Regisztráció Blogot indítok
Adatok
extravagante de la Vega

51 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mottója: Az élet mindig drága, de mi MOST INGYEN adjuk a szállítást*!..
  Ajánlott szexboltok: Erotikashow Vágyaim.hu Infók a vibrátorok anyagairól ITT..
Kissé rendhagyó módon, most elkanyarodok a vibrátorokról, egy cikk erejéig, hogy a férfi olvasóknak kedveskedjek. Már kapható Magyarországon is egy amerikai különleges játékszer/maszturbátor férfiaknak, melynek neve, hogy is mondjam, beszédesebb a kelleténél. Úgy hívják Fuck Me Silly.  ..
...6 szextipp, hogy ne hagyd veszni a párkapcsolatodat! Bizony, olykor a felesleges aggodalmaskodás is taccsra tehet egy párkapcsolatot. A szex miatti szorongás hozzájárul az áldatlan állapotok megteremtéséhez. Hogyan védjük ki?..
Még nem tudod, mivel fogod tölteni a Húsvétot? Jól esne egy kis szórakozás, bolondság, és egy kis pajkosság is? Nekünk van ötletünk arra, hogyan érd el mindezt! Összeállítottunk Nektek egy húsvéti kínálatot, hogy kedvetekre tudjatok böngészni az átfogó választékból. ..
Minden második amerikai kedvenc játékai között szerepel a vibrátor – derült ki egy friss amerikai tanulmányból, amely nem csak a nőkre, hanem a férfiakra is kiterjedt. Olvass tovább.....
Mindjárt itt a Nőnap (március 8. - csütörtök), de a párodnak még nem szereztél be semmit, amivel igazán meglephetnéd? "Szép reggel az asszony: pihenést lehellő Arca szelíd hajnal, friss hajnali szellő, Puha gyenge harmat, gyümölcs üde hamva; Szava rigó-ének mélyebb fuvodalma" Mindenki számára…..
Ha vibrátorról van szó, a közismert "szója-analógia" nagyjából lefedi a vele kapcsolatos közvélekedést. Ugyanakkor komoly anomáliákkal szembesülhetünk szexkütyü-fronton. Ha ugyanis betévedünk egy szexshopba, zavarba ejtő kínálattal szembesülhetünk, ami jól szemlélteti, hogy komoly vásárlói igény van…..
Felejthetetlen klasszikus jelenet! Drabin hadnagy rendelése: Helló Franky! Jó, hogy itt van. Megjött a D83 svéd vibrátor szopó automata, amit a múltkor megrendelt... Tél végi akciók az erotikus webáruházakban!   Akár 50%-os vagy még nagyobb kedvezménnyel vásárolhatsz több száz termék…..
Jobban járnak, akik használnak szexjátékot? A hölgyek nagy része megbarátkozott vele és a férfiak fele is kipróbálta már a vibrátort - akik pedig élnek vele, úgy tűnik, egészségesebbek.....
Csúnya fertőzést szedhetünk össze a szexjátékokkal! Legtöbben gyorsan szeretjük letudni a szexboltban történő vásárlást, nem árt azonban tájékozódni, hogy milyen összetételű szexjátékot veszünk, mert sok baj származhat belőle!..
A szexfüggőség napjaink legpusztítóbb betegsége. Milliókat érint, és hosszas terápiával kell kezelni, akárcsak az alkoholizmust. Már Európában is szerveződnek önsegítő csoportok, de a pszichológusok többsége az egészet badarságnak tartja...
A rendszerváltást követően együtt bővült a drogfogyasztás, illetve a szexuális szokások palettája, ez utbbinak a legnagyobb lökést a homoszexualitás dekriminalizálása adta. Tabuk dőltek le mindkét oldalon, húsz éve még ki sem mondott szexuális szokások például a fetisizmus,…..
Sokan az ár alapján választanak vibrátort, és minden további szempont csak másodlagos. Ez egy nagyon rossz szokás, mert hosszú távon, sőt akár már első alkalommal is csalódást okozhat egy termék. És ezt ugye senki nem szeretné! Megoldás a Javida!..
Ha rossz a szex egy kapcsolatban, az mindenre rányomja a bélyegét. A problémákat azonban nem lehet az egyik fél frigiditására egyszerűsíteni, érdemes az egész kapcsolatot, az egyén egyéb problémáit is figyelembe venni. Interjú fájdalmas közösülésről, vaginizmusról és egyéb női és férfi…..
Amerika legjobb egyetemein hallgatók adnak ki pornólapokat. Az ELTE-n a szex esztétikáról lehet előadást hallgatni. San Francisco-i diáklányok önkéntesek segítségével próbálgatják a felcsatolható műpéniszeket...
Boldog új évet kívánunk mindenkinek! Ismét eltelt egy év, de itt van az új! Sok mindent tartogat számunkra 2012. Lesz itt minden Labdarúgó Európa bajnokságtól kezdve Londoni Olimpiáig, a gazdasági világválságon keresztül minden. No, de minket ami legjobban IZGAT az nem más mint a 2012-es év…..
Close2you csomag Újdonság! Ebben a csomagban megtaláljátok a legfontosabb és legjobb női kényeztetőket. Egy kellemes és tartalmas erotikus együttléthez tökéletes. Lepd meg párod karácsony közeledtével egy ilyen csomaggal és az öröm és élvezet nem marad el! És ráadásul hihetetlenül megéri, mert ha…..
Ha Karácsony, akkor harmónia, meghittség, hóesés, nyugalom, bevásárlás... és: *     De miért ne lehetne feldobni a sort mondjuk egy kis pikantériával, pajzánsággal, és némi erotikával???:-)     "Te vagy nekem az élet, a fény, Fogom kezed, hogy már sose félj, Ez a…..
Az Ország Boltja 2011 verseny eredményhirdetése alapján a "Minőségí Díj - Erotika" és "Népszerűségi Díj – Erotika" kategóriában is aranyérmes lett a Vágyaim.hu webáruház! Gratulálunk nekik! ukereső.hu nyílt versenyét politikusok, civilek és még a Google is méltatta. Hétfő este az Uránia…..