Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bojár Iván A.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Lehet, hogy kezdünk betegek lenni, de amikor kedves kommentelőnk, Szpal felhívta a figyelmünket az alábbi programra, összepakoltuk a maradék zoknikat, bezártuk a pavilont, és átugrottunk a Bérkocsis utcába: Az MSZP Józsefvárosi Szervezetének hírlevele Kedves Barátaink!…..
"A válság esélyt nyújt arra, hogy megérlelje a polgári középerők összefogását. A formális logika szabályai és a programok tartalma szerint az SZDSZ és az MDF többé nem beszélhetne el egymás mellett, és nézeteik meghirdetett közösségét politikai együttműködéssel…..
A nagy parlamenti pártok hogy úgy mondjam, szobatiszták, szalonképesek, és tisztességesek. Azért tart Budapest ott, ahol, mert a tisztességes fővárosi képviselők munkára fordítható idejét lefoglalják a vandál matrica ragasztgatók. Ha nem velük kéne foglalkozni, már egy nyugati…..
Bojár Iván A. 2009.05.25 22:32:12
A második elődöntő is atrtogat izgalmakat, és itt indul a tuti esélyes, a politikai populizmus bajnokai most kiélhetik magukat, na de nézzük a szavzzó ketrecet majd a jelöltek bemutatását.   Tehát a jelöltek rövid bemutatása kezdve a tuti esélyessel:"A Hagyó, Demszky,…..