Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bekukkancs

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011-ben végre elérkezett a pillanat, hogy a GIMP fejlesztői ráébredtek: nem jó úgy dolgozni a programmal, hogy rengeteg ablakunk hever szanaszét az asztalon. Külön volt eddig minden: az eszköztár, a rétegek, maga a kép szerkesztőfelülete... Ettől szinte használhatatlan volt, ha…..
A filmiparban a nyár nem uborkaszezon, hanem a blockbuster-aratás csúcsidőszaka. A filmes kubikusok ekkor szolgáltatják be terményüket, és a hűs multiplexek is csalogatónak tűnhetnek a nyári melegben. Elégedettségre eddig semmi okunk: az ezévi sci-fi felhozatal nagy csalódás.…..
Pedig annyi kérdésünk lenne a magyar diktátorhoz, de mégsem tudjuk ezeket feltenni. Ha megszólal, külföldön teszi. Idehaza csak zokniban dekázik, egy-egy hazugsága közben becsap a villám, de leginkább azt szereti, ha néha kiteheti a kezét egy-egy előtte elvonuló focista elé, aki…..
bekukkancs 2011.06.14 10:56:56
(A szerző újságíró, az Index gazdaság rovatának vezetője)Ha 1,30 fölé megy az euró-dollár kurzus, annak beláthatatlan következményei lesznek, mondta egy jónevű elemző 2006 tavaszán, a világgazdaság egyensúlyának megborulásának veszélyét felvetve. Az akkor sokak által…..
Varánusz Én, Szíj Melinda 2010.12.04 08:00:00
Bocsánat, hogy élek. Tényleg! Én őszintén nem akartam, de így alakult. Több, mint negyven évig gyakoroltam láthatatlannak lenni, és elnézést kérni. Mindenért. Ezért a kijelentésért is. A mondat végi pontért is, úgyhogy most nem is teszek Amíg nem voltam ismert minden…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
bekukkancs 2009.08.11 15:13:18
w A vadon szava 2009.07.24 07:00:00
Az újkor egyik legizgalmasabb, és válságok idején rendre előkerülő elméleti dilemmája a darwinizmus és az ember viszonya. A mainstream tudósok egyedül érvényes doktrínaként kitartanak az evolúció teóriája mellett, és a ráció mezején erős vár az ő logikájuk. A…..
A magyarság igazi nemzeti sportja nem a vízipóló vagy a fogathajtás, sem a férfi kard, sőt nem is a gombfocira gondolok, hanem az újságba történő Hitlerbajusz-rajzolásra. Törikönyv, Népszabadság, Nyúltenyésztők lapja, mindegy hova, csak serkedjen a pamacsbajusz. Albert azért…..