Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeretemajobbikot

28 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak a Jobbik! Pornós Gárdista 2010.03.28 23:23:36
    A második videón a barátja, Kapitány Attila sunázza a csajt! Szebb Jövőt! Szaporodjunk! Legyünk liberálisok!Takarodjanak ilyenek a Gárda környékéről!..
Csak a Jobbik! Újabb ügynök! 2009.09.11 13:28:00
Heves megyéből, az egyik barátom tájékoztatott, hogy nagyon nincsenek rendben a dolgok! Heves megye számunkra kiemelkedően fontos, hiszen az Európa Parlamenti választáson a második legjobb eredményt itt értük el!   A történés:   Faludi Sándor, akivel a mostani hevesi…..
A jobbik a parlamenti köszöbre zuhant! Gáz van?     Nézőpont: tartósan 10 százalék alatt az MSZP A Nézőpont Intézet 2009. augusztusi közvélemény-kutatása szerint a megkérdezettek 56 százaléka tartja elképzelhetőnek, hogy mégis Bajnai lesz az MSZP…..
Csak a Jobbik! Ha ez igaz... 2009.08.01 17:58:00
Nem is akarom elhinni, de ha ez valós dolog, akkor gáz van!    ..
Csak a Jobbik! Minek a Frakció 2009.07.31 20:55:36
Gratulálok, Kedves Független Képviselő Asszony!   Igen, Kedves Krisztina szeretnék Önnek gratulálni, hogy képes volt lemondani a frakció-tagsággal járó pluszjövedelemről. Nehéz lehetett, de mint ahogy korábban már másnak is sikerült, Ön is elmondhatja magáról, hogy IGEN,…..
Ez csak pont a zsidók malmára hajtja a vizet!   „A Kuruc.info üzenete az SZDSZ-nek Az SZDSZ és a zsidópárt holdudvarának minden tagjának feljánlunk egy-egy bőröndöt a meneküléshez.  Cserébe elfogadunk aranyat (nem baj, ha fog formájú), ezüstöt (a tőlünk…..
Csak a Jobbik! A harmadik erő! 2009.06.12 17:24:00
Mi, igazi jobbikosok az EP választás eredményének csak örülni tudunk! Hiszünk a radikalizmus lehetőségeiben és nemzetmegújító erejében. Hiszünk a Jobbik által képviselt kérlelhetetlen magyarságtudatban!   Hiszünk abban, hogy az országunk romlását csak a tiszta szívű…..
 Kedves Bajtársaim! El kell döntenünk, hogy engedjük e pártunk kihasználását, elveink sárba tiprását!El kell döntenünk, hogy a tisztesség előbbre való-e, mint a napi érdek!El kell döntenünk, hogy ragaszkodunk e a hitünkhöz, céljainkhoz! Most vasárnap pártunk,…..
Első nagy siker! Egy országos hetilap felfigyelt ránk, s az általunk bemutatott tényeket leközölte! Remélem Morvai Krisztina ezek után lemond a Jobbik EP listájának az első helyéről!   Morvai Krisztina majdnem Medgyessy minisztere lett   Kevésen múlt, hogy az SZDSZ…..
Nyílt levél Morvai Krisztinához     „aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan”   Kedves Krisztina!   Az ember időnként bűnbe szokott esni. Mikor Isten szabad akarattal ajándékozott meg minket, megadta a lehetőséget arra is, hogy döntsünk a…..
szeretemajobbikot 2009.06.05 00:06:39
@reality: Ígérem, hogy holnap kirakjuk!
Csak a Jobbik! Legjobb kommentek 2009.06.03 12:24:27
Kedves Bajtársaim! Alakul a honlap, egyre több emberhez jut el az igazság, a visszajelzésekből érzem, hogy jó úton járunk!Pártunkat meg fogjuk menteni a liberális melegvédő Morvaitól, tissztességes Jobbik lesz! Kurucos barátaimnak üzenem, hogy titkosszolgálati…..
Láttam, hogy foglalkoztatok a blogoldalunkkal, s ennek kifejezetten örülök.   Sajnálattal közlöm veletek, mi nem Fideszesek vagyunk, nem Orbán bérelt fel minket!   Néhányatokkal még baráti is volt a viszonyunk. Azért nem merek nyíltan színt vallani, mert ismerlek…..
szeretemajobbikot 2009.06.03 12:11:14
@dzsihád: Ki a faszom az Szabó Márk???
Dzsihád barátom, higgyél nekünk, mi nem vagyunk Fideszesek
szeretemajobbikot 2009.06.03 12:13:19
@Eisenfaust: A keményfiúkat meg várom! Ismerlek titeket, ezért féltem a családomat! Az édesanyádat meg sajnálom, hogy ilyen embernek nem alkalmas lényt hozott a világra!
szeretemajobbikot 2009.06.03 12:15:38
@Góliát2: Tudsz olvasni barátom? Leírtuk tisztán és világosan, hogy nem vagyunk Fideszesek! S kérnélek, hogy küldjél egy képet arról a Szabó Márkról, aki lenyúlja az elismeréseket... Legalább az életben egyszer fotón szeretném látni!
Csak a Jobbik! Érzések... 2009.06.02 16:34:23
Morvai Krisztina megjelenése a pártunkban csak a pont volt az I betűn. Én 2003-ban kezdtem a Jobbikban politizálni, s nagyon sok emberrel talákoztam. Rengeteg tisztességes magyarral, családapákkal, akik a szüleikért és a gyerekeikért küzdenek, fiatalokkal, akik csillogó szemekkel…..
Jobbik és Moszkva   Magyar történelem során többször láttuk, hogy a ruszkik barátsága nem sok jóval kecsegtet. 1848-49, kommunizmus, Rákosi, Kádár, Gulag, 1956 forradalmának sárba tiprása.   Vona Gábor többször járt az elmúlt két évben a Kremlben, mint…..
Mindenki higgyen a saját szemének, fülének, hallja meg az igazságot!Mit keres Morvai Krisztina jelenleg a pártunkban? Egy SZDSZ-es miniszterjelölt!..
Csak a Jobbik! Morvai Krisztina 2009.05.29 22:39:00
Csak a Jobbik! Morvai és az SZDSZ 2009.05.28 18:48:00
A Magyar Rádió 2004. elején úgy értesült, hogy az SZDSZ igényt tartana olyan miniszteri pozíciókra (uniós és esélyegyenlőségi), melyek az uniós csatlakozással megüresednének. Az előbbire Szentiványi Istvánt jelölnék, az utóbbira több jelölt neve is szóba került. Morvai…..
  Morvai Krisztina a Jobbik trójai Balója - s ez sajnos nem vicc Gyülölöm az ügynököket!..
„Összességében azt a képet kaptam, hogy jól képzett, széles látókörű emberekkel van dolgunk” (Bencze Józseffel ORFK és Tóth Gáborral (BRFK) való találkozóról) Magunkfajták 2008 szerző: Morvai Krisztina   Két hétig látszott a lövedék nyoma a hátamon…..
Morvai Krisztina korszakai     Demokrata Interjú 2009. május 27.   „Másként gondolkodni a másságról", „terror a család­ban", „magukfajták és magunkfajták", „Magyaror­szág a magyaroké". Az alábbiakban olyan…..