Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EvelynW (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
EvelynW (törölt) 2009.09.08 11:22:24
@beleszolok: Ami pedig a leszbi dolgot illeti, ne keverjük má a dolgokat. Megint más két szép nő akik egymást kényeztetik, meg két szőrös medve akik mint az elefántok a cirkuszban, egymás farkát fogva mennek."

Igen, ez egy típikus kettős mérce. Egyébként szellemes az elefánt, csak a gond az, hogy általában ápoltabbak, mint a heterok. És sajnálom, mert nagyon sok jóképű, okos pali elveszik a nők számára...
Ezenfelül még a (valóságot nem fedő) elefántokhoz: mennyivel szebb is sörpocakos János és b. neje, takaros-faros Amálka...
w Látjátok, feleim 2009.07.13 14:45:00
  Az SZDSZ-nek kaput. A mérleg segge sem lehet már.   Az SZDSZ-ről előreláthatóan nem lesz többé szó. Volt már elég, itt a vége, fuss el véle. Kóka János köszöntése Libera nos! Blues Hiszterolib Szövetség a nemzetért Azt mondták, Gábor, hogy menj a picsába ..
EvelynW (törölt) 2009.07.13 21:33:25
@Keer: "Mert a kapitalizmus az öngondoskodásról, a minimális államról és a magántulajdon szentségéről szól, hogy nem kotorászhat se az állam, se senki kényszerítő erővel a zsebünkben, hogy aztán a munkánk gyümölcsét saját zsebbe áramoltassa."

Igazán nem értem, miért vagytok így felháborodva. Mindenki - az SzDSz is - az öngondoskodás fontosságát hangsúlyozta ki. Ők ezzel a szisztémával gondoskodtak magukról, és miután jó mélyre beásták magukat egyes helyekre, még fognak is.
Engem csak az zavart, hogy Mari néninek és Pista bácsinak mondták az öngondoskodást, akinek elprivatizálták a feje felöl azt, ami miatt nem tudott félretenni, hiszen azért kapott kevesebb fizetést, mert az oktatás, az egészségügy, a nyugdíj mind alanyi jogon és élete végéig...
Gondolom, azért a saját szüleiknek - akik Mari néni korúak -, nem ezt ajánlgatják, persze nincs kizárva, hogy otthon kezdték kipróbálni a gyakorlatban.
w Szabadság! 2009.06.15 01:00:00
Innentől számítva két hétig. Tehát június 29-én újult erővel, a szokott irányban, a szebb jövőért. Addig viszont lehetőleg ide se bagózok, és ezt ajánlom mindenkinek. Több dolgok vannak földön s egen, mint online. Egyelőre...
EvelynW (törölt) 2009.07.04 23:42:31
@Keer: Köszi a linket. Jók a hozzászólások télleg. Elgondolkodtatóak.

Remélem jól telt a szabadságod Árpád, én sajnos majd' egy hónapja olvasni se voltam, de nem szabadság, hanem az ellenkezője miatt. Be voltam zárva a munka hét tornyába.
w A kocka el van vetve 2009.06.04 00:45:00
Seres Mária ötszázezer aláírást szedett össze a képviselői költségtérítésről szóló népszavazáshoz. Az azért már koppan, amikor az asztalra csapják: ennyit a szociális népszavazásnak se kalapoztak, pedig az aztán... szociális volt. Még súlyosabban koppan attól, hogy nem…..
EvelynW (törölt) 2009.06.05 15:30:16
@dzsek szperó: "hogy Gyurcsány esetleg a szocdem. pártot venné át. Nem lenne hülyeség."
Melyiket?
a „történelmi” Szociáldemokrata Párt vagy a Magyarországi Szociáldemokrata Párt vezetését?
IMHO egyiket se tegye. Már a Kapolyi is egy vicc, hogy nagytőkés a szocdemek atyja, de a Gyurcsányból hiányzik az a hozzáállás, ami mondjuk egy Mónus Illésben megvolt, viszont az is hiányzik, ami jobb napjaiban - a háború előtt - Marosán Györgyben is benne volt. (Holott ő egy elég borzalmas figura volt - szerintem, de baromi jól tudott hordószónokolni.)
Ha lenne egy igazi szocdem párt, mondjuk egy mini Willy Brandttal vagy Olof Palméval, biztos rájuk szavaznék.
(Így meg csak ötletelek, hogy a Semjén Zsoltot válasszam-e vagy a Kövér Lászlót. :> )
EvelynW (törölt) 2009.06.05 18:39:50
@Kristl: "Szerintem kellenének állampolgári ismeretek is. Amíg valaki nem tudja miről beszélünk,..."

Te se nagyon tudod, mert az általad említett már elég régóta benne van az ált.isk. és középisk. tantervében, meg tanítják is.
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
EvelynW (törölt) 2009.06.03 17:49:21
@Paszternak: köszi az ajánlót.

"európai ország kisebbségeként pedig minden létező integrálási kísérletet csípőből az iszlám elleni támadásnak értékel."
Az iszlám szó helyébe tessék mást tenni, hazai vizeken.
(Érdekes, ez a távoli Mo. valamiért nagyon nyugtalanítja ma az USA Kongresszusi hallgatózóit. Törödnének inkább a saját szancsóikkal.)
EvelynW (törölt) 2009.06.03 18:03:37
@Tóta W. Árpád: "május elsejéről írtam május elsejére, az sokkal jobban idegesít!"

Miért, mert akkor van munkás Szent József ünnepe?
:)
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
EvelynW (törölt) 2009.05.29 22:13:37
@Letícia: "De mivel realista vagyok, sokat ez előző kérdésemen nem is líráznék, mert nem ez a kérdés igazából, hogy mi volt. Hanem: mi lehetne ha végre gondolkodnánk, és nem személyes piszlicsáré dolgainkat dörgölnénk a mások orra alá, hogy de akkor nekem van igazam!És? Az a lényeg kinek van igaza?"

Ha Te nem lírázol, majd én. Bár részben megtetted, mikor a kegyelemről írtál, hozzáteszem a magamét. Volt vala egy jó együttes, a Prognózis, ők énekelték: "Kinek van igaza? Aki a másikat meghallgatja, annak van igaza."

És hogy elhajózzak zúzósabb vizekre: 2002-ben (is) sokat jártam a Várba, így, akarva-akaratlanul is részvevője voltam a felvonulásoknak. Nyár közepén osztogattak kis apró nyomtatványokat, rajta egy fényképpel és egy felírattal: "Az én miniszterelnököm OV." Van olyan ismerősöm, aki azóta is ereklyeként őrzi.
Mikor azt az ormótlan W. Busht megválasztották először, és Floridában úgy kellett számolni a cédulákat, mint a lyukkártyás feldolgozás előtt, érdekes volt, hogy a sikamlós választás után minden politikai ellenfele ennek ellenére - eleinte - egy emberként mögé állt, hogy "ő a mi elnökünk".

(Egyébként egyetértünk: de jó fej volt pl. a Pokorni...)