Regisztráció Blogot indítok
Adatok
/tno+DA=

0 bejegyzést írt és 417 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
             /miért is?/..
/tno+DA= 2012.01.27 11:51:51
XD
A How I Met Your Mother (nálunk: Így jártam anyátokkal) című sitcomról már többen elmondták, hogy tulajdonképpen egy jól sikerült Jóbarátok koppintás, egy központi motívumra (Ted és a jövendőbeli feleségének (nem) találkozása) felhúzva, de emlékeink szerint még senki nem…..
Subba Hofi, hiányzol! 2012.01.17 11:16:00
/thx zmn/..
/tno+DA= 2012.01.19 10:20:21
@wilson77:
Az alábbi - neked tulajdonított - miondatot kifejtenéd, megmagyaráznád?
"Viszont a kommentelő is, akárcsak a poszt írója magyar ember (az esetek többségében), de legalább is magyarul írni, olvasni tudó."

Köszönöm!
Üdvözlettel: wilson

A poszt írója Subba Bubba vagy magyar, vagy beszéli a nyelvet, ahogy az itt magyar nyelven olvasgatók is vagy magyarok, de legalábbis beszélik ezt a nyelvet. Ennél fogva, mindegy hogy Bubba publicista a kommentelők pedig egyszerű olvasók (netbarbárok), mindkét fél tartozik annyival a többi olvasónak, hogy értelmesen, helyesen, és ha vérmérséklete bírja akkor kulturáltan írjon hozzászólást, de legalábbis próbálja meg mérsékelni magát.
Legyünk már igényesek magunkra.

Remélem így tiszta!
/tno+DA= 2012.01.19 10:30:12
@Hülye aki elolvassa!:
Húúú, ezt de benéztem!
Utánanéztem. Távoli rokonok voltak csupán, és a "kis Kabos" tiszteletből vette fel Kabos Gyula nevét!

"Miután Kabos Gyula, a nagy komikus oldalági rokona (Krausz lányt, édesapja egyik húgát vette nőül Kabos Gyula), így a nagy komikus iránti tiszteletből ő is felveszi a Kabos nevet. Így született meg a Kiskabos név, amelyet a hajára való tekintettel még egy vörös jelzővel is gyakran ellátnak."
www.szineszkonyvtar.hu

Mentségemre szóljon, azért ha nem is vér szerint, de egy családhoz tartoztak. :)
De komolyan az volt bennem, hogy ők vagy testvérek vagy unokatestvérek.
Lehet, hogy a Latabár testvérpár zavart be és egyből a két Kabosra is ráhúztam, hogy testvérek! Uppsz...
Na ma is tanultam valamit.
/tno+DA= 2012.01.19 10:49:13
@Fatal Error! System Halted!:
A kedvencem, mikor láttam egy Renault Clio-t egy minimál (oocsó' és nem túl ízléses) sufnituninggal, hátul meg árpádsávos rovásírással körített nagymagyarország matrica (balról), meg pirosfehérzöld címeres nagymagyarország matrica (jobbról).
Pont egy olyan nemzet autóján akik a két matricát "megcsonkították"!
Meg a nagymagyarország matricás, magyar zászlóval ékesített szlovák rendszámos Harley! :S
Gratulálok!
Az adót kikerüli, de ő hazafi. Aki a rohadt szemét mocsok sose létezett szlovák kutyáknak fizet adót és az ő utált el nem ismert államukat gyarapítja.
Ezek szidják Hofit.
Subba Epic Fail: Dobszóló 2012.01.11 11:57:00
1:07-nél. ..
/tno+DA= 2012.01.11 13:13:10
Beni fennakadt az átszervezett APEH fogaskerekein, miután kiderült, hogy 3 éve áttételesen nem a munkáltatója, hanem az OTP-ból a NAV-ba visszapattanó összegekkel fizették a nyugdíját. A labda több mint 2 hónapja a NAV-nál van, akik látják ugyan, hogy van jogviszonya, de sajnos…..
/tno+DA= 2011.10.25 18:09:59
@atpijkamo:
Lemaradt egy 4-es!
Én 3 év után kaptam közel 49000 Ft-ot.
És nem, nem vagyok agyonfizetve.
/tno+DA= 2011.10.14 14:39:08
@virágszirom: A sminkkel ennyire el lehet tüntetni ennyire durva bőrhibákat is. Élőben láttam egy barátnőmön, hogyan lesz a göröngyös pofijából babapofi. Persze közelről azért átsejlik hogy ott kamuzás van de így fotón simán nem jön le. Ezt tényleg bírja egy márkás jó alapozó, meg még amit rápakolsz.
“Hogy honnan fogtok megismerni? A bejáratnál állok, két méter magas vagyok és talpig Ferrari cucc van rajtam” - ezekkel az instrukciókkal látott el minket eddigi legnagyobb tétű játékunk nyertese, nekünk pedig egyszerre esett le a kő a szívünkről. Igen, a nyeremény jó…..
/tno+DA= 2011.10.13 14:23:53
@Látnokzsálya: Ezt olyan szépen fogalmaztad meg! :)
 Ne akarjátok tudni mi ez és miért így néz kiEgy barátom mesélte az élményt: budapesti házibuli, 4 karton Billecart-Salmon Brut Rosé francia pezsgő, és egy furcsa alakú, furcsa állagú izé, amit a francia házigazda tolt eléjük. „Kóstoljátok meg, és találjátok ki mi…..
/tno+DA= 2011.10.13 11:41:09
@Ezt a népet sajnáljam?:
Bazmeg te olyan hülye vagy mint a seggem!
A sajt savanyított (aludt-) vagy felfőzött tejből készül.
Baktériumkultúra vagy gombatenyészet beoltásával készül. Főleg baktériumtenyészet.
Ráadásul a (feltehetőleg 5000 évvel ezelőtt felfedezett) sajtkészítés első módja pont állati gyomorban erjesztett sajtok voltak...
Ettől ez a sajt lehet frenetikusan szar is, bár hozzáteszem, az ember ízlése nagyban függ attól, hogy gyerekkorában mit eszik, milyen ételekkel találkozik. Aki ott nő fel és különlegesebbnél különlegesebb sajtokat eszik, valószínűleg máshogy áll ehhez a különlegességhez.
Egyébként meg ne egyél sajtot. Több marad nekem. ;)
Subba Fanka: RIP Steve Jobs! 2011.10.07 13:11:00
Nem Fanka, nem az a tragikomikus, hogy egy Jobs által megálmodott (és kurva jó marketinggal az emberek - köztük akár egy magadfajta szellemi vezető- torkán lenyomott) 10dekás fisifosi papírgépről szidod Jobs-t, hanem az egész lényed!! :-DDe itt egy rövid számolás is, hogy…..
Tibor szombaton utazott a Wizzairrel, de csak ő, a csomagjait valahogy Budapesten felejtette a légitársaság. Azóta hiába próbálja visszaszerezni a poggyászt, senki nem tud semmit - segíteni meg nem igazán akarnak.Augusztus 27-én szombaton a 18:20 perces járattal utaztam Ferihegyről a…..
Subba Napi debil: Vivi vivi 2011.08.25 15:43:00
Németül, és angolul. ..
/tno+DA= 2011.08.25 15:57:47
Attila rutinos Malév-ügyfél, tudja, hogy mindig többször kell csekkolni a járat indulást, ha azzal a géppel akar menni, amivel előre eltervezte. Nem is szopathatja olyan könnyedén a légitársaság, bosszankodhat viszont eleget a "csúsztassuk a járatot, vagy inkább mégse?"…..
/tno+DA= 2011.08.25 12:25:39
@Dr Jozef Vengloš:
"Megjegyzem, a Finnair olyan 6000 forinttal kedvezőbb áron kínálja a jegyeket."
Ha kalandra vágysz feltétlen megéri.
Lufthansa a tuti. Eddig velük mindig célba jutott ember és csomag is egyszerre, időben!
/tno+DA= 2011.08.25 12:41:31
@Dr Jozef Vengloš:
Az olaszok ebben is mediterrán temperamentummal dolgoznak.
Késés? Mit nekik az. Csatlakozás? Majd megoldjuk! :)
Angolok, kicsit hányavetik, és ár/értékben nem megérős.
Finnek... kupleráááj!
Lufthansa meg gyó
Malév... nos eddig nem volt infóm róluk de ennyi.
Oroszokról amcsikról nem tudok semmit.
ami még jó az a lengyel Lot.
Wizzair meg, jó jó, de olcsó húsnak híg a leve. 2 órás útnál hosszabb távra nem kéne erőltetni. Azaz európán belül még nagyjából ok (angol vonalakon erősek), de máshová nem őket kell választani.
Ez nem a kibaszott Gyűrűk ura, hanem egy másik fantasy! - gondolhatta magában a Turánia.hu személyzete, amikor 2 és fél hónap után naiv ügyfél már hetente többször érdeklődött, készen lesznek-e az esküvő előtt a gyűrűik. Egy ideig nem vették észre, hogy már rég megjött…..
Valószínűleg csak unatkozott a biztonsági őr és nem egy 90-es évekbeli időutazó térítette el Ádámot a győri Sparból, amiért fejhallgató volt nála:Eléggé furcsa dolgot tapasztaltam a győri Interspar üzletben. A minap szerettem volna bemenni a barátnőmmel üdítőt vásárolni,…..
/tno+DA= 2011.07.12 15:10:45
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
FÜLhallgató és FEJhallgató két külön dolog.
Ha te az én FEJhallgatómat be tudod gyömöszölni a fürdőnadrágod zsebébe, egyrészt agyonverlek mert kurva drága volt, másrészt megtapsollak, mert ezt a majd fél kilós bucit bevarrni egy fél tenyérnyi helyre már bűvészet (vagy ismét agyonverlek ha baja lesz). :D
Naiv ügyfélnek nem sikerült emailt varázsolnia okostelefonjába, az Aréna Pláza T-Mobile butikjában sem bírta ezt neki senki megoldani, de még a hivatalos T-Pontban sem. A Homár emlékei szerint már a régi Nokia-telefonokban is lehetett IMAP-szerverrel szinkronizálni, bár tény, hogy…..
/tno+DA= 2011.07.12 10:09:18
Most őszintén.
Miért kell basztatni a poszt-tolót?
Ha nem értek a villanyszereléshez, villanyszerelőt hívok, nem?
Ha van befektetni kívánt pénzem, de nem értek sem a tőzsdéhez sem a lekötésekhez akkor joggal fordulhatok befektetési tanácsadóhoz, nem?
DE!
Akkor egy ki@szott kurv@ tetves telefonnal ugyanmár hadd forduljon a vásárló az ügyintézőhoz.
Ne mondja nekem senki, hogy annyira nagy kunszt lenne legalább 1 ügyintézőt kicsit képezni, meg kötelezni, hogy olvasson már munka közben a felmerülő üresjárati idejében pár szakújságot. Mert van a neten, és csak akarni kell, hogy felkészültek legyünk.

A poszt-toló felháborodása jogos.
És ha nincs egy felkészült unoka a közelben?
Miért kell törvényszerűnek lennie, hogy legyen mindenkinek egy hozzáértő ismerőse minden témában?
Nem törvényszerű.
Spec. informatikus vagyok és részemről már kurvára elegem van belőle, hogy a baráti körben engem talál meg mindenki a sz.gépével, meg laptopjával ha valami hiba adódik. De még akkor is ha garis a termék!!!
Ezért mások óránként X ezret kapnak.
Ezek után nem törvényszerű, hogy ha akad is hozzáértő annak kötelessége segíteni és problémát megoldani, ahogy a vevőnek sem kötelessége érteni hozzá hogy hogyan működik a telefon lelkivilága, ha egy beállított levelezőklienssel elboldogul.
És igenis a magyar kereskedők ilyen jellegű szolgáltatást miért nem biztosítanak?
Ugyanmár, ha valamit használni akarok a telefonomon de nem értek hozzá hogyan telepítsem fel (csak a használatához van elég eszem) akkor pl egy vásárlás utáni legalább egy első (egyszeri)ingyenes telepítésre/beállításra mint szolgáltatásra hadd tartsak már igényt, vagy legalább X pénzért biztosítsanak már egy hozzáértő kollégát aki helyettem megcsinálja. Mert EZ a szolgáltatás, a telefon eladása nem kunszt.