Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tunguska

0 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen az, amikor egy elit privátbanki ügyfél az RTL Klubról és az újságokból értesül arról, hogy épp bukott 70-100 milliót, mert épp valami válságféle van a világban. A meg nem nevezett bankjának lehet, hogy már egy telefonhívásra sem futotta, vagy a tanácsadója egyszerűen…..
Tunguska 2008.10.09 11:42:10
A hagyma az egyik legolcsóbb alapélelmiszer. És eddig még nem hallottam róla, hogy bármely kutatás is egészségtelennek nyilvánította volna. Vettem is most a Tesco akcióján egy kétkilós zacskóval 129 Ft-ért. Kétségtelen, hogy kellemetlen szaga van, de úgy vettem észre, hogy a…..
Hirtelen ötlettől vezérelve az autómentes nap alkalmából tettünk egy kis kitérőt a fehér ház és a Parlament bicikliparkolóihoz, de már a kormányőrök is nevetve fogadták kérdésünket: többen jöttek-e ma biciklivel dolgozni, mint általában. A képviselői irodaháznál…..
Bio kakaós csigával, almával és ásványvízzel várja a zöldtárca a Batthyány téren, a Duna-parti kerékpárút mellett a munkába biciklizőket hétfőn reggel, írta közleményében a KvVM. Szabó Imre környezetvédelmi miniszter itt hirdeti meg a Bringázz a munkába! Hadd lássa a…..
Tunguska 2008.09.11 21:46:52
Srácok, nem kertelek, ezen fel fogja magát húzni pár ember...de nagyon. De tényleg olyan bögreösszeroppantósan. Szóval az a szitu, hogy Veress Jenő a Népszava online munkatársa megtalálta a neonácikat, gárdistákat és a budakeszin felállított táborukat. Nem is tudom, hogy írjam…..
Subba Erők a fővárosban 2008.09.09 10:30:00
Zenés-harcművészes megszállás alatt van a város, valamire készülnek! A ninja állítólag a Zöld Pardonban riogat, a szamurájt pedig a Gödörnél láttak. Mi lesz ha valahol a város közepén összetalálkoznak?!   ..
Tavaly a Balatonnal, idén pedig a Mátrával búcsúztattuk a nyarat. Majd 300 km, több mint egy nap alvás nélküli tekerés, a közepén hazánk legmagasabb hegyével...izgalmasnak ígérkezett.Augusztus utolsó szombatján, hajnali 5 órakor gyülekezik a négy eszelős bringásból álló…..
Tunguska 2008.09.04 15:00:40
A Homár hármasával dobálja ki a lenti sztoriban szereplő sorsjegyeket, mert egyrészt utál sorbaállni, másrészt nem hisz a szerencsében. Zoltán viszont 2 órát állt ott és mire sorra került volna, bezárták a széfet és mindenki szép csendben hazament. Kicsit hiányoljuk a…..
Hány nőt érdemes hazavágni a szerelemért? Tényleg nem a vastag a divat manapság? Mit jelent a hétvége 7 nélkül? Kávét? Rendhagyó poszttal jelentkezünk itt a nyár végén, mert szeptember 1-től végre visszaállunk a rendes megszokott szakítós ritmusba, jön a napi két poszt,…..
Egy kultikus figura aki ZSben tett kirándulásai miatt érdemel meg egy posztot. Michael kemény arc, úgy néz ki mint aki kb. 10 éve nem aludt volna és mintha permanens másnaposság állapotában lenne. Napszemüvegét szerintem még tinikorában ragaszthatták rá gonosz osztálytársai mivel…..
Tunguska 2008.08.27 00:53:35
Indexfórumon találta a Homár ezt a zseniális surmóságot, amivel a T-Mobile kizárólag übertrendi ügyfeleinek kedveskedik, nehogy egy másodpercre is elfelejtsék a multitouch érintőképernyő csillogásától, hogy azért még Magyarországon vannak:Tegnap óta én is iPhone tulajdonos…..
Tunguska 2008.08.26 00:15:16
Két, egy másik hírportálról átvett történet. Olvasói tapasztalatok a szcientológusok zaklatásairól + egy kis adalék + egy másik történet 2008-06-01. 16:04 Nekem nemrégen sikerült megszabadulni e "jótét lelkektől". A volt munkahelyemen a cégtulajdonos igencsak…..
Itt-ott felmerült már, hogy lennének önkéntesek egyes fordításokra és feliratozásokra. Itt összefoglalom, hogy miket lenne fontos megcsinálni szerintem.   Fordítás Ami szerintem nagyot ütne és jó lenne, ha meglenne magyarul, az Jeff Hawkins Counterfeit Dreams (Hamis álmok) c.…..
Tunguska 2008.08.04 23:20:05
www.indavideo.hu/video/Jason_Beghe_-_1_resz_A_kezdetek

Ha fordítási gond van, irjatok ide:

anon.mokus@gmail.com és felteszem javítva.

és, persze jöhetnek a következő részek is...

Tunguska 2008.08.17 00:01:30
Anonymous bemutatja L. Ron Hubbard titokzatos élete - magyar felirattal -   Eredeti változat: Channel Four, 1997. november 19. A magyar változatot készítette: Tunguska Productions L. Ron Hubbard titokzatos élete from Anonymous Hungaricus on Vimeo.  Szereplők: Hana Eltringham…..
Elkészült a Jason Beghe-interjú első része magyar felirattal. Az interjú összesen 2 óra, nyolc részben fogjuk megcsinálni. Pár dolog: Jason Beghe (1960. márc. 12.) egy amerikai film- és TV-színész. 1994-ben lett szcientológus, eljutott az OT V-ös szellemi szintre (viszonylag…..
 Kedves olvasónkkal, "Horthy-fasisztá"-val teljesen egyetértve ajánljuk mindenki figyelmébe Demszky Gábor zebrafestős sajtótájékoztatóját. Ha 220 zebra átfestése 200 millióba kerül, mennyi lehet egy zebra ára? Vigyázat, feloldandó ellentmondás!  ..
Subba A hét képe: Roli 2008.07.28 09:23:00
Ez az aranyos kis plakát most esett be a levelesládánkba. Rolit, a kacsát ELTULAJDONÍTOTTÁK otthonról! Gazdái és hátrahagyott kacsatársai nagyon hiányolják. Reméljük már kiribanckodta magát és hamarosan hazatér magától is, de tudjátok milyen az amikor valaki beleszagol a…..
Tunguska 2008.07.28 09:54:58
Ez jött az egyház pszichóvadászaitól:   Kedves Barátunk! Bizonyára értesültél róla, hogy néhány nappal ezelőtt elfogták a hírhedt háborús bűnöst, az eredetileg pszichiáter Radovan Karadzsicsot. Mivel a téma nem kismértékben kapcsolódik a CCHR munkájához, kiadtunk…..
Előszó: nem vagyok se közgazdász, MBA-t sem végeztem. Az itt leírtak saját tapasztalataimat és megfigyeléseimet tükrözik, teljesen szakmai elemzéssel nem tudok szolgálni sajnos. Hubbard sok más tévképzetén kívül azt is hitte magáról, hogy a szervezés területén is zseni.…..
Tunguska 2008.07.25 00:39:32
Tunguska 2008.07.25 08:20:30
Tunguska 2008.07.25 18:01:57
Csaba a győri szürkületi zónában találta ezt a kiváló gumicokroid terméket, amiről csak sejteni lehet, hogy a környéken kotyvasztják, de hogy miből van, azt az ÁNTSZ se tudja:Én is találtam egy kis érdekességet. Ami mellesleg nagyon bosszant is. Egy gumicukorféleségről van szó…..
Tunguska 2008.07.25 14:31:59
2
  Anonymous Hírszerző Szolgálat (AIS) jelenti:   LULZ-ENGEDÉLY   A szcientológus titkosszolgálat leleplezése   Ügynökök: Mi az AIS-nél szupertitkos információk birtokába jutottunk egy rendkívül fontos dologgal kapcsolatban. Úgy látszik, hogy egy titkos…..
Subba Kocsma-sztriptíz 2008.07.24 09:37:00
A Hajdú Online-t jó ideje figyelemmel kísérjük már, mindig akad rajta valami vicces. Ezúttal egyszeri Tóniról számolnak be, aki beitalozott és borzasztó zenére járja. Persze nem csak ennyiről van szó, mert a rohadt ital rávette Tónit, hogy szabaduljon meg a ruháitól is és úgy…..
Íme, itt a friss email-termés. Vastag betűvel az én kommentjeim, a többi mind az egyház által írt szöveg.   1. Ron, a természettudományok doktora, a született asztrofizikus stb. Feladó: PR osztály Dátum: 2008. 07. 07. Tárgy: Ha tudnád, hogy mik ezek ezek a titkok...  …..