Regisztráció Blogot indítok
Adatok
játccótér

0 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
A KAPÁLÁS ELHOZNÁ A VILÁGBÉKÉT "A múltkor Egerben mama kérdezte, hogy épp mivel foglalatoskodom, én pedig mondtam neki, hogy olyan nőkről írok, akik borzasztóan kritikusak saját magukkal szemben és kiakadnak azon, hogy vastagabb a karjuk, vagy narancsbőrös a fenekük. Mama megvetően legyintett,…..
almaleves A Megváltó 2016.05.13 01:06:21
Megérkezett. Gyakran járt ide, mert itt senki nem zavarta. Napsütés és enyhe szellő simogatta az arcát, sehol egy felhő. Ezt kedvező jelnek gondolta.   Elővette a mobilját ellenőrizte a töltöttséget - még jó félig volt az akkuja - aztán lenémította. Néhány gally és kő segítségével rögtönzött…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Szokták mondani, hogy a pénz nem boldogít. Lehet ez ellen, és mellette is érvelni, de egy biztos: Addig kell félretenni pénzt, amíg van. Persze az óriási pénz elveszi az emberek agyát, és záros időn belül olyan adósságcsapdába kerülnek, amelyre sose gondoltak volna. Nem kivétel ez alól az…..
Mintha valami sorozatot néznék. Régóta. A forgatókönyvíró ennyi idő után nem talál újabb fordulatos eseményeket, konfliktusokat, megismétli hát a már látottakat újonnan érkezett szereplőkkel. Egyszer működött, hát biztos lesz élvezeti értéke most is. Ilyen érzésem volt tegnap. A régi történet, régi…..
játccótér 2016.03.16 23:35:46
@xclusiv: Ja, nem Varga Misin és Lázár Janin múlik a döntés, kedves Igazgató Úr, hanem OV-n. Kézivezérléssel megy itt minden.

Hamarosan Puklinak kell bocsánatot kérni OV-tól, hogy lebecsülte a döntési kompetenciákat.
játccótér 2016.03.17 10:37:48
@xclusiv: hol van fidesz propaganda? Az írásaimban?
játccótér 2016.03.18 11:19:08
@xclusiv: ja, mert ha DK-s vagyok, vagy Jobbikos, már imádnom kellene és nem mondhatnék róla kritikát?

Te ennyire szeretsz valakinek a gyomrába lenni? Alulról, és barna a nyelved, mint egy fidesznyiknyek?
Mitől más ez Pukli, mint Orbán? Mert szőke és kék a szeme, magas és buziszemüveget hord? Levegőbe beszél ez is, és puffogtat. Kíváncsi lennék, ki pénzeli...És nem Sorosra gondoltam, annak nincs érdeke Orbánt buktatni.

Maradjuk abban, Te meg hülye vagy, ha én ezért, mert van véleményem, és más, mint a tied: fideszes.
Kezdem a lényeggel: a Duna TV Oscar-közvetítése, pontosabban az, ahogy a stúdióban megbeszélte a három műsorvezető azt, ami történt, ami várható, és úgy általában, hogy mi zajlik, az rendben volt. Lehet, hogy azért mondom, mert eredeti nyelven néztem, úgyhogy nem tudom milyen volt a szinkrontolmács…..
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Kökény-Szalai Vivien kinevezése után új pletykák kaptak szárnyra a Tv2-hez igazoló új szakemberekről...
játccótér 2016.02.11 11:46:51
A tegnapi nap a magyar médiatörténet egyik legviccesebb óráit hozta, hiszen délután háromkor még úgy tudtuk, hogy a TV2 tulajdonosa Andy Vajna, akiről az elmúlt két napban minden újság azt írta, hogy Orbánnak vette meg a tévét, bejelentette, hogy az új rezsimet Dirk Gerkens, az…..
játccótér 2015.10.16 14:25:55
@neduddki21: ja, de az eladó, aki eladta, akinél az opciós jogával élt, az állítólag tudott róla...Illetve kellett volna tudni. Vagy nem?
játccótér 2015.10.16 16:38:23
@neduddki21: ha simicska ki tudta rúgni őket, akkor mit mulatott este simon vajnával? Lesz még itt ne mulass....valamelyik nagyon hazudik. Vagy az összes....
játccótér 2015.10.16 20:33:26
@Online Távmunkás: Igazad van, az ügyvédi kamara Réti László dr. alatt (miatt? ) érdekesen alakult: index.hu/belfold/2015/10/02/budapesti_ugyvedi_kamara_keszenleti_rendorseg_hutlen_kezeles_nyomozas/ @Babette anyó húsdarálója: a kamara szintén fel van osztva csapatokra, úgyhogy de higgy a mesékben, itt nem jó meg a rossz küzd, hanem a világ újrafelosztása folyik mocskosul, mint eddig.
Hoppá, az Észbontókban is látható lesz Pumped Gabó, az ember, aki megtestesít mindent, ami miatt csak félve merünk abba belegondolni, hogy ez ő generációja is felnő egyszer. Az Indexvideó csinált belőle sztárt egycsapásra, de ügyesen él a semmiből jött hírnévvel: szerepelt a…..
Tegnap jelent meg a Mandiner digitális felületén egy nagyon érdekes esszé. Két fiatal szerző ismeri el a Saul fia című film esztétikai értékeit, egyszersmind azonban kétségbe is vonja a történet valóságalapját. Szilágyi B. András és Szerencsés Márton Dániel szerint „A film…..
Nagyobbat szívhat a Fidesz a devizahiteles balhéval, mint a stadionépítéssel, kitiltási botránnyal, vasárnapi boltbezárással és mindenféle szarsággal együtt. Az egész sztori összességében annyira nevetséges és abszurd, hogy kitalálni sem lehetne jobbat. Behergelték a népet,…..
Gyurcsány Ferenc egy olyan futballistához hasonlít, aki a kupadöntő utolsó 10 percében a 16-oson belül szándékosan felrúgja saját csapattársát. Egy ilyen tettnek egyrészt nincs értelme, másrészt csak árt vele, ahogyan azt Szigetvári Viktor Együtt-elnök oly találóan meg is…..
Nagy bajban van az Orbán-kormány. Volt már máskor is, de ez most más. Nem fog belebukni, most biztosan nem. De nem is ez a tét: ha nem veszi észre az útelágazódást, vagy csak rossz utat választ, később már másnak, egyértelmű fordulópontnak fogjuk látni mindazt, ami most, ezekben…..
A fél magyar internet azon pörög, milyen vicces bulifotót rakott ki az Insatgramra Vajna Tímea, a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos-kaszinókirály, Andrew G. Vajna ifjú felesége: fotó: timeavajna / Instagram Az épp Szardínia szigetén nyaralgató…..
A csatorna közleménye szerint az RTL éveken át meghatározó arcaként ismert műsorvezető ősszel kap egy műsort, nem nehéz megtippelni, hogy a Rising Star című új tehetségkutatót - ezek szerint a műsor készítői nem akarták a Liptai-Tilla kettősre vagy kipróbálatlan arcokra…..
játccótér 2014.07.08 21:40:25
@fran7: miért furák? Nekem az a fura, hogy nem kötötték ki a szerződésében, hogy a konkurenciához nem szegődhet el vagy 2 évig! Remélem jól leveszi az RTK-klub őket. De persze Nóriéknak az ügyvédeik is hiénák lehetnek.
játccótér 2014.07.08 22:00:05
@fran7: amíg jól fizetnek, a munkavállalónak nincs baja a szerződéssel...:)
játccótér 2014.07.09 09:32:30
@johnnylightning: háttérmunkások mesélték, hogy nagyon hisztis, és amikor még Rubint Kristóffal volt, mint szerkesztő, nagyon kíméletlen volt másokkal. Medveczky Ilona is mesélt róla, mondjuk abban a sztoriban nem hittem el, hogy Nóri volt a hisztisebb.
Vastagbőr Szolgálati közlemény 2014.05.05 11:01:00
Kedves olvasók!Rövidre fogjuk: 7,5 év blog.hu-n eltöltött idő után elköltöztünk. Mint azt már sokan tudjátok, eddig is szorosan együttműködtünk az Átlátszóval, írtunk nekik cikkeket, írtunk posztokat az Átlátszó blogra, elég jól pörgettük a Ki mit tudot is, ezért amikor…..
7. Ne fényképezzünk félmeztelenül a tükörbe! Kicsibe se! Férfiak se! Erről már nem is tudom hányszor volt szó az urbin az elmúlt hat évben, de csak nem fogadják meg a jó tanácsot. (Kösz Geri!)   6. És másnak se hagyjuk, hogy ezt tegye velünk! Még akkor se, ha egy…..
játccótér 2014.05.02 22:42:43
Nem áll jól a Mentalista szénája: a vasárnapi halálnapon nem teljesít kiemelkedően, a legutóbbi epizód csak 1,2-t hozott 18-49-ben, ami elág csalódást keltő, és ugyan a The Good Wife is legalább ilyen gyenge (1,3 volt legutóbb), de az a CBS saját sorozata, míg a Mentalista a…..
Tisztában vagyunk azzal, hogy legtöbb igényes olvasónknak ez a tömör, ám tökéletes cím önmagában is olyan gyönyörűséget okoz, hogy nincs is mit tovább magyarázni, de a többiek kedvéért azért megtesszük. Szóval Zsóka kocsiját már megint összeszarozták. Régebben ez…..