Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fishbone973

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy rajongója vagyok a jó minőségű libamájnak. Karácsonykor mindig kisebb a lelkiismeret furdalásom, amikor megveszem ezt az igen drága alapanyagot. Ezt a lelkiismeret furdalást ilyenkor minden évben félreteszem, és elkészítem a szalvétában sült/főtt/párolt libamájat (au…..
Natsumi Hayashi japán fotóművésznő Tokióban él két macskájával. Hobbija, hogy olyan portrékat készít saját magáról, amelyeken a földtől elrugaszkodva, könnyedén lebeg az amúgy egyszerű és kevésbé izgalmas élethelyzetekben. Az önmagát és projektjét Yowayowa-nak (magyarul…..
Igényes délutánt minden fogyasztónak, ritkán kapunk olyan higgadtan és jól megformált élménybeszámolót, mint amilyet az "A kukacos vendég, és hét társa" nevű csoportos entitás küldött nekünk. Olvasóink az őszi szünetet a szegedi Forrás Hotelben töltötték,…..
fishbone973 2010.11.10 01:17:02
@hagyma:
ezért kell azonosítanod magad előre.
fishbone973 2010.11.10 01:19:50
@Cloroform: ha átlagos lenne, talán nem írnának róla itt..
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
Érdekes kiállításon voltam a minap. Szándékosan nem néztem utána annak, hogy mit lehet megnézni az Ernstben, mert olyan jó kampányt csináltak a kiállításnak, hogy az már téma nélkül elvitte a hátán az egész eseményt. Elmondom, miről van szó: az első emeleten található…..
Mikor látnak végre hozzá a Sin City folytatásához? Az első felvonást 2005-ben mutatták be, az eltelt 5 év alatt a színészek, Robert Rodriguez és Frank Miller is mást mondott a forgatás kezdetével kapcsolatban. Miller 2008-ban bizton állította, hogy 2009 áprilisában elkezdődhetnek…..
fishbone973 2010.10.11 18:54:05
@A nép fia:
az első rész a Yellow bastard, a Hard goodbye és a Big fat kill c. könyvekből készült.
A tradicionális és törvényen kívüli motorosklubokról kevés fotót találunk. Bill Ray képei máig szekrényben porosodtak: az 1965-ben készült sorozat nem jelenhetett meg a megrendelő Life magazinban, csak egy-egy kép volt ismert. Az amerikai fotóriporter egy hónapot töltött…..
Vagy éppen nem akarta észrevenni, hogy mit csinált, hátha nem írta fel senki a rendszámát. Utóbbiban viszont nincs szerencséje, enakivagyok még bő két hete feljegyezte, remélhetőleg nem marad ennyiben az ügy. Az biztos, hogy ha engem akarna beradálni egy ilyen monstrum, akkor…..
Ki az a Rónai Sándor? Nem, senki? Hát nincs köztetek egy Romsics-Ablonczy-Ungváry, aki kapásból rávágná? Hát izé, kicsit kínos, de államfőnk volt: Építőmunkásként kapcsolódott be a szakszervezeti mozgalomba és az SZDP tagja lett. A Tanácsköztársaság idején a miskolci…..
Alamásajelentése: kétszínű, sunyi, rosszindulatú, gonosznévnap: máj. 22...
Vidám amerikai Homár-hírek reggelire, epigonunkról, a Consumeristről:Beperelte a United légitársaságot a nő, akit négy órán át hagytak aludni a gépen leszállás után. Külön klassz a sztoriban, hogy mindez egy egészen rövid, egy órás repülés után történt, a washingtoni…..
Bigyóblog Az első iPad kritikák 2010.04.01 09:47:00
Tucatnyi újságban jelentek meg ma kritikák, tesztek az iPadről. A legtalálóbban a New York Times kritikusa, David Pogue fogalmazta meg az iPad körüli felhajtást, sokéves pályafutása alatt még soha nem találkozott olyan temékkel, mely ennyire megosztotta volna a felhasználókat. Pogue…..
Kaszinóban nyitunk, örömködnek és játszanak a népek. Párhuzamosan látunk egy szőke, kissé megfáradt felszolgálót, amint hajnalban kinyitja a kávézót. A kaszinóban egy öregúr fülébe susog a szőke és zsetont kap, a felszolgálónknak pár penny jut borravalóul. Nagyot…..
fishbone973 2010.03.29 07:50:15
Tele van a tököm azzal, hogy az iPhone (3G, nem a 3Gs) egy-egy hívás után eldobja a hálót, és mindegy milyen sw-frissítést hajtok végre rajta, akkor is ezt csinálja. Tele van a tököm azzal is, hogy ha egyszer hozzáláncolom a kibaszott telefont egy számítógéphez, akkor egy…..
Elkártyáztam a gyönge szívem, idézhetnénk Hell Istvánt és sok részeg bölcsészegyetemistát, mert a múltkori pókerparti után nagy romantikus nyálcsöppek fognak most potyogni. Esernyő kinyit, múltba utazik, pontosan négy héttel a kitekintések előttre, egy ct lelet elé. Bryce és…..
fishbone973 2010.03.13 22:41:32
@B.Erika:
off
magyarul, 2500 netről.

on
de ne vedd meg, amíg nincs vége, mert a megoldással kezdődik. az első jelenet az a q#&@ megoldás!
--== ismétlem, senki ne olvassa el a könyvet, az első jelenet a titok ==--
most nézem, sokkal jobb, mint leírva itt fent, bocs.
fishbone973 2010.03.18 07:22:34
@fishbone973:
mármint a könyv a részecskeütköztető kisérlettel kezdődik, történetesen a svájci CERNben, ott van Simcoe is, és kb 50 évvel álmodja előre magát.
szóval már az elején egész más. és persze már sejtem, hogy _csak_ az ütköztetés nem járt volna ezzel.
valaki valami izével biztos beleizélt az izéjükbe.
szerintem
A székek királya, a királyok széke. Ez a Thonet szék. Gyártója, a több mint 190 éves múltra visszatekinthető német Thonet most, egy évszázados profiljától merőben eltérő területen jelentkezik izgalmasan új innovációjával. A 2010. március 4-én megnyitott 80. genfi autószalonon fog debütálni az a…..
fishbone973 2010.03.06 07:32:50
@manzárd café:
csak szerényen jegyezném meg, te most nem kioktattad?
Az "Este jó"-t talán ismeri mindenki, aki volt gyerek, a gumimacikat meg szintén, ráadásul kaptak már szerepet a blogon is, igaz, nem mostanában. Mutattunk belőlük egy kristálycsillár-utánzatot és asztali lámpát is, utóbbit a Jellio kínálatából.Most is a Jellio oldalán…..
fishbone973 2010.03.05 20:06:52
fishbone973 2010.03.05 20:08:34
@Könyvelő Mo:
tényleg, ezek ha petét raknak bele?
Amit Viktória írt, az már erősen abszurd kategória, ráadásul ha nem dobtam volna be ezt a pólónyerhetőséget, mindannyian lemaradtunk volna erről a remek kis sztoriról! Már-már gyanúsan mesébe illő, egyszerre sírós és nevetős, de ha belegondolok, hogy nekem is volt már olyan,…..
fishbone973 2010.03.02 08:43:27
Nem túl barátságos a stílus, semmi kérjük hogy, egyszerűen tilos. De hát a nyelv mégis egy rendszer, és van némi logikája is, ezért van benne annyi különböző szófaj, például határozók, alany, állítmány. Vegyük csak az első mondatnak látszó dolgot: Tilos dohányozni és…..
fishbone973 2010.02.26 00:45:01
kicsit OFF

@Thresher:
"a stop tábla csak egy fehér csík egy piros táblán"
vagy inkább nyolcszögletű és rá is van írva: STOP
szerintem mostanában ne vezess járművet. köszi.

ON

@BKV figyelö.hu:
ez feltevés? én még nem hallottam, hogy ilyen, vagy erre utaló esemény bekövetkezett volna. Balesetveszélyes akkor, ha eléesel, és nem lesz elég helye megállni..

és igen, egy kérem jól esett volna. a londoni májdagep nem tilt, csak figyelmeztet, kb a "vigyázzanak értékeikre" hasonló fajsúlyú, amit simán lenyelek kérem nélkül is.
Belsőség A legtaxibb érzés 2010.01.08 09:55:00
A rendes forgalmival, valamint a hivatalosan lefordíttatott Euro 3-as átalakítási engedéllyel Tamás berobogott a Mozaikba, hogy elkezdje görgetni a behozatal úthengerét. Nézik a szakértők a papírokat – hát ezen sehol nem szerepel, hogy Euro 3-as. Dehogynem, ott áll rajta, hogy…..
Az idei év egyik slágertémája minden bizonnyal a 3D-tévézés lesz, hiszen a tévéipar másban újítani nem nagyon tud (gondoljuk naivan), az már nem elég, hogy két méter széles LCD-TV-t jelentünk be, a technológia a tavalyi LED-képernyőkkel beállni látszik, kell valami újdonság.…..
fishbone973 2010.01.06 21:44:38
azannya b@zzeg, a muksó vállán, legalább 30 kilo az a sz@r!
  Ja, Filmklubb, mert a Hülyevagy Klubb szerves leágazása, de erről máshol és máskor, most inkább magáról a rendezvényről, ami a negyedik, de ezen blog beindulása óta az első, úgyhogy premier, pezsgő, tűzijáték, mámor, mozi.       A Szabad az Á nevű…..