Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silverfish

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Aranyélet második évadára az HBO étvágya és a nézők elvárása is megnőtt. A kábeltévé az első etap sikerét látva emelni akart a téten, és amellett, hogy továbbra olyan sorozatot szerettek volna letenni az asztalra, ami megállja a helyét az abszolút összehasonlításban is, rá akartak tenni egy…..
silverfish 2016.12.09 14:14:14
@silverfish: Magyarországon senki és semmiért nem kockáztatja életét. Sem pénzért, sem magasztosabb célokért. Pl. Hazáért. Ez a magyar rögvalóság. Simlisség, alamuszi, cinkelt kártyás, hamisító -, nyugdíjas-lehúzó ravaszkodások, bugázások, sikkasztások, sőt védtelen nők, gyermekek elleni erőszakos bűncselekmények...Na, az igen! A magyar bűnöző jellemzően nem viszi bőrét vásárra.
Tudjuk le az elején: az idei műsor sztájlisztja nagyon jó haverja a producereknek, és láthatóan vakon bíznak benne, ami dicséretes, meg minden, de nem szó szerint vakon kellene, mert akkor a Tóth Gabi fejére applikált madárfészek, és Puskás Péter teljes hacukája tuti nem kerül műsorba. Vagy csak…..
Hangulatban és a karaktereket illetően nagyon ott van az Aranyélet, Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter és Anger Zsolt tényleg brillíroznak a szerepükben, amiket sikerült úgy megalkotni, hogy érzékeny húrokat pendítsenek meg a magyar néplélekben. Ez viszont csak egy bizonyos pontig elég, az első évadban…..
silverfish 2016.11.08 18:16:56
@jotekony koc: igazad van. Ez az igazi bökkenő. Nem követi a klasszikus zsánert e vonatkozásban sem, totálisan elvtelen, amorális. Ebben kicsit "True detective season 2" -epigon. Nincs fekete, nincs fehér, csak valami definiálhatatlan szutykos szürke. Kivel azonosuljunk, mi bamba nézők? Kit szeressünk? Itt mindenki moral insanity, ráadásul hülye, "életszerűtlenül" támolyog a nagy műmagyar ködben? A filigrán kislány pedig, minden felvezetés és előzmény nélkül fejest ugrik egy full contact adok-kapok orálba, egy regenerálódásra, ótvaros sebeit kezelni hazajövő leharcolt prostituálttal, majd forró szerelembe esik? Lehetséges ez? Vagy ennek a transgender-fluid motívumnak erőltetése, csupán a magyarhoni filmkészítők görcsös megfelelési-, igazodási-, trendkövetési kényszerének nevetséges szimptómája? Provinciális, nyögvenyelős és kisszerű.
silverfish 2016.11.08 18:23:34
@szociál: komolyan? Biztos nagyon benne vagy a dolgok legsűrűjében és első kézből, saját bőröd tapasztalatai alapján gyűjtöd..., majd adod át, terjeszted az "információkat".
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Na, lássuk csak mi is történt eddig: A Tények igyekezett egy tendenciózusan megvágott riportban hazugnak beállítani Juhász Pétert, majd amikor a politikus kitette a Facebookra az egész beszélgetést, amiből kiderül, hogy amit mondott, az nem úgy hangzott el, ahogy, na akkor ahelyett, hogy elnézést…..
Sokféle kiegészítő áll manapság rendelkezésünkre. Az ékszerboltokban külön részlegek találhatóak a férfiak számára, így van miből választani ezen a területen.   Mik is tartoznak a kiegészítők közé? Övek, karláncok, nyakláncok, karkötők, nyakkendők,…..