt alatt képbe lehet kerülni - ha valaki nem…..
Rövid poszt, hirtelen felindulásból. Szóval van az a típusú ember, akinek ha nincs igaza, akkor is igaza van.Ma - kivételesen - nem kioktató stílusban próbáltam elmagyarázni egy ismerősömnek, hogy teljesen fölöslegesen húzta fel saját magát valamin, mert az nem úgy van,…..
Kedves Praxis blog! Szeretnék nektek egy pozitív posztot írni a szolnoki Hetényi Géza Kórházról, ahol 10 napig feküdtem bent. Azért szeretném így ország-világ előtt megírni a jó tapasztalatomat, hogy ezzel is mutassam: hiába nincs pénz az egészségügyben, azért lehet ezt így…..
Tisztelt Praxis blog! Nem tudom, hová fordulhatnék a kérdésemmel, az interneten konkrét választ nem találtam.24 éves vagyok, Budapesten élek, vidéki lakcímkártyával, a VIII. kerületben választott háziorvosom van. A mellemben találtam egy csomót, most fejvesztve legszívesebben…..
  A szürreális cím peniglen szürreális tartalmat takar. Annyi mindenre felkészítik az embert (illetve az asszonyt) a szülés és a gyermeknevelés kapcsán. A tévéből és a szakkönyvekből jó előre megismerkedhetünk a világrahozatal megrázó képeivel, értesülhetünk a…..
Birka nép Birkafos 2011.09.02 14:05:00
Fosós korszakomat élem. Vagyis az utóbbi időben többször volt/van hasmenésem. A hasmenés rossz dolog, mert ha éppen nem vagy klozetközelben, és rád jön a szapora… de hadd ne részletezzem.A minap a körúton járva a Herbária nevű gyógynövény-kufár cég randa,…..