Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HondaXX

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék, így megy ez a világ más részein. Tolják a 124-es Mergát rendesen, izomból, senkinek a szeme sem rebben. Pedig tényleg, kilinccsel előre megy végig a kocsi, egy pillanatra sem engedik el a srácok. Azért egy pillanatra álljunk meg. Mennyi egy ilyen Merci menetkész súlya?…..
HondaXX 2014.09.19 21:48:09
@Szkotti: ...és még azt merik állítani,hogy a piramisokat idegenek építették...:)
CFMOTO V3 A világ legcsúnyább choppersport robogóját küldte át nekem Árpád, de szerintem nem is néz ki rosszul, csak elsőre nem értettem, hogy rádiós vagy vezetékes távirányító van-e hozzá. V5 A kínainak néha fura dolgokat gyártanak, és itt most nem csak a gagyira gondolok.…..
Nincs szerencséje Németh Balázsnak - két napig több Asparos versenyzővel együtt Valenciában tesztelt volna a Balatonring Team pilótája, de a szerdai tesztnap legvégén, az egyik kanyarban megcsúszott a motor hátulja, és Balázs lerepült a gépről. A bal kezét ütötte meg a…..
Néhány perccel ezelőtt kaptuk meg a Balatonring Team hivatalos közleményét, miszerint a távozott Talmácsi Gábor helyett Németh Balázs ül fel a csapat 250 köbcentis motorjára a gyorsaságimotoros-világbajnokság hétvégi Olasz Nagydíján. A 21 éves magyar tehetség szerda reggel…..