Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gbalas

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hal a tortán a Super Tv2 celebfőzőcskés műsora, amiben leginkább b-listás, csatornaközeli sztárok főznek egymásnak, aztán lepontozzák egymás főztjét, a hét végére meg valaki nyer valamit. Ez hetente ismétlődik más és más hírességekkel, és mivel családbarát műsorról…..
gbalas 2013.03.28 21:04:53
Barna hajú lányok Carlye Denis 2013.03.03 07:34:00
..
gbalas 2013.03.03 21:35:32
@A nép fia: Kicsi a lany, nagy a csöcse. Ralog a laba fejere, Ha meg feldobja azt a valara, Ralog a seggelyukara!!
Timelord Százéves adóprés 2012.12.14 16:00:00
Pont száz éve, 1912-ben készült az alábbi karikatúra.  Tanulság? Új nincsen...
gbalas 2012.12.15 10:55:38
@NIL7: Ázsia felé, Keletre :)
Az autótolvajok között akad azért egy-két egészen pofátlan. Hiába van járőrszolgálat a Budapest XIII. kerületi Marina Parton.Volt lélekjelenlétük: nyilvános parkolóban, a szabad ég alatt szedték le a 3-as kombi BMW elejétés szabadították meg lámpáitól, valamint…..
Titokban biciklis számlálót helyezett el a BKK az Andrássy úton. A szerkezetet hírverés nélkül helyezték üzembe még július elején, viszont remek honlapot készítettek neki, így mikor a Kerékpárosklub révén hírt kaptunk róla, már negyedévnyi adatot böngészhettünk. Az…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
gbalas 2012.08.21 20:32:06
@Dr. Kovács Géza: B...d meg a karrieredet!!
Tessék, ezt mondtuk mi annak idején, teccettek volna a Motörheadet meghívni, akkor nem lettek volna sztárallűrök meg idegeskedés. A Bors infói szerint ugyanis a rapper olyan gyökér volt a színfalak mögött, mint amilyennek tippeltük jóelőre, ki sem ment a próbára, a produkció nem…..
Reckl Amál blogja Ő ilyen 2012.05.14 14:24:00
Ti hisztek Szabó Győzőnek? Én alig.Tegnap Hajdú Péternél - akiről nem először állapítom meg, ha nem a saját maga által kreált vacakban tapicskol, nem is rossz kérdező - Szabó Győző drogfüggőségéről mesélt. Szerencsére a színész már bő évtizede túl van a…..
2012 február 3-án hajnali 6 órakor bejelentették a MALÉV csődjét. Az alábbi felvételek a reptér 2A terminálján és a Lurdy-házban található ügyfélszolgálati irodában készültek a csőd napján. Egy közel 66 éves történet ért véget. Hogy folytatódik-e? A kormányzat…..
gbalas 2012.02.04 04:28:10
@roka: Soha nem az ország érdekeit nézik, csak a saját zsebükbe tömik a pénzt, nem vetted még észre...
Mindegy, hogy milyen néven fut a politikai hatalom!!
Vannak ám itten aspektusok még. A múltkor medwe megint nem a húslevesről írt – az marha rég volt, de én várom, hogy visszatérjen a műfajba – hanem sokkal rosszabb szájízt okozó dolgokról, az MLM rendszerről. Amit lehetne jól is csinálni, hogy egy mellékszállal…..
gbalas 2011.12.14 23:03:57
2011!!! A hír igaz! Internetes csalók verték át Csisztut 2011-10-05 Magyarország-Benin - Nemzetközi csalóbanda verte át Csisztu Zsuzsa (40) televíziós riportert. A bűnözők a Facebookon küldtek üzenetet a tévésnek, közölve: egy bizonyos Jorge Csisztu dollármilliomos…..
A két nappal ezelőtti poszt bevezetőjében nagyjából összefoglaltam, hogy mi a véleményem arról, amikor valaki annyira leszarja a saját környezetét, hogy az autó ablakán át is simán kidobálja a szemetét. Gábor ennek a tegnapelőtti írásnak a hatására küldte el a lent…..
IMF-tárgyalás, Simor fizetése, az MKB Bank megvásárlása - egyelőre nem alakulnak jól a dolgok. Heti szavazásaink. (Fotó: az IMF székháza, imf.org) A héten a magyar kormány tárgyalásokat folytatott az IMF és az Európai Bizottság delegációjával, kiállt a bankadó, illetve…..
Ki tudja, hogyan adóznak az ingatlanközvetítő cégek? Ha az ember ingatlanközvetítő cégen keresztül adja el lakását, hatalmas jutalékot fizet. A piacon 3,5-5% között mozognak a közvetítő jutalékok, ami összegszerűen például egy tízmillió forint fölött kicsivel…..
Nem hiszem, hogy nagyon csak a címben szereplő környékre volna jellemző az, amit Riska énekelt meg idegességében, ahol van kerékpáros is meg egyirányú utca is, ott előbb vagy utóbb összefut az ember olyan elvetemültekkel, mint a mai 2in1 történet kétkerekű szereplői. Komolyan…..
Belsőség Budai polgár rohadj meg 2010.05.05 09:05:44
  Szar önti el az agyamat, ha rá gondolok, kötélen lógva szeretném látni azokat, akik ezt így kihozták. Vélemények az azonos című írásunkról...
autózz! Ledudáltam egy rendőrt 2010.01.19 17:13:00
Kicsit kapkodós napom van, úgyhogy megkíméllek most titeket a kétezer karakteres bevezetőmtől, csak annyit írjatok meg, hogy szerintetek Sara helyesen járt-e el, amikor a lentiek megestek vele nemrégiben... II. kerületben a Törökvész úton haladtam „lefelé” az Eszter…..
gbalas 2010.01.19 20:59:07
Nekem is van ismerősöm, akinek az autójába sziréna van beépítve, ki tudja mi okból. Ákos sem először találta szembe magát azzal a jelenséggel, amikor valaki ilyet használva szeretett volna előbbre jutni a városi dugóban. Ha valakit elkapnak ilyennel, annak mekkora a büntetési…..
Nyithatok cukrászdát Bécsben? Nem, de a Soroksári úti kiskocsmámra kiírhatom, hogy Mariahilfer Str. 22. Feltétlenül jobban cseng, bár lehet hogy nehezebben találja meg a potenciális közönség. A májusban megnyílt G-Starral egy kicsit ugyan más a helyzet, mert attól, hogy a…..